Varen på billederne
Varen på billederne, lignede ikke varen i virkeligheden. Det tog også virkelig lang tid før varen ankom…
Kan ikke anbefalet at købe fra denne hjemmesiden.
Kan ikke anbefalet at købe fra denne hjemmesiden.
Fortjener 0 Stjerner!
Kan ikke anbefale at købe varer fra den hjemmeside/butik - desværre.
Varen: Eva Boots støvler
Ved bestilling er email adressen en Outlook- adresse fra Frankrig (@Outlook. fr) men varen er sendt fra Hongkong
Støvlerne ser meget anderledes ud end angivet på billedet.
På billedet fremstår de som ruskindsstøvler men materialet er skum/tekstil.
Sålen er ligeledes meget anderledes end på billederne, farven stemmer ikke overens, et logo bag på skoen med teksten "Sports" ses ikke på billederne.
Varen bliver returneret.
KØB IKKE HERFRA!!
der går 4 uger før jeg får mine sko, når jeg så endelig får dem er det ikke den rigtige farve eller størrelse. Jeg skriver til dem at jeg vil have mine penge tilbage, men nu kan jeg slet ikke komme ind på den hjemmeside jeg købte dem på og ingen svar på mails
Modtager ikke bestilte varer fra denne side.
Havde givet 0 stjerner hvis jeg kunne!
Havde bestilt de bamse sko til julegave!
Høre intet!
Og mailer så igen og får svar de er sendt !
5 uger efter stadig intet!
Og mailer så igenn
Og får svar ja kopiret mail som nr 1…
Vil gerne ha mine penge tilbage!!!!!
Bestil aldrig herfra….
modtog pakken for et par dage siden, varen (Eva boots) var ikke som angivet på billederne.
Sålen var ikke den samme som på billederne, farven stemmer ikke overens, et logo bag på skoen med teksten "sports" går heller ikke tydeligt frem på billederne.
Jeg ønsker derfor at returnere varen.
-kan ikke anbefale at købe fra siden, desværre
Lidt mistænkeligt at der ingen anmeldelser er🤔 Overvejer at købe eh par EVa boots, men er lidt i tvivl pga af det. Nogle der har en anbefaling, om hvad man skal gøre?
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.