Essential Mode

Contact info

Klein cadeautje, grote glimlach

Ik kocht een sjaal als klein cadeautje en was eerlijk gezegd onder de indruk. Hij was mooi ingepakt en voelde heel zacht aan, totaal niet kriebelig. De kwaliteit is beter dan verwacht. Mijn vriendin was er superblij mee en vroeg meteen waar hij vandaan was. Misschien bestel ik er de volgende keer ook eentje voor mezelf.

February 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bestellen ging eigenlijk heel relaxed

Bestellen ging eigenlijk heel relaxed. Geen pop ups, geen verwarrende stappen, gewoon klikken en klaar. Het pakket kwam netjes aan, niet overdreven maar wel duidelijk met zorg verpakt. De top voelt beter aan dan vergelijkbare items die ik al heb. Droeg hem één keer en kreeg meteen een compliment op werk, dus dat hielp ook haha.

February 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Impulskoop waar ik geen spijt van heb

Ik was gewoon wat aan het rondkijken en had ineens besteld. De website voelde overzichtelijk en makkelijk, dus ik dacht waarom niet. De top kwam sneller dan verwacht en paste meteen goed. De stof voelt stevig aan, niet dun of goedkoop. Al met al een hele fijne eerste ervaring.

February 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik kocht deze trui met het idee dat hij…

Ik kocht deze trui met het idee dat hij alleen voor thuis zou zijn. Blijkt dat ik hem ook steeds buiten draag. Hij is warm maar niet zwaar en kriebelt totaal niet (grote plus). De mouwen hadden iets langer gemogen, maar dat is muggenziften. Het is de laatste tijd echt een favoriet.

January 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Veel vaker gedragen dan gepland

Ik kocht deze rok vooral voor werk, maar heb hem in het weekend ook al gedragen. Hij kreukt nauwelijks, wat voor mij echt een pluspunt is omdat ik strijken haat. De tailleband zit comfortabel en snijdt niet in als ik zit. De levering duurde ongeveer een week, wat prima voelde. Ik zou er waarschijnlijk nog eentje bestellen.

January 17, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik droeg deze jurk vorig weekend en…

Ik droeg deze jurk vorig weekend en voelde me er oprecht goed in. De kleur kwam precies overeen met de foto’s, wat ik niet had verwacht. Hij beweegt mooi mee en plakt niet als je loopt of zit. Ik hoefde hem de hele avond niet één keer te verstellen. Zou er nog eentje kopen als mijn maat weer op voorraad is.

January 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb deze aankoop niet te veel…

Ik heb deze aankoop niet te veel overdacht, ik wilde gewoon iets comfortabel. De pasvorm is netjes en klopt met de maat. De stof voelt degelijk aan en niet goedkoop, wat ik belangrijk vind. Ik heb hem zowel naar werk als casual gedragen. Na het wassen ziet hij er nog steeds goed uit.

January 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb deze aankoop niet te veel…

February 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Blijft mooi, zelfs na wassen...

Ik had eerlijk gezegd niet veel verwacht, maar deze top verraste me. De stof voelt zacht aan zonder slap te zijn en hij zit fijn zonder dat ik er de hele dag aan hoef te trekken. Ik heb hem één keer gedragen en twee dagen later weer, dat zegt genoeg. Na het wassen zag hij er nog steeds hetzelfde uit. Dat gebeurt bij mij bijna nooit.

January 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik was eigenlijk niet van plan iets te…

Ik was eigenlijk niet van plan iets te kopen, gewoon wat rondkijken, maar de site zag er zo netjes uit. Een top besteld en die kwam sneller dan verwacht. Alles paste goed en de kleur was precies zoals op de foto’s. Fijne eerste ervaring hier.

August 7, 2025
Rated 4 out of 5 stars

De trui is heerlijk warm

De trui is heerlijk warm. Ik wou dat de mouwen net iets langer waren, maar verder is hij geweldig. De stof is dik en hij is nog steeds in vorm gebleven. Ga waarschijnlijk nog een andere kleur nemen.

August 25, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Rechtstreeks uit China

Ben heel verbaasd over de bovenstaande reviews!
Bestelling werd pas na drie weken bezorgd. Kleding paste niet. Dan moet je een retourlabel aanvragen?! Die komt vervolgens niet. Straatadres genoemd op de site is geen retouradres. Vervolgens na twee mails, kreeg ik het aanbod de kledingstukken te houden en 20% van het aankoopbedrag terug. Kleding was te klein! Niet geaccepteerd, toen een aanbod van 40%. Heb ik ook niet geaccepteerd. Daarna pas het volledige bedrag teruggekregen. Dat was wel snel binnen dat moet ik wel zeggen.
Je hebt gewoon met een Chinese leverancier te maken en niet een Nederlandse winkel!
Voor mij dus NIET meer.

August 3, 2025
Essential Mode logo

Reply from Essential Mode

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen. Onze standaard levertijd betreft 6-9 werkdagen, zoals vermeld op onze site. Het spijt ons dat uw levering langer heeft geduurd dan normaal. We hebben inderdaad het volledige bedrag teruggestort naar de originele betaalmethode. Mocht u nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, stuur ons dan gerust een mailtje via info@essential-mode.nl
– we denken graag met u mee.

Essential Mode

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look