Extreme Party Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Min kone og jeg havde booket Extreme party til vores bryllup, og det er vi meget glade for! Det hele spillede bare, og vores DJ, Belmin, var sindsygt god. Han havde fanget den stil vi ønskede, selvo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kanon god! Selvom vi havde rettelser få dage før festen var det ingen problem for Mathias at rette til. Mathias kom klokken 17, og satte god og behagelig lounge musik på til maden. Om aftenen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde booket Mathias som DJ til vores bryllup - en helt igennem fantastisk oplevelse. 🥳 Ved bookingen havde vi en indledende samtale om vores ønsker og forestillinger, herunder også vores m... See more

1. DJ Service
  2. Mobile Disco
  3. Musician
  4. Party Equipment Rental Service

Written by the company

Hos Extreme-Party har vi erfaringer indenfor alle former for fester. Vi er en af Danmarks bedste til det vi laver! Med mere end 18 års erfaring, indenfor alle former for fester, kan vi godt tillade os at sige at vi ikke overlader noget til tilfældighederne! Hos Extreme-Party er ingen fest hverken for stor eller lille, vi ved at ikke 2 fester er ens, derfor sammensætter vi altid en løsning som opfylder dine behov, om det er en Byfest med op til 5.000 gæster eller om det er en havefest, så finder vi en løsning i samarbejde med dig!

4.6

3-star
2-star
1-star

100% styr på tingene

Vi havde Mathias som DJ til min 50-års fødselsdag i November 2024. Der var fuldstændig styr på tingene fra start til slut. Godt mix mellem “gammelt” og nyt, god fornemmelse for stemningen i rummet og hvornår der skulle skrues op eller ned. Til sidst, skader det bestemt heller ikke, at han er en rigtig sympatisk og behagelig fyr. Varmeste anbefalinger herfra!

November 23, 2024

Fantastisk bryllups DJ

Det hele spillede bare, og vores DJ, Belmin, var sindsygt god. Han havde fanget den stil vi ønskede, selvom den var godt og blandet. Han fornemmede dansegulvet, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Flere gæster roste Dj'en efterfølgende.

September 7, 2024

Kanon god

Mathias kom klokken 17, og satte god og behagelig lounge musik på til maden.
Om aftenen forstod han at sætte gang i festen og se hvilken stemning folk var i - han formåede at holde folk ude på dansegulvet hele aftenen. Selv personalet synes han var god!

Fuld anbefaling herfra!

May 18, 2024

Super DJ til vores bryllupsfest

Ved bookingen havde vi en indledende samtale om vores ønsker og forestillinger, herunder også vores musiksmag - igennem hele processen følte vi, at vi var i gode hænder. 🙌🏻

Mathias spille fra kl 17.30 da vi gik til bords, hvor han fik skabt en super hyggelig stemning. Efter middagen blev der spillet op til fest med lys-setup. 🪩🕺🏼💃🏼

Vi giver hermed vores største anbefalinger til Extreme Party! Hvis I skal have en DJ til jeres bryllup eller anden fest, er det uden tvivl Extreme Party I skal have 🥳

May 11, 2024

Fremragende firma

Super god DJ

Meget imødekommende firma. Dialogen med dem har været fantastisk hele vejen igennem.

Vi havde en dj til vores bryllup som spillede fra 22-2:30. Da han lige fangede tempoet efter at være kommet ind i festen, var han super.

De kan klart anbefales

September 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Mega god DJ der er tilstede

Vi havde det bedste musik til vores bryllup d. 26.08.23. Vi var fra 20-80 år og alle havde en fest. Selv vores egne ønsker blev alle opfyldt, sammen med de fik det til at passe med ønsker fra vores gæster. Musikken højde var god under middagen til man stadig kunne snakke sammen og da dansegulvet var åben var højden på musikken perfekt der til. Tusinde tak 😊🙏

August 26, 2023

VANVITTIGT GOD SERVICE

VANVITTIGT GOD SERVICE!

Jeg har benyttet mig af Extreme Party af flere omgange, både til leje af udstyr, til fester, samt konsultation angående fester, for at vide hvad jeg skulle gøre og hvordan det skulle blive perfekt - Der har ALTID været perfekt service og hammer god kundehåndtering - Jeg kan ikke andet end at give dem mine varmeste anbefalinger herfra!!!

August 26, 2022

Hvis jeg kunne give 10 stjerner

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det :D Vi har booket Exstreme Party både til skolefest samt årgangsfest og begge gange har været vildt godt. Der er fuldstændig styr på hvad de unge kan lide af musik og deres musikønsker bliver imødekommet med et smil. Hele deres setup har passet til festen og DJ Mathias er så god til at sætte festen i gang. Kun kæmpe anbefalinger herfra.

April 28, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse med DJ Kristoffer til…

Super oplevelse med DJ Kristoffer til fest med efterskoleelever i forsamlingshus på Nordfyn. DJ’en ankom i god tid, havde på forhånd sat sig ind i hvilken slags musik de unge kunne lide, og leverede et godt show og gav virkelig de unge en fed fest. Eneste minus er at DJ Kristoffer var optaget til næste elevfest - men vi satser på at Extreme Party kommer med en anden super DJ 👍🏻

April 25, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Høj kvalitet - Det garantere vi.

Vi har igennem mange år arbejdet sammen med Extreme Party / Mathias. Og der har aldrig været noget at sætte en finger på, Mathias er super imødekommende og levere alt musik, lyd og lys til vores butikker / LY Copenhagen. Kvaliteten er altid god, og prisen er overkommelig. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger. Mathias kan for alvor få gang i festen, og skabe en unik stemning - det garantere vi jer for.

October 26, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kun positive ord at sige 👏 Super…

Kun positive ord at sige 👏 Super professionel proces helt fra start til slut. Super sød dj, som virkelig gjorde vores fest helt fantastisk. Der blev danset natten lang ✨💃🕺

Hvis i skal have en god dj til jeres bryllup, så anbefaler vi helt sikkert Extreme Party✨👏

August 30, 2021

Super til bryllupsfest

Vi bookede en dj herfra til vores bryllup, hvor gæsterne var en blandet gruppe fra ca 30-75 år gamle. Vi startede med lidt dæmpet musik under maden, og efterfølgende blev der spillet op til fest. Dj’en var meget venlig og kompetent, efterkom vores ønsker, kom med gode forslag, og formåede at fange gæsterne.
Firmaet medbragte et diskret lys-setup til dansegulvet, og satte helt sikkert rammerne for en fed fest. Dj’en havde efter vores ønske også my-selfie med, der gav nogle rigtig sjove billeder - gode minder!

Man må ikke lade sig skræmme af det lidt “vilde” navn firmaet har, de kan helt sikkert anbefales :-)

June 12, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super service og fleksibilitet!!

Super service og fleksibilitet!!
Jeg arbejder indenfor eventbranchen og her har jeg haft brug for rådgivning og udlejning af udstyr og personel.
Ekstreme Party levere, opsætter og pakker ned igen med stor fleksibilitet iforhold til tidspunkter (klokken 3 om natten på en mark i Herning) uden brok, hvilket gør dem utroligt attraktive iforhold til andre.
De har leveret professionelt personale som kan afvikle alt fra lyd,lys og musik til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten

May 10, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Dj'en leverede en kanon fest

Dj'en leverede en kanon fest! Jeg brugte Extreme-Party til min 20 års fødselsdagsfest for både min familie samt venner og dj'en fik alle op og danse det var en kanon fest, jeg kan varmt anbefale dem, især Mathias da han var dj til min fest.

May 5, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super kompetent dj som virkelig kunne…

Super kompetent dj som virkelig kunne sæt gang i min fødselsdagsfest, super fedt musik valg, alle pigerne lavede de gode moves som jeg kunne lide ;)
kan varmt anbefale Extreme-Party især Mathias han spillede til min fest.

May 4, 2021

Take a closer look