Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.1

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Verschikkelijke service

Verschikkelijke service. Er zijn meerdere partijen die allemaal hetzelfde leveren, vermijd EVcompany als ware het een besmettelijke ziekte!

Dit begon al bij het monteren van de laadpaal, waarbij kabels niet in de kruipruimte worden weggewerkt ("daar is het immers vies"), maar via die gele buizen langs de voordeur worden gemonteerd. Ziet er niet uit.

Nu is het contract van de auto afgesloten en kan de laadpaal dus weer weg. Voor het lieve bedrag van €275 bieden ze aan de paal weg te halen. Echter, alleen de paal. Dit zal ze ongeveer een kwartier kosten, wat dus neerkomt om een uurloon van €1,100.

En ik blijf dus zitten met die gruwelijke kabels langs de voordeur. Als ik daar commentaar op geef, is het antwoord "Je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om dit zelf te doen als je het niet eens bent met de kosten". Oftewel, see if I care

June 1, 2026

Doe geen zaken met EV Company

Doe geen zaken met EV Company! Onze laadpaal is sinds januari 2026 offline. Sinds 18 mei heb ik meerdere keren telefonisch en per e-mail contact opgenomen, maar een oplossing blijft uit.
Elke keer wordt beloofd dat ik word teruggebeld, maar dat gebeurt niet. Ondanks herhaalde verzoeken om contact op te nemen, blijft actie uit.
Zeer teleurstellende klantenservice die niet overeenkomt met de klantgerichte uitstraling die het bedrijf wil uitdragen.

May 18, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Komt afspraken herhaaldelijk niet na en levert slechte producten

Klantcommunicatie is gebrekkig, terugbelverzoeken worden tientallen keren niet nagekomen. Levert defecte producten en incasseert daar kosten voor terwijl gemeld is dat het product niet werkt. Negeert maandenlang e-mails en telefoontjes. Weigert terugbetaling door dit te negeren, annulering wordt niet verwerkt.

June 1, 2026

EV Company slecht bedrijf

Zelfde verhaal, ex- Vandebron klant, automatisch overgegaan naar EVCompany. Allerlei ellende, daarna opgezegd. Opzegging per mail bevestigd maar er wordt nog steeds maandelijks gefactureerd. Firma niet te bereiken.

April 16, 2026

Opzeggen niet mogelijk

In 2025 van Van de Bron automatisch lid geworden van deze club. Omdat het pasje 9 van de 10 keer niet geaccepteerd wordt wil ik deze opzeggen. Dat is op geen enkele manier mogelijk. Ik heb meermaals contact gezocht, maar de facturering die nu €3,50 per maand is loopt gewoon door.

March 15, 2026

Ik wilde eigenlijk 0 sterren geven

Ik wilde eigenlijk 0 sterren geven, maar helaas is 1 ster het maximale, dit verdient dit bedrijf niet!
Bij deze organisatie is het een grote bende sinds 2025 ze zijn overgestapt op nieuwe werkprocessen. Door aanpassingen in het systeem en leegloop aan medewerkers zijn ze niet meer in staat de klanten correct te helpen. Ik heb ruim 170,- teveel betaald maar omdat je van kastje naar de muur wordt gestuurd ben ik sinds oktober 2025 al bezig om mijn geld terug te krijgen. Iedere medewerker die ik telefonisch sprak erkende het probleem maar niemand lukt het om op te lossen. Nu kreeg ik laatst een wijsneus die aangaf, ja had je maar beter op moeten letten. Helaas moet ik nu advocaat gaan inschakelen om mijn geld terug te krijgen. Heel erg triest. EV Company schaam jullie !

January 31, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Abonnement correct opgezegd, maar facturering loopt door – geen reactie op contact

Na de overname van Van de Bron ben ik automatisch klant geworden bij EV Company.
Ik heb mijn abonnement schriftelijk opgezegd. Deze opzegging is door EV Company ook bevestigd per e-mail.

Ondanks deze bevestiging blijf ik maandelijks facturen van €3,50 ontvangen.
De facturering loopt dus door zonder geldig contract.

Ik heb EV Company hier inmiddels meerdere keren over gecontacteerd:
- per e-mail
- via het contactformulier op de website

Tot op heden heb ik geen enkele reactie ontvangen.

Mijn laadpas is niet meer in gebruik, maar de facturen blijven komen. Dit voelt niet als een administratieve fout, maar als structureel slecht klantenbeheer. Zeker gezien het feit dat ik niet de enige ben die dit ervaart.

Gegevens (voor identificatie):
Naam: Yasin Özer
Klantnummer : 786345

Ik verwacht dat:
de facturering per direct stopt,
openstaande facturen worden geannuleerd,
dit netjes wordt bevestigd.

Tot die tijd kan ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen.

January 24, 2026

Kijk uit! Oplichters!

Kijk uit! Oplichters!!

Helaas heb ik door een geforceerde overstap van Vandebron naar deze prutsers met hen te maken gekregen. De eerste twee weken was het niet mogelijk om een laadsessie te starten, omdat zij blijkbaar niet wisten hoe mijn laadpas geactiveerd moest worden. Uiteindelijk is dit alsnog gelukt.

In die periode had ik echter al een ander bedrijf gevonden, omdat ik sterk afhankelijk ben van het laden van mijn auto. Daarom heb ik het contract opgezegd. De telefoniste gaf aan een gratis deal te kunnen regelen vanwege de overlast die ik had ervaren. Dit heb ik afgewezen en gevraagd om een eindfactuur. Deze heb ik netjes betaald, maar tot mijn verbazing ontving ik daarna opnieuw een factuur.

Daarbij bleek ook dat zij niet hebben voldaan aan mijn verzoek tot het verwijderen van mijn persoonsgegevens, zoals voorgeschreven in de AVG.

Ik heb vervolgens uitgelegd dat ik niet van plan ben deze factuur te betalen, aangezien ik al een eindfactuur had ontvangen én de eerste twee weken geen gebruik heb kunnen maken van hun “service”. Hierop kreeg ik een totaal incompetente reactie.

Ik begrijp inmiddels wel waarom ze die €3,50 zo hard nodig hebben; ik ben duidelijk niet de enige die problemen met deze prutsers heeft.

December 18, 2025

Sturen facturen zonder overeenkomst

Vandebron heeft zijn laadpascontracten verkocht aan EV Company zonder expliciete goedkeuring van zijn klanten.
Ondanks tijdig opzeggen bij Vandebron start EV Company haar facturatiemachine en de supportafdeling doet niets met berichten dat er geen overeenkomst is. Hebben een 3e partij voor de administratie, die ook niet reageert op mails. Eerste incassodreigement is al ontvangen. Schandalig!

October 1, 2025

Is this your company?