Company details

1. Fitness and Nutrition Service
  2. Meditation Center
  3. Weight Loss Service

Written by the company

Evy Slim is jouw online gids naar een gezondere leefstijl, zonder onhaalbare diëten of strenge fitnessregimes. Wij geloven dat afvallen én je goed voelen begint met kleine, haalbare stappen – letterlijk. Daarom combineren we laagdrempelige beweging, zoals wandelen, met praktische voedingsadviezen die je moeiteloos kunt integreren in je dagelijks leven. Bij Evy Slim helpen we vrouwen om in balans te komen met hun lichaam én hoofd. Met onze inspirerende blogs, wandelchallenges, voedingsschema’s en tips voor mealprepping ondersteunen we je stap voor stap richting een gezonder ritme. Geen quick fixes, maar duurzame gewoontes die écht werken. Uniek aan Evy Slim is onze focus op de kracht van wandelen. We gebruiken dit als startpunt om op een toegankelijke manier vetverbranding, mentale rust en structuur in je leven terug te brengen. Of je nu net begint of al bewuster bezig bent met je gezondheid – we zijn er voor jou, op jouw tempo. Sluit je aan bij onze community en ontdek dat gezond leven niet ingewikkeld hoeft te zijn. Bij Evy Slim draait het om jezelf goed voelen, van binnen én van buiten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geweldige app!

Ik ben nu zo’n week of 3 bezig met deze app en merk nu al dat ik veel meer energie over heb aan het eind van de dag. Voor iemand die niet graag naar een sportschool gaat of sport is dit de ideale manier om weer een gezond leven op te pakken en lekkerder in me vel te zitten, en alles op mijn tempo. Ik vind dit een top app!

April 8, 2025

Reply from Evyslim

Wat super om te horen, dank je wel voor je mooie review! 🙌💚

Zó fijn dat je na drie weken al zoveel meer energie voelt – daar doen we het voor! En helemaal mooi dat je Evy Slim op jouw eigen tempo kunt volgen, zonder druk of sportschool.

We geloven erin dat een gezonde levensstijl vooral haalbaar en prettig moet zijn, en jij bewijst dat het werkt. Blijf lekker doorgaan, je bent goed bezig! 💪

Top!

Ik gebruik nu een paar weken de Evy Slim app en ik ben echt super enthousiast! Wat mij meteen opviel is hoe makkelijk alles werkt. Je stelt je doelen in, en de app maakt meteen een persoonlijk voedingsplan voor je. Ik hoef niet meer na te denken over wat ik moet eten – de recepten zijn lekker, gezond én makkelijk klaar te maken. En als ik iets wil aanpassen, dan kan dat gewoon.

Wat ik ook fijn vind, is dat er workouts in staan die je thuis kunt doen zonder dure spullen. De video's zijn duidelijk en motiverend, en je kunt gewoon op je eigen tempo trainen. Ik probeer nu elke dag mijn 10.000 stappen te halen en merk echt verschil in mijn energie.

Wat voor mij het meeste verschil maakt, is dat de app ook aandacht heeft voor je mentale gezondheid. De meditaties en rustgevende muziek helpen me ontspannen, zeker na een drukke dag.

April 8, 2025

Reply from Evyslim

Wat heerlijk om te lezen – dank je wel voor je enthousiaste review! 🙌💚

Zó fijn dat je meteen je weg vond in de app en dat het persoonlijke voedingsplan je zoveel gemak geeft. Precies dat is waar Evy Slim voor staat: minder nadenken, meer doen wat bij jou past.

En super dat je de thuisworkouts én de mentale ondersteuning waardeert. We geloven echt in die combinatie van voeding, beweging én rust – en hoe mooi is het dat jij dat ook zo ervaart!

Blijf vooral lekker in je flow en weet dat we achter je staan bij elke stap 💪

Erg tevreden

Als gevolg van een aantal veranderingen in de persoonlijke sfeer meer dan 10 kilo aangekomen. Zelf vond ik het erg lastig om mijn beweging, voeding en mindset weer op orde te krijgen. Door een vriend werd ik gewezen op Evyslim en dit platform biedt eigenlijk alles wat ik zoek en nodig heb.

Ik volg momenteel het 'Gym Start'-programma en dat bevalt goed. Ook voor beginners zoals ik biedt het voldoende ondersteuning en uitleg.

Het beste aan het platform vind ik het voedingsschema. Als je een keer geen zin hebt in de voorgestelde maaltijd kan je de maaltijd eenvoudig vervangen door een andere maaltijd die ook in jouw persoonlijke schema past. Erg fijn als je even niet weet wat je wil eten.

Kortom, erg tevreden en inmiddels 10 kilo lichter. Bedankt!

April 7, 2025

Reply from Evyslim

Wat een prachtige review, dank je wel voor het delen! 🙏✨

Zó knap hoe je na een lastige periode zelf de regie weer hebt gepakt – en dan ook nog eens 10 kilo kwijt bent! 💪 Dat je het ‘Gym Start’-programma als beginner als fijn en ondersteunend ervaart, betekent veel voor ons. Daar maken we het platform precies voor.

En super dat het voedingsschema je zoveel flexibiliteit geeft. Geen keuzestress, gewoon duidelijke opties die passen bij jouw doelen – precies zoals het hoort.

We zijn trots op je progressie en wensen je nog veel fijne stappen in je gezonde flow! 💚
– Team Evy Slim

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben nu een paar weken bezig met het…

Ik ben nu een paar weken bezig met het platform EvySlim en ik ben echt enthousiast over de resultaten! Wat ik zo fijn vind aan dit platform is de gepersonaliseerde aanpak. Alles is op maat gemaakt voor mijn specifieke doelen, of dat nu afvallen, meer energie krijgen of gewoon een gezondere levensstijl zijn. Het voelt echt alsof het programma zich aanpast aan mijn behoeften, in plaats van dat ik me moet aanpassen aan een standaardplan.

Wat ik het meest waardeer:

Persoonlijke begeleiding: Het feit dat de voeding- en trainingsplannen speciaal voor mij zijn opgesteld, maakt een enorm verschil. Ik kan ze gemakkelijk integreren in mijn dagelijkse routine, en het voelt niet te zwaar of moeilijk vol te houden. Het helpt me ook om gemotiveerd te blijven!
Alles in één app: De EvySlim app is super gebruiksvriendelijk. Van trainingsschema’s tot boodschappenlijstjes en mindfulness-oefeningen, alles is overzichtelijk en handig. Het scheelt me tijd en maakt het makkelijker om alles bij te houden.
Holistische benadering: Ik waardeer echt dat EvySlim niet alleen gefocust is op voeding en beweging, maar ook op mentale gezondheid. De mindfulness-oefeningen hebben me geholpen om meer balans te vinden, vooral op stressvolle dagen. Het is zo fijn om een platform te hebben dat zich richt op zowel het lichaam als de geest.
Ongelofelijke resultaten: Ik heb al merkbare vooruitgang geboekt! Niet alleen voel ik me fitter, maar mijn energielevel is ook aanzienlijk gestegen. Het is echt motiverend om te zien hoe goed het programma werkt.
Conclusie: EvySlim heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het biedt echt alles wat ik nodig heb om mijn gezondheid en welzijn te verbeteren. De app is geweldig, de begeleiding is top, en het programma is eenvoudig vol te houden. Ik ben enthousiast over de voortgang die ik maak en kan dit platform zeker aanbevelen aan iedereen die serieus werkt aan zijn gezondheid!

April 7, 2025

Reply from Evyslim

Wauw, wat een prachtige en uitgebreide review – dank je wel voor het delen! 🙏✨

We worden zó blij van jouw verhaal. Precies dát is waar we het voor doen: jou helpen op een manier die écht past bij jouw leven, zonder druk of ingewikkelde schema’s. Super dat je de persoonlijke begeleiding, het gebruiksgemak van de app én de holistische aanpak zo waardeert – en dat je er direct resultaat van merkt!

Dat je je fitter voelt en meer energie hebt, laat zien hoe krachtig kleine aanpassingen kunnen zijn wanneer ze écht bij je passen. 💚

We blijven met liefde met je meebewegen op jouw reis naar een gezonder leven. Jij doet het werk — wij ondersteunen je 💪

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben inmiddels 3 kilo kwijt en…

Ik ben inmiddels 3 kilo kwijt en serieus… deze app scheelt me zó veel tijd. 💪 Geen gedoe meer met zelf uitvogelen wat ik moet eten of welke workout ik moet doen – alles staat gewoon in EvySlim.

Wat ik vooral chill vind, is dat de recepten lekker simpel zijn (en snel!), en dat ik niet uren hoef te scrollen op Instagram op zoek naar een sportschem. Alles zit in de app, afgestemd op m’n doelen.

Ik voel me fitter, m’n kleding zit losser en ik hoef er dus eigenlijk weinig over na te denken. Gewoon volgen wat er in de app staat, en gaan. Echt top!! 😍

April 6, 2025

Zó tof om te lezen! 🥹✨

3 kilo kwijt en het voelt makkelijk? Dát is precies waar Evy Slim voor staat! Geen keuzestress, geen gedoe – gewoon doen wat bij je past.
En dat jij je fitter voelt én merkt dat je kleding losser zit, daar doen we het voor! 🙌

Blijf lekker in je flow, jij rockt dit 💚
– Team Evy Slim

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look