Euronetinfratechniek Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik ben vanaf december 2024 tot April…

Ik ben vanaf december 2024 tot April 2025 werkzaam geweest voor Euronet. Wij hebben in Duitsland de HAS glasvezel aansluitingen verzorgd. Er word niet het volledige bedrag betaald. Iedereen wijst maar naar een ander. Het feit blijft dat we werkzaamheden hebben verricht en er niet betaald word.

April 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Euronet slecht in communicatie en klantvriendelijkheid

Euronet legt glasvezel aan in oa Westerwolde , april 2024 is huisaansluiting aangelegd.
Bij meting van het signaal kwam er een storing naar boven wat zou liggen aan een kabelverbinding in de straat.
Ik zou op de hoogte gehouden worden.
Al met al heeft het 10 maanden geduurd voordat er iemand in actie kwam om de storing op te lossen.
In die 10 maanden heb ik meerdere malen telefonisch contact gehad echter zonder resultaat ook de emails werden alleen beantwoord met “ ik geef het door” verder geen inhoudelijke reactie.
Het is nu februari 2025 en nog steeds geen afronding van deze zaak.
Ik heb ook een klacht ingediend over de gang van zaken maar hier kwam ook geen bevredigend antwoord.
Doe geen zaken met dit bedrijf is mijn advies , klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

February 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Opdringerig en ongevraagd werd ik…

Opdringerig en ongevraagd werd ik gebeld om een afspraak met een monteur te bevestigen. Dit terwijl ik nog nooit contact gehad heb met dit bedrijf. Maar omdat het toch gratis zou zijn was dit volgens de dame aan de lijn niet gek. Kan me voorstellen dat ouderen hier makkelijk intrappen, oplichters!

October 24, 2024

Wat een vreemde bedoeling

Wat een vreemde bedoeling. Krijg een sms wat al vreemd is dat ze een kastje komen plaatsen. Ik weet van niets heb ook nergens om gevraagd. Via telefoniste wordt er dan gezegd dat ze waarschijnlijk aan de deur zijn geweest. Ik weet wel zeker dat ze niet aan de deur zijn geweest ik wil geen glasvezel.

August 19, 2024

Euronet Infra is echt slecht

Euronet Infra is een aannemer van OpenDutchFiber, zijn leggen het glasvezel aan in de woning.
ik ben nu al meer dan een jaar bezig om een afspraak met ze te maken,.
Ze sturen zonder overleg een datum door dat ze langs komen en dit is zeker 15 keer gebeurt.
ik heb zeker 10 keer data doorgegeven dat ik vrij was.
Normaal gesproken krijg je een mail met de datum ongeveer 2 weken tot 1 week van te voren, gisteren 7-8-2024 kreeg ik alleen een smsje met "herinnering, wij komen morgen 8-8-2024 tussen 14:00 en 16:00 het glasvezel aanleggen".
Gelukkig had ik geen afspraken staan en had ik nog vakantie, dus ik heb alles vrij gemaakt in de hoek en gewacht tot de monteur zou komen.
ik heb om 15:45 gebelt met Euronet en gevraagt waar ze bleven, er werd mij beloofd dat de monteurs zouden komen, maar dat ze achter liepen op schema door een storing.
het is nu 20:45 en er is niemand geweest.
wat een ongelovelijk k.u.t. bedrijf.

August 8, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look