See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Line har godt og effektivt udarbejdet 2 fremtidsfuldmagter, med fin vejledning og til en fair pris. Jeg kan varmt anbefale Fair Jura😃

Rated 5 out of 5 stars

Ingen pres på om vi havde set på tilbudet, i vender tilbage når det passer jer. Rigtigt god rådgivning over telefon, ganske få timer efter vi var enige om hvordan sagen skulle løses modtog vi et udka... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde mailkontakt med Line siden efteråret. Hun svarede hurtigt og tålmodigt på alle vores spørgsmål, uden at udtrykke forventninger om at vi ville benytte hende til udfærdigelse af dokumenter. De... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nemt og hurtigt. Og hun brugte endda tid på at skrive hvad man skulle gøre efterfølgende med dokumentet og indsatte link med tidsbestilling ved min kommune. Det kunne ikke være nemmere. Desuden blev... See more

Company details

1. Legal Services
  2. Judicial Scrivener

Written by the company

Fairjura tilbyder rådgivning og udarbejdelse af juridiske dokumenter til en fast lav pris. Det er vores holdning, at det skal være muligt for alle at få juridisk bistand uden at skulle betale en formue. Selvom prisen er lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi besidder stor faglighed og sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde. Vi går altid det ekstra skridt for at vores kunder får en god oplevelse. Alle dokumenter udarbejdes af erfarne jurister, der har flere års erfaring inden for området.

5.0

3-star
2-star
1-star

En stor fornøjelse 😊

Det har været en stor fornøjelse at benytte Line. Hun har været god til at hjælpe os med rådgivning og kommet med forslag til vores testamente, som vi ikke selv havde overvejet. Samtidig lyttede hun til vores egne ønsker, og fik det til at passe godt ind.

May 7, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Meget professionel og tillidsvækkende…

Meget professionel og tillidsvækkende rådgivning. Vi fik udarbejdet testamente og var meget tilfredse med forløbet. Vi fik den nødvendige rådgivning og svar på alle spørgsmål.

April 28, 2022

Meget tilfreds!

Line har været super god! Hun har svaret meget tålmodigt på aaaaaalle mine spørgsmål, og svare altid hurtigt. Vi har været meget tilfredse, og vil helt sikkert bruge fairjura en anden gang, hvis det skulle være nødvendigt. Stor anbefaling herfra :)

December 19, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Udsøgt service i fremtidsfuldmagt.

Udsøgt service i fremtidsfuldmagt.
Min mand og jeg har fået en fremragende rådgivning til udfærdigelse af vores fremtidsfuldmagter. Line Agerskov har været meget venlig imødekommende, meget kompetent forklarende på alle vores spørgsmål og altid med en rummelighed til at besvare nok et spørgsmål. Absolut udsøgt service.

October 14, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service fra Fairjura …

Jeg fik en fantastisk god service fra "Fairjura.dk" til udarbejdelse af mit testamente.
Og lynhurtig ekspedition - langt over det forventede.
Og prisen er ... ja MEGET Fair.... :-)
Jeg kan kun anbefale "Fairjura.dk".

Mvh Sussi

October 12, 2021

Hurtig og kompetent

God, tålmodig, behagelig og hurtig juridisk hjælp fra Line. Vi havde brug for en kontrakt med en kort deadline, og det var intet problem.
Kan varmt anbefales.

September 30, 2021
Rated 5 out of 5 stars

God rådgivning, tilfredsstillende produkt, fair pris

Vi har oplevet utrolig god vejledning med at få oprettet fælles testamente og fremtidsfuldmagter. Der har været hurtig sagsbehandling, og vi har fået svar på alle vores spørgsmål undervejs - også om aftenen og i weekenden. Vi har fået svar, der har været til at forstå (for ikke jurakyndige), og det har hjulpet os til at træffe beslutninger og vurdere, hvad der har været bedst for os - og i det hele taget bare til at forstå reglerne. I forhold til den service er prisen mere end rimelig. Vi har været meget tilfredse.

September 1, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem god service og rådgivning

Helt igennem god service. Line som var vores jurist, var grundig til at forklare, rådgive og virkelig hurtig til at respondere. havde en god tålmodighed med os, der ikke vidste meget på forhånd om testamente, ægtepagt eller gældsbreve. Er yderst tilfredse med behandlingen. Tak for det!

August 11, 2021

Anbefales

Nem, hurtig og effektiv udarbejdelse af testamente til en billig pris.

July 22, 2021

Effektive og Service minded

Det anden gang, at jeg bruger fairjura, og jeg har ikke andet end positivt at sige om oplevelsen.
Let, effektivt og Service minded behandling.
Og ligesom navnet i forbindelse med prisen synes jeg, at de er mere end fair

July 5, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en fantastisk oplevelse

Det har været en fantastisk oplevelse. Vores "gamle" testamente blev gennemgået og afvist som brugbart. Der skulle så skrives et nyt....vi fortalte om vores forventninger, de blev herefter grundig gennemgået, så vi var enige om indholdet. Nu er det hele klart og forløbet har været fantastisk. Vi siger stor tak og en varm anbefaling fra os

June 28, 2021

Kan varmt anbefale Fairjura

Super hurtig, rigtig god rådgivning og yderst effektiv hjælp hele vejen igennem.Man føler sig tryg hele vejen igennem til det færdige dokument. Kan klart anbefales.

June 16, 2021

Take a closer look