Euromaster AB Reviews 40

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Omdöme för Euromaster Häggvik/Kuskvägen Otroligt bra! Väldigt trevligt och bra bemötande, proaktivt och tog kontakt innan däckbyte om att det ingick torkarblad och spolarvätska. Punktliga och sn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Euromaster i Trelleborg. Ärliga, kunniga och snabba. Rekommenderas. Hade punktering. De lagade däcket utan några kommentarer. Priserna är satta innan. Inga konstiga överraskningar. De drog bultarn... See more

Company details

1. Tire Shop
  2. Auto Parts Store
  3. Car Accessories Store
  4. Wheel Store

Information provided by various external sources

Köp eller byt till bra däck, fälgar och hjul hos Euromaster billigt online eller på verkstad.

Contact info

1-star

Replied to 25% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fruktansvärt dåligt !

Fruktansvärt dåligt !
Tappade däcket 500 meter ifrån euromaster Jönköping när jag bytte till sommardäck.. dom glömde sätta dit bultar i vänster fram däck .

April 1, 2026

Omdöme för Euromaster Häggvik/Kuskvägen

Omdöme för Euromaster Häggvik/Kuskvägen

Otroligt bra! Väldigt trevligt och bra bemötande, proaktivt och tog kontakt innan däckbyte om att det ingick torkarblad och spolarvätska. Punktliga och snabba, följer upp med sms och länk med fordonskontroll.
Har även däckförvaring där - De är toppen och Lollo i receptionen är en stjärna.
Tack så mkt!
/Kicki Lindgren

March 26, 2026

Bristande kommunikation

Bristande kommunikation dvs att olika medarbetare ger olika information. Det inger inte förtroende hos kund. Jag har informerat berörd verkstad om mitt missnöje. Jag har enligt verkstan själva betalt för mycket för genomförd tjänst men har inte fått några pengar tillbaka. Jag är besviken och kommer inte att återvända.

March 12, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vägrade montera sommardäck på bilen.

Försökte boka tid för däcksbyte men det vägrade man med hänvisning till att man inte får ha sommardäck på bilen i mars månad. Uselt att en däckverkstad inte kan ge rätt information. Det är skillnad på att ha sommardäck monterade på bilen och att köra med sommardäck i vinterväglag.
Vänd er till en seriös firma istället

March 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

slarvade bort min navkapsel och ljög

Köpte och förskottsbetalade fyra nya vinterdäck med montering och balansering.
Euromaster slarvade bort min navkapsel och ljög om hur den försvunnit. Ingen dyr sak att köpa en ny men slarvar man bort eller har sönder kundens grejer så säger man till vad som har hänt. Vet att alla fyra hjulen hade navkapslar innan jag lämnade in dom eftersom jag själv lastade in dom i bilen. Sen var man också inne och pillade i ECUn och gjorde nån uppdatering jag inte bett om och nu går inte Körfältsassistansen att stänga av. Ringer och pratar med stationschefen som naturligtvis beklagar och varken vet eller hört talas om nånting om någon navkapsel eller uppdatering.

November 5, 2025

Euromaster Växjö

Var inne på FRI funktion kontroll. Efter detta märkte jag att bilen var skrapat på vänster fram. Jag åkte tillbaka till verkstaden,men fick inte prata med mannen som kollade på min bil. Hans chef var tydlig att det var inte han som skadade bilen.
En "fri" kontroll kommer att kosta mig nu 6000kr. i självrisk och extra huvudvärk!

December 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Omdöme riktar sig till Euromaster Vulko…

Omdöme riktar sig till Euromaster Vulko bildäck i Eslöv.

Han som konstaterade att han är chef har ett bemötande som under all kritik!

Till och med skrek på oss och lade på luren tre gånger i rad, blott för att vi tog upp en upplysning samt ville ändra en bokad tid.

Har haft flera uppsättningar hos Euromaster genom åren och detta är det första gång såna inträffade.

Vi mår fortfarande inte bra och depressiva.

November 24, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Nätbokning

Om ni till och med skickar ut mail till era filialer varför folk kommer utan bokad tid pga att er hemsida är idiotisk så borde ni kanske göra en ändring på hemsidan. Det är ju inte så att ni är ett litet företag utan ett ganska stort företag som borde vett att förstå en sådan sak.

November 20, 2025
Euromaster AB logo

Reply from Euromaster AB

Hej Johan,
tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi förstår att det skapar frustration när hemsidan inte upplevs som tydlig och när det i sin tur leder till missförstånd kring bokningar. Det ska självklart vara enkelt att veta vad som gäller – både för dig som kund och för våra verkstäder.

Vi tar din feedback på största allvar och arbetar löpande med att förbättra både informationen och funktionaliteten på vår hemsida. Din synpunkt hjälper oss i det arbetet, och vi beklagar att du har drabbats av onödigt strul.

Om du vill får du gärna höra av dig till vår kundservice så att vi kan titta närmare på just det du upplevt och säkerställa att det inte händer igen.

Tack igen för att du hörde av dig. Din trygghet och upplevelse hos oss är viktig.

Respektlöst och slarvigt utfört arbete Euromaster Varberg

Jag lämnade in min bil hos Euromaster Varberg för ett enkelt däckbyte eftersom jag beställt nya sommardäck. När de var klara och jag kom hem såg jag att de hade skrapat lacken på bakskärmen under bagageluckan – tydliga märken som absolut inte fanns där innan. NOTERA bilen polerades för en månad sedan!

Detta är ett solklart bevis på hur oaktsamt och slarvigt de hanterar kundernas bilar. Det finns noll respekt för varken fordonet eller kunden. Att en auktoriserad verkstad kan orsaka skador vid något så enkelt som att lasta på gamla däck är under all kritik.

September 9, 2025
Euromaster AB logo

Reply from Euromaster AB

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att du upptäckt märken på bilen efter besöket hos oss – så ska det självklart inte bli.

Vi hade uppskattat om du hört av dig direkt när du såg reporna, så vi snabbt hade kunnat titta på det tillsammans. Du är varmt välkommen att komma förbi eller kontakta oss så att vi kan gå igenom bilen och göra en ordentlig bedömning. Vi tar sådana här frågor på stort allvar och vill gärna reda ut vad som kan ha hänt och hitta en lösning som känns bra för dig som kund.

Hoppas vi hörs snart.
Euromaster Varberg

Rated 3 out of 5 stars

Extremt överprisad offert – sparade över 15 000 kr genom att själv köpa delarna

Det visade sig att det bara var en bussning som var sliten, men istället för att byta den erbjöd verkstaden att byta hela båda länkarmarna – för att de inte ”hade rätt verktyg” att göra det enklare jobbet.

Jag bad om en offert för att byta båda bakre nedre länkarmarna. Svaret blev en totalsumma på nästan 20 000 kr – utan att ens inkludera hjulinställning.

Efter att ha gjort egen research kunde jag köpa rätt delar för 765 kr och få jobbet utfört på annat håll för under 2 000 kr. Hjulinställning tillkommer såklart, men även med det inräknat hamnade hela jobbet på under 4 000 kr totalt.

Jag förstår att verkstäder har omkostnader, men ett påslag på över 400 % utan ens att nämna hjulinställning är inte rimligt. Det är svårt att inte uppleva det som ett försök till ocker.

Rekommenderar att man alltid jämför priser och ifrågasätter offerter – man kan spara mycket pengar.

May 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Euromaster i sisjön hjälpte mig med…

Euromaster i sisjön hjälpte mig med inköpta vinterdäck med fälg.
De kom till mig och sa att balanseringsvikter lossnat och ett däck var det 120gr obalans på.
De löste det galant och fick ner det till 35gr.
Balansen blev så bra att det känns som sommar däck.
Ärliga och jätteduktiga.

December 2, 2024

Rekommenderar Euromaster i Kalmar

Rekommenderar Euromaster i Kalmar . Alltid mycket trevligt bemötande och hjälpsamma. Jag körde dit och bad dom kolla mina däck då däckskiftarna vägrat sätta dit dom. De kom 2 st och kollade dom . Bokade tid och nu sitter dom perfekt

November 14, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Köpte en uppsättning däck som de…

Köpte en uppsättning däck som de krängde på.
I fakturan stod det att balansering var utförd.

När jag körde ut på motorvägen upptäckte jag vibrationer och såg då att de gamla vikterna fortfarande var monterade vilket uppenbart var orsaken.
När jag själv skulle skifta från sommar- till vinterhjul så märkte jag att de även hade satt ditt hjulbultarna med på tok för högt moment vilket resulterade i en trasig gänga i hjulnavet som jag sedan fick byta.

October 11, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Euromaster i Trelleborg rekommenderas..

Euromaster i Trelleborg. Ärliga, kunniga och snabba. Rekommenderas.
Hade punktering. De lagade däcket utan några kommentarer.
Priserna är satta innan. Inga konstiga överraskningar. De drog bultarna med momentnyckel. Proffsigt.
Jag frågade om de kunde kolla om avgassystem läckte medan bilen ändå var på lyften. Det gjorde de utan att tveka. De tog inget extra betalt heller.

June 10, 2024

Jag känner mig lurad

Hej, god morgon!

Mitt namn är Jaime och jag bor i Östersund.
Den 1 maj åkte jag för att byta däck på Östersunds däckstation på följande adress;
Minnesgärdsgränd 4F, 831 45 Östersund.
Jag har varit där två gånger tidigare år och har inte haft några problem.
Men den här gången fick jag veta att det var fyra skruvar i dåligt skick som hade skadat gängan där hjulet sitter fast.
För varje skruv tar de 300 kr, och hur vet jag att de inte har gjort det själva med en skruvmejsel?
Det finns alltid oerfarna människor som använder samma tryck för alla bilar och om de sätter skruven fel och skadar gängan på bilen och då måste jag betala för det.
då får jag betala för det.
Det är otroligt att den som organiserar arbetet säger till mig att han måste betala killarna och för det tar han 300kr för varje skruv,
däckbyte och balansering, totalt 1799 dollar.
De skadar min bil och dessutom tar de betalt av mig, som om jag hade skadat den, eftersom de måste tjäna pengar för att betala killarna som arbetar där.
De måste tjäna pengar för att betala dem som arbetar där. Jag känner mig lurad och ser det som stöld. Jag tror inte att jag kommer att
Jag kommer aldrig att byta däck där igen.
Jag hoppas att detta inte är ett knep för att tjäna mer pengar. För hur kan du säga att de inte passar skruvarna. Du kan inte åka därifrån med tre däck.

Bästa hälsningar och ha en trevlig dag.
Jaime.

May 1, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look