Eventyrakademiet Reviews 14

4.3

Company details

1. Game Store

Written by the company

Færdiglavede tema-skattejagte, spændende mysterier og eventyrlige escape boxe til børnefødselsdagen eller andre højtider.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Vi købte den hemmelige spion til en…

Vi købte den hemmelige spion til en gruppe drenge på 7-8 år. Selve skattejagten var flot lavet og gennemført i fin kvalitet. Dog var drengene for små til niveauet, som anførte 7-10 år, og en del faldt fra undervejs. Niveauet passer nok bedre til 9-12 årige. Det tog også lige lidt for langt tid at samle.

August 10, 2024

Kæmpe anbefaling herfra🌸

Vi har haft Fe-Ministeren ude og lave et FANTASTIK arrangement på vores arbejdsplads, og sikke en helt igennem super oplevelse. Scenen blev sat på flotteste vis, vi var delt i 8 grupper, der alle fik en kuffert udleveret, og så startede vi opklaringen af et mord. Det var sjovt og spændende, og vi ville alle gerne vinde🤩 Jeg kan klart anbefale den dygtige Fe-Minister⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 8, 2024

God og hurtig service

Hurtig indsats, til trods for vi bestilte lidt for sent. Så blev der gjort alt for den nåede frem.
Og vi vsr Mega tilfredse, det var en stor succes. Absolut ikke sidste gang vi bruger eventyrakademiet

March 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Mine niecer på 9 og 5 var helt oppe at…

Mine niecer på 9 og 5 var helt oppe at køre over pakken med cirkusset i! Der er lidt krea-tid først med klippe og klistre, inden gåderne gik igang. En rigtig god aktivitet og generelt en super god oplevelse.

February 13, 2023

Fremragende!

En super oplevelse, hvor store såvel som små bliver underholdt efter alle kunstens regler. Materialerne er udarbejdet i god kvalitet og igennem hele oplevelsen fornemmer man at der er kredset for detaljerne. Vi har prøvet flere produkter fra Eventyrakademiet og er endnu ikke blevet skuffede. Kan varmt anbefales!

December 9, 2022

Sjovt og underholdende

En rigtig sjov og underholdende oplevelse, når man gerne vil give den ellers traditionelle skattejagt et lille løft. Materialet er virkelig flot udarbejdet og nemt at gå til. Alt i alt en kæmpe succes og meget anbefalelsesværdigt.

January 13, 2023

Flot og gennemført koncept

Et virkelig fint og gennemført koncept, som giver børn, såvel som voksne, mulighed for at bruge hovedet og lade fantasien få frit løb. Det er en alletiders chance for en skærmfri og offline aktivitet! Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi køber en aktivitet fra Eventyrakademiet! 🤩👌🏼

November 30, 2022

Fedt koncept

Fedt koncept! Det er virkelig god og sjov hjernegymnastik for børnene.
Nu har vi prøvet det til både påske og jul, og begge gange har været et kæmpe hit.
Det er ikke kun sjovt for børnene, men også for de voksne, da man ikke kan lade vær med at lege med. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi køber det.

December 9, 2022

Varm abdbefaling

VIDUNDERLIG oplevelse for mine niecer😍 de plejer aldrig være fordybet i sådanne spil, men de sad sammen med mig og hyggede sig i 1,5 time hvor skulle løse de forskellige gåder. Så fedt at se dem bruge deres fantasi og være i et helt andet univers🙏🥳 kæmpe hit. Håber Eventyr akedamiet også laver til voksne en dag🙏🙏

January 6, 2023

Fantastisk!

Fuldstændig fortryllende oplevelse, der fangede hele familien 👏 Virkelig kreativt og sjovt tænkt med de falske skjulesteder 💪 Der er kredset over detaljerne, og det grafiske layout er lige i skabet 👍 Det skal klart prøves 😀

October 26, 2021

En super oplevelse

En super skattejagt og spiloplevelse, vores familie havde en lærerig og underholdende eftermiddag med halloween-mysteriet. Vores pige på 8 år levede sig ind i universet og skattejagten var en meget stor succes. Klart anbefalesværdigt. Vi glæder os til at prøve andre ting fra eventyrakademiet.

October 26, 2021

Take a closer look