Fako Bijoux Reviews 22

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb rechtstreeks besteld en de bestelling is meteen verstuurd en de andere dag bij mij bezorgd. Alles keurig netjes in orde. Een aanrader!

Rated 1 out of 5 stars

Via bol.com lepeltjes besteld. Terug gestuurd via brievenbus pakket en nooit weer wat van weer gehoord. Vreemde omschrijving op het retour label over oorbellen maar oke zo aangeleverd dus zal w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb hier een horlogebandje besteld. Ik had verkeerd gemeten; dus eerst een te brede binnengekregen. Daarna de juiste maat besteld. Hier ontbrak een pennetje; maar deze is meteen de volgende... See more

3.0

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

vriendelijk en snel

vriendelijke reactie op mijn bericht, goede kwaliteit - prijsverhouding, snelle verzending, kom hier zeker terug ...

April 15, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Niet geweldig

Ringverkleiner gekocht maar ze blijven gewoon echt niet zitten ongeacht de maat
Nu andere besteld hoop dat jullie het voordeel van de twijfel kunnen geven

January 7, 2026

20 van de 25 batterijen zijn leeg

Een set van 25 lithium cellen CR 2025 besteld. Opgeborgen voor later gebruik. Nu, 2 weken later blijkt dat er van de 25 cellen slechts 5 min of meer bruikbaar zijn. Na doormeten blijkt dat er 20 zijn met een spanning lager dan 2,5 V sommige zelfs 0,05 volt
Dit is pure oplichting.

December 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Wat een slecht bedrijf is dit !!!

Wat een slecht bedrijf is dit. !!!
Ik had via Bol.com besteld en daarom niet hier naar de recensies gekeken.
Het bestelde artikel had ik op zaterdagochtend als cadeautje nodig.
Bij bestelling werd vermeld dat het uiterlijk donderdag zou worden geleverd. Donderdag in de namiddag was nog niets bezorgd én er was geen enkel bericht wanneer levering wel zou gaan plaatsvinden. Omdat men op dat moment nog iets met spoed kon doen, had ik telefonisch contact met ze opgenomen.
De toon van de dame aan de lijn was erg onverschillig, absoluut niet klantgericht, laat staan meedenkend, invoelend en zeker niet bereid tot enige inspanning om het op te lossen. Een klant met een probleem, een mogelijke slechte recensie, het kon haar allemaal niks schelen. Het was tenenkrommend.
KOOP HIER NIET ALS JE TIJDIGE LEVERING MAAR VOORAL SERVICE OP PRIJS STELT

October 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ketting van slechte kwaliteit terug gestuurd.

Ketting van slechte kwaliteit terug gestuurd via brievenbus, maar beweren dat ze mijn pakketje niet retour hebben ontvangen. Ze vragen om een verzendbewijs, maar die heb je dan natuurlijk niet. Daarmee is de kous afgedaan. Bij retour dus niet via brievenbus, anders kan je naar je geld fluiten.

September 19, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Jammer genoeg vrij recent een nare…

Jammer genoeg vrij recent een nare ervaring gehad. Eerder nooit problemen gehad terwijl ik mezelf best een goede cliënt zou kunnen noemen., maar had toch wel een minder teleurstellende reactie/oplossing verwacht. Ik heb een ketting besteld welke volgens de gegevens afgeleverd zou moeten zijn. Echter had ik over het hoofd gezien dat ik deze ketting helemaal niet binnen heb gekregen. En heb ik de ketting samen met andere betalingen voldaan. Toen ik laatst op zoek was naar een artikel zag ik de ketting voorbij komen. En besefte me toen dat ik deze nooit ontvangen heb. Het is mij totaal ontgaan, nu maakte ik zelf wegens gezondheid een drukke tijd mee met onderzoeken en zijn er in de maand juni 4 mensen overgegaan. Niet helemaal gek dat ik het niet bemerkt heb. Ik heb het bedrijf aangeschreven dat ik weliswaar had betaald maar de ketting niet heb ontvangen. Niet met alle redenen erbij waardoor dat mogelijk gebeurd zou kunnen zijn. Maar he? We zijn mensen he? Krijg ik een, naar mijn gevoel een nogal zakelijk en kort door de bocht, antwoord terug dat de zichttermijn allang voorbij is en dat ik toen had moeten reageren en dat was dat. Niet van wat naar of wij betreuren het dat dit gebeurt is. En voor hun nagaan wat er mis met de post was , zou ook niet lukken, gezien de tijd dat het geleden is. (dat gaat sws niet zonder T&T ...., makkelijk op deze manier). Ik had eigenlijk verwacht en gehoopt dat ik een tegemoetkoming zou krijgen. Of dat ze de ketting alsnog naar me terug zouden sturen. Het gaat met niet om het geld hoor, maar om het principe. Ik heb iets betaald voor iets wat ik niet ontvangen heb. Het bedrijf is verzekerd voor zoek geraakte artikelen. Maar ik ben me geld kwijt en hou er ook nog eens een rot gevoel aan over. En ook een schrijven terug van mijn kant op hun teleurstellende reactie levert niets op. Ik heb daarin nogmaals verwezen dat ik het (ook door gezondheidsredenen) over het hoofd gezien heb. Nu probeer ik altijd zoveel mogelijk bij nl bedrijven bestellingen te doen. Omdat ik ze het gun. In dit geval ook Fako. Terwijl ik weet dat ik in China een stuiver betaal tov de prijzen die hier gehanteerd worden. Het zet me wel te denken. Helaas.

August 11, 2025

Kortzichtige klanten service

Via bol.com lepeltjes besteld.
Terug gestuurd via brievenbus pakket en nooit weer wat van weer gehoord.
Vreemde omschrijving op het retour label over oorbellen maar oke zo aangeleverd dus zal wel kloppen.
Nu doodleuk zeggen we hebben geen retour ontvangen.
Waardeloos bedrijf!
Beiden gedupeerd wellicht even kijken naar een oplossing in het midden...
Enkel we hebben geen verzendbewijs uh nee duh!!! Nog nooit een brievenbus gezien die een verzend bewijs afgeeft.
Buiten deze waardeloze klantenservice was het product ook ruk ging niet voor niks terug waardelose pisbakken kwaliteit. Dus mocht je het ondanks alles aandurven verwacht er niet te veel van

July 24, 2025

Zeer slechte kwaliteit

Mijn dochter heeft een horloge gekregen voor haar verjaardag. Ze droeg hem met veel plezier. Maar met 3 maanden laat ineens het plastic van het bandje los en ook het diertje is aan de achterkant gescheurd. Wanneer er contact met hen wordt gelegd, is het antwoord dat een bandje niet onder garantie valt. Als je iets voor een kind maakt, maak het dan stevig! Ik hoop nog steeds op een oplossing.

July 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Opgelicht waar je bij staat

Product besteld bij bol.com. De volgende werkdag geleverd stond er. Nou...na bijna 2 weken nog niks. Ondertussen naar bol.com gebeld, die verwezen me door naar fakobijoux zelf. 2x mail verkeer gehad, waarin postnl de schuld kreeg. Ondertussen geen oplossing, en geen product.
Contact gehad met bol.com, en na de zoveelste klacht over hen, gaan zij nu verder stappen ondernemen. Ik hoop dat bol.com de samenwerking opzegt, en dat FAKEbijoux geen klanten meer krijgt.

Bestel hier dus niet...je wordt opgelicht waar je bij staat.

May 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Veel te laat, bijna informatie over je bestelling

Ik heb een oranje sjaaltje op 25 april besteld.
Ik wilde het gebruiken voor 5 mei, dus op tijd besteld, volgens de site zou het volgende dag krijgen, vandaag 7 mei pas binnen dus 10 dagen later, ze geven de schuld naar postnl,gewoon liegen, je krijg geen track and trace dus als ik mijn bestelling wil retourneren loop ik de kans dat zonder geld en zonder artikel eindigt ( zie andere rewieus).

May 7, 2025

Slecht slecht slecht

Wat een toeval! Bij mij is precies gebeurd wat ik in vorige reviews ook lees. Iets besteld, dat veel later dan aangegeven werd bezorgd via brievenpost. Daarom teruggestuurd, ook via brievenpost. Fako zegt dat ze het pakketje niet hebben ontvangen en ze zonder afgiftebewijs niets kunnen en dus ook niet terugbetalen. Maar als je iets via brievenpost verstuurt heb je zo’n bewijs natuurlijk niet. Ik voel me opgelicht.

October 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede service en prima kwaliteit

Ik heb hier een horlogebandje besteld.
Ik had verkeerd gemeten; dus eerst een te brede binnengekregen. Daarna de juiste maat besteld. Hier ontbrak een pennetje; maar deze is meteen de volgende dag nageleverd.

Binnen enkele dagen had ik het geld terug van mijn verkeerd bestelde bandje.

Echt goede service en schappelijke prijzen

Ik draag 'm nu 6 weken en de kwaliteit is goed.

August 2, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Goede ervaringen met bestellingen

Het artikel is exact zoals het eruitziet op het internet. Ook de kwaliteit is prima. Levering gebeurde heel snel en het artikel was netjes verpakt. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Heb al meerdere keren bij deze firma besteld en alles gaat altijd prima en zonder problemen.

September 8, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look