Stor ros til Espress service.
Blev underrettet om tid og levering under reparation af vores SMEG kaffe brygger.
Super service.
Ikke sidste gang vi kontakter firmaet.
Super service.
Ikke sidste gang vi kontakter firmaet.
Kæmpe stor ros og anbefaling af Gregers fra Espress Service! Har aldrig oplevet så fleksibel og pålidelig service før.
Vi kontaktede ham angående reparation af vores Sage Oracle Touch på mail, og allerede dagen efter havde han tid til at lave den! Han lavede den, mens jeg ventede, og nu fungerer maskinen igen. Vi fik gode tips til at vedligeholde vores maskine fremover.
Kan kun anbefales!!
Tilbage i 2023 fik vi repareret vores Sage kaffemaskine af Gregers fra Espressservice. Ikke bare fik han den til at virke igen, han skulle også lige forbi Aarhus og kunne tage den med til os :)
Han kom med en række råd til at vedligeholde den og den har virket fint siden.
Indtil i går, hvor den efter 3 år igen havde problemer. Derfor ringede vi til flinke Gregers. Det lykkedes ham, at fjerninstruere os i hvordan vi fik den til at virke igen. Så nu kører den igen.
De varmeste anbefalinger af Espressservice fra os.
Jeg havde en Siemens integreret kaffemaskine til reparation, da mælkefunktionen ikke virkede. Jeg fik hurtig svar på min mailforespørgsel. Dagen efter kunne jeg aflevere maskinen og den blev hurtigt lavet af Gregers. Det kan ikke gøres bedre. Stor ros og anbefalinger herfra.
Super god service, kan klart anbefales.
Fik repareret min defekte Sage Oracle.
Da fejlen var konstateret, blev jeg ringet op med info om fejl og anslået pris. Jeg takkede ja til at få den lavet og et par dage efter var maskinen klar og prisen holdt. Jeg bruger helt sikkert Gregers, hvis min maskine får problemer igen.
Jeg havde fået anbefalet at tage fat i Gregers som har Espress service da min Sage Oracle var gået i stykker.
Gregers fiksede maskinen mens jeg ventede og fik en masse gode snakke med ham imens. Der blev skiftet dele, loddet og afkalket. Meget imponerende og vild præcision.
Tilmed fik jeg tips til vedligehold fremadrettet - tak!
Fantastisk person som jeg kun kan anbefale!
Alt dette til en skarp pris. Godt gået!
Vi afleverede vores maskine den 28/3 og fik vi den igen så god som ny den 5/4. Mindre end én uge skulle han bruge på at fixe vores maskine, som vi ellers frygtede var umulig at reparere, efter vi havde fået den tilbage fra en anden reparatør i mere ødelagt tilstand, end da vi afleverede den.
Espressservice er absolut anbefalelsesværdig - kompetent, hurtig og god kommunikation hele vejen igennem.
Gregers ydede den mest fantastiske service! Han kan helt klart anbefales til reparation af espressomaskiner.
Fantastisk oplevelse - vores espressomaskine gik i stykker og Gregers fra espressservice.dk ydede en rigtig god service ift reparationen og processen hele vejen igennem. Som et ekstra plus tager han intet undersøgelsesgebyr som ved forhandleren af maskinen.
Der er kun èn tekniker jeg ringer til, når mine hvidevarer går i stykker, og det er Gregers fra Espressservice.dk
Han yder en fabelagtig service både med hensyn til reparationer og rådgivning til evt. udskiftning af maskiner.
Kunne man give 10 stjerner, så fik han det👍👍
Helt i top service og kvalitet 👏 virkelig kompetent og behagelig tekniker 👍 Vi vil helt sikkert bruge Espress Service igen.
En rigtig god oplevelse. Fleksibilitet og opdatering gennem det meste af processen. Reparationen blev udført til en, efter min mening, meget fornuftig pris og der blev leveret en god og imødekommende service.
Klar anbefaling og en løsning jeg selv vil benytte igen, næste gang det bliver nødvendigt.
Fuldstændig fænomenal service. Kan varmt anbefale. god pris og god service hænger sjældent sammen. Men det gør det jer
Espressservice levede op til alle mine forventninger og mere til. Meget venlig og hurtig service til en god og fair pris- kan varmt anbefale espressservice og det bliver også her jeg næste gang får min espressomaskine repareret (hvis det da bliver nødvendigt !) 😃😃😃 tak !