Fajnekonkursy Reviews 19

4.6

Company details

1. Information Service

Written by the company

Zbieramy dla Ciebie wszystkie najciekawsze aktualne konkursy, loterie i promocje w jednym miejscu. Wyszukuj konkursy pod względem kategorii lub nagród do zdobycia. Prowadzimy także konkursowy blog, na którym znajdziesz ciekawostki ze świata konkursów oraz porady jak wygrywać częściej. Udostępniamy także darmowy newsletter, z cotygodniową paczką najciekawszych konkursów.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

To miejsce jest super :)

To miejsce jest super :)
Wygrywać czas zacząć:)
Legusie by się zadały...z córeczką byśmy układały.

December 8, 2023

Dziękujemy za miłą opinię🤗

Rated 5 out of 5 stars

Naprawdę doceniam profil Fajnekonkursy…

Naprawdę doceniam profil Fajnekonkursy za to, że gromadzi i publikuje konkursy z różnych stron internetowych. Jest to niesamowicie przydatne, zwłaszcza dla osób, które uwielbiają brać udział w konkursach lub szukają sposobu na zgarnięcie atrakcyjnych nagród.

To, co wyróżnia ten profil spośród innych podobnych, to fakt, że gromadzi różnorodne konkursy. Niezależnie od tego, czy interesuje Cię moda, technologia, podróże czy gotowanie, z pewnością znajdziesz coś dla siebie. Szeroki wybór tematów i nagród sprawia, że profil Fajnekonkursy jest jeszcze bardziej interesujący i atrakcyjny nie tylko dla mnie, ale dla większości osób, które lubią konkursy i świetną zabawę.

Dodatkowo, doceniam fakt, że profil Fajnekonkursy regularnie aktualizuje swoje treści. Dzięki temu zawsze możemy być na bieżąco z najnowszymi konkursami i mieć większą szansę na zdobycie atrakcyjnych nagród. Codzienna dawka konkursów sprawia, że wizyta na profilu Fajnekonkursy staje się rutyną dla wielu osób, które chcą mieć szansę na wygraną.

Możliwość śledzenia profilu Fajnekonkursy na różnych platformach społecznościowych, takich jak Facebook, Instagram również ułatwia nam być na bieżąco z najnowszymi konkursami. Dzięki temu nie musimy stale przeszukiwać strony internetowe, aby znaleźć interesujące nas konkursy, ponieważ wszystko jest łatwo dostępne w jednym miejscu. Tym bardziej, że sami też możemy się podzielić znalezionym przez nas konkursem.

Podsumowując, profil Fajnekonkursy jest naprawdę wartościowym źródłem informacji dla osób zainteresowanych zdobywaniem nagród w różnego rodzaju konkursach. Dzięki szerokiemu wyborowi tematów i nagród, regularnym aktualizacjom oraz wygodnym śledzeniu profilu na różnych platformach społecznościowych, jest to idealne miejsce dla osób ceniących sobie wyzwania i możliwość zdobycia ciekawych nagród.

Pozdrawiam cały zespół Fajne konkursy

December 8, 2023

Bardzo dziękujemy Pawle! Bardzo rozbudowana i wnikliwa recenzja🙂

Rated 5 out of 5 stars

Najlepsza konkursowa mapa w internecie!

Nie skłamię jak powiem, że Fajnekonkursy.pl to moje odkrycie roku! 💎
🤠Są moim przewodnikiem niczym Indiana Jones, bez którego ciężko poruszać się po zakamarkach promocji i loterii.
🗿 Przeskakiwanie po tej stronie to jak poszukiwanie zaginionej arki, tylko, że z najlepszą nawigacją na rynku.
🏺 To miejsce, gdzie każdy może poczuć się jak konkursowy archeolog i próbować swoich sił w wyzwaniach o naprawdę niezłe skarby.
🗺️Strona ma najlepszą mapę konkursową, kolejny atrybut bez którego poszukiwacz nie wybiera się na łowy.
🧭 Zamiast kompasu w drugiej ręce mam myszkę, bo każda konkurs zaczyna się od jednego kliknięcia!

Dla mnie 11/10

December 7, 2023

Reply from Fajnekonkursy

Dziękujemy Ci bardzo serdecznie Klaudio i mamy nadzieję, że jeśli chodzi o ciekawe konkursy, to będziemy dla Ciebie prawdziwą kopalnią złota🤠

Rated 5 out of 5 stars

Strona jak najbardziej godna polecenia

Strona jak najbardziej godna polecenia, super konkursy, zaktualizowana lista, nic tylko brać udział i cieszyć się wygraną.

December 5, 2023

Dziękujemy za polecenie i oby fortuna Ci sprzyjała Nino😊

Gram i wygrywam!

Fajne Konkursy – polecam! Zaglądam i gram, a w dodatku wygrywam! 🍀To moje ulubione miejsce informacji o konkursach i loteriach! Zajrzyj i Ty! Korzystaj z informacji, które tu znajdziesz! Powodzenia w wygrywaniu!

December 4, 2023

Reply from Fajnekonkursy

Asiu nawet nie wiesz jak nas cieszą takie informacje zwrotne, kiedy użytkownikom Fajnekonkursy.pl udaje się wygrywać fajne nagrody🤩 Dziękujemy i oby tak dalej!

Rated 5 out of 5 stars

Fajne konkursy to profil wspaniały

Fajne konkursy to profil wspaniały, co służy nam przez rok cały!
Często tam wchodzimy, z nowości konkursowych się cieszymy!
Osoby prowadzące profil newsy wrzucają i do wzięcia udziału zapraszają.
Tylko tam są najlepsze konkursy rzec by można wyjątkowe.
Uwagę moją przyciągają i nagrodami zachęcają,
personel rzetelny i do pomocy gotowy,
na każdym kroku ekspresowy.
Pytań co do warunków konkursu możesz mieć wiele…a ci ludzie tam pracujący to nasi przyjaciele.
Zawsze pomogą, pokierują i znakomite konkursy wciąż kreują.
Polecam ten profil bardzo serdecznie,
zajrzeć tam musi każdy koniecznie.
Profil Fajne Konkursy życie mi umili w każdej chwili.
Kiedy wygram zawsze mam szeroki uśmiech na twarzy,
bo kolejna wygrana mi się marzy.
Polecam wszystkim aby na stronę fajne konkursy zaglądali
i swoje ulubione konkursy wybierali.

Reply from Fajnekonkursy

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa. Postaramy się zatem umilać to życie najlepiej jak potrafimy:)

Rated 5 out of 5 stars

Konkursowy raj: Twoja brama do świata nagród z fajnekonkursy.pl

W świecie, gdzie każdy dzień przynosi nowe możliwości, fajnekonkursy.pl jawi się jako lśniący klejnot w koronie internetowych szans. Ta strona nie jest tylko zwykłym agregatorem konkursów; to wręcz atlas, który kieruje nas przez fascynujący labirynt możliwości.

Pierwsze wrażenie? Wyrafinowana prostota. Strona jest intuicyjna, zapewniając łatwość nawigacji nawet dla nowicjuszy w świecie konkursów. Kategorie są dobrze przemyślane, oferując coś dla każdego – od miłośników technologii po fanów literatury. To jak wejść do sklepu z marzeniami, gdzie każda półka kusi obietnicą niesamowitej nagrody.

Ale fajnekonkursy.pl to nie tylko baza konkursów. To także źródło wiedzy. Blog konkursowy to skarbnica cennych porad i strategii, które pomogą ci zwiększyć szanse na wygraną. Każdy wpis jest niczym gwiazda przewodnia, która prowadzi przez mroki niepewności do światła sukcesu.

Newsletter to kolejny triumf tej strony. Wysyłany cotygodniowo, stanowi personalizowany przewodnik po najgorętszych konkursach. Jego regularne otrzymywanie sprawia, że każdy tydzień obfituje w oczekiwania i ekscytację.

Podsumowując, fajnekonkursy.pl to nie tylko strona – to kompas, który prowadzi do skarbów ukrytych w internetowym morzu możliwości. Jest to platforma, która nie tylko informuje, ale i inspiruje, dając każdemu szansę na odnalezienie swojego konkursowego przeznaczenia. W świecie, gdzie każda szansa jest cenna, fajnekonkursy.pl jest tym, co każdy poszukiwacz skarbów potrzebuje.

Reply from Fajnekonkursy

Dziękujemy za tak rozbudowaną opinię. To dla nas duża motywacja, aby rozwijać się dalej🙂

Bardzo fajna stronka

Bardzo fajna stronka , Fajne konkursy , super jestem bardzo zadowolona ze strony i z wszystkich konkursów bardzo lubię tą strone, polecam ją bardzo i serdecznie

Dziękujemy serdecznie Leno😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeśli szukasz miejsca gdzie zimą słońce…

Jeśli szukasz miejsca gdzie zimą słońce świeci,
To stronę ,,Fajnekonkursy,, niech odwiedzą dzieci.
Tam dużo się dzieje, codziennie coś nowego,
Dzisiaj wyjątkowo walczę o klocki Lego.
To chwilą radości dla mamy i taty
Kiedy odbierają prezenty ich słodkie małolaty.
Więc dziękuję stronie ,,fajnekonkursy,, że są z nami,
Z całą Rodziną bardzo ją kochamy.

Reply from Fajnekonkursy

O jak ładnie zrymowane! Dziękujemy serdecznie😊

Super konkursy!

Profil facebokowy “Fajne konkursy” to świetne źródło informacji o aktualnych konkursach z nagrodami. Można tu znaleźć konkursy z różnych kategorii, takich jak elektronika, książki, kosmetyki, wycieczki i wiele innych. Ponadto, na profilu można znaleźć ciekawe porady, jak zwiększyć swoje szanse na wygraną i uniknąć pułapek. Profil “Fajne konkursy” to idealne miejsce dla każdego, kto lubi brać udział w zabawnych i kreatywnych konkursach i marzy o wygraniu atrakcyjnych nagród. Polecam serdecznie!

Reply from Fajnekonkursy

Dziękujemy serdecznie Ewelino i jeśli chodzi o konkursy, loterie i promocje, to jesteśmy zawsze do usług😁

Gdy Ci smutno, gdy Ci źle

Gdy Ci smutno, gdy Ci źle,
Na Fajnekonkursy wbijaj się,
Tam jest aura kolorowa,
Mnóstwo nagród dziś od nowa,
Spróbuj szczęścia swego znów,
Bądź psychicznie znowu zdrów.

Reply from Fajnekonkursy

Wielkie dzięki za te rymy, dużo nagród Ci życzymy!😁

Rated 5 out of 5 stars

Gdy szukam konkursów z nagrodami…

Gdy szukam konkursów z nagrodami wspaniałymi,
fajnekonkursy.pl zawsze zaskakuje zadaniami ciekawymi.
Jeśli jesteś dobry w dziedzinie konkretnej,
masz wybór kategorii na tej stronce świetnej!
Tam codziennie znajdziesz konkursy świeżutkie,
zasady udziału są przecież łatwiutkie.
Dlatego, jeśli chcesz zdobyć coś specjalnie dla siebie,
weź udział i daj im zaskoczyć Ciebie!

November 27, 2023

Reply from Fajnekonkursy

To prawda, u nas prawie jak w piekarni - codziennie nowa dostawa świeżutkich konkursów😉 Dziękujemy!

Rated 5 out of 5 stars

Przydatna strona dla konkursowych fanów

Strona działa szybko i płynnie. Łatwo można znaleźć interesujące nas konkursy. Nie ma mnóstwa nachalnych reklam, a opisy konkursów są bardzo dokładne. Polecam :)

November 27, 2023

Dziękujemy serdecznie Wioletto😊

Rated 4 out of 5 stars

Konkurs

Witam serdecznie nie jestem wstanie ocenić gdyż dopiero biorę udział w pierwszym lub drugim konkursie myślę że godne polecenia z recenzji innych dla Fajnekonkursy
Biorę udział w różnych konkursach i mam nadzieję że w końcu coś wygram

November 25, 2023

Reply from Fajnekonkursy

Dziękujemy serdecznie Dariuszu! Wiadomo, że nie zawsze uda się wygrać, ale wytrwałość zazwyczaj popłaca. Życzymy zatem zdobycie fajnych nagród!

Rated 5 out of 5 stars

Sama nazwa wskazuje, że tylko fajne konkursy.

Strona internetowa skromna oraz przejrzysta, sama nazwa "fajne konkursy" mówi o treści znajdujących się na stronie. Wchodząc na stronę główną od razu wyswietla nam się nowe konkursy, w szybki sposób znajdę coś dla siebie ze względu że wszystkie konkursy są pogrupowane pod kątem treści ale również nagród w ten sposób zaoszczędzę dużo czasu. Dodatkowo każdy konkurs czy loteria jest szczegółowo opisana pod kątem zadań, nagród, terminu i linku do organizatora - czyli wszystko w jednym miejscu bez zbędnego szukania. Wszystko w jednym miejscu i czytelnym języku, nie mam się do czego przyczepić. Same plusy bo na stronie znajduje się również blog o różnych ciekawostkach, poradach czy informacjach na temat wygrywania. A jak ktoś jest zapominalskim tak jak ja to strona oferuje również darmowy co tygodniowy Newsletter, a powiadomienia o nowościach dostaje również na Facebooku po polubieniu profilu.
Dlatego daje 5 gwiazdek bo więcej niestety nie ma, jedyne czego mi brakuje to aplikacji na telefon.

November 23, 2023

Reply from Fajnekonkursy

A to jest za to, bardzo fajna recenzja, za którą bardzo, ale to bardzo dziękujemy😊

Polecam z całego serducha ❤️

Strona 'Fajne konkursy' stała się moim internetowym rajem rozrywki i emocji. Zawarte na niej konkursy i loterie stanowią dla mnie nie tylko sposób na oderwanie się od monotonii dnia codziennego, ale także fantastyczne doświadczenie pełne niespodzianek.
Dzięki tej platformie, nie tylko mogę cieszyć się miło spędzonym czasem, ale również odkrywać nowe produkty i usługi, których wcześniej nie znałem.

January 1, 2023

Dziękujemy bardzo Kamilu! Również z całego serducha❤

Rated 5 out of 5 stars

"Fajne konkursy" dla pragnących wygrać coś fajnego

Strona "Fajne konkursy" jest przejrzysta, łatwa w obsłudze i "na bieżąco". Każdy coś dla siebie znajdzie. Ja najbardziej lubię newsletter "Twoja cotygodniowa paczka konkursów", który przychodzi na mojego maila i dzięki któremu mogę szybko zobaczyć jaki konkurs jest na topie. Poza tym konkursy są fajnie posegregowane oraz ładnie opisane. Dla każdego coś dobrego! Klikajcie, bierzcie udział, wygrywajcie!

November 24, 2023

Reply from Fajnekonkursy

Dziękujemy bardzo serdecznie Aniu! I życzymy, żeby liczba Twoich fajnych trofeów się stale powiększała😊

Rated 5 out of 5 stars

Już wiele razy wygrałem korzystając ze…

Już wiele razy wygrałem korzystając ze strony fajne konkursy. :) Polecam jak ktoś chce wygrać. :)

November 24, 2023

Reply from Fajnekonkursy

Dziękujemy i jest nam bardzo miło, że możemy wnieść choć małą cegiełkę do sukcesów osób, które nas odwiedzają🤗

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo do mnie trafia ta platforma…

Bardzo do mnie trafia ta platforma konkursowa. Interfejs jest przejrzysty i mało skomplikowany w nawigacji, co sprawia, że korzystanie z witryny jest super przyjemne.
Co wyróżnia tę stronę spośród innych? Bogata i różnorodna oferta konkursów, obejmująca rozległe dziedziny - od sztuki po technologię. Można wziąć udział w konkursie fotograficznym, a więc użyć swojej kreatywności czy zaprojektować niesztampowe rozwiązanie technologiczne. Dla każdego coś się znajdzie. Dodatkowo nagrody są nie tylko atrakcyjne, ale i różnorodne, co dodaje smaczku podczas wyboru w jakim konkursie wziąć udział. Ogólnie rzecz biorąc – "kupuję" tą stronę😊

November 16, 2023

Reply from Fajnekonkursy

Dziękujemy serdecznie Kasiu! Mamy nadzieję, że będziesz u nas znajdowała jak najwięcej fajnych konkursów, które trafią w Twój gust🤗

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look