Havde bestilt click & collect fra Fakta i Harrislee. Jeg havde en bekendt til at hente for mig. Men desværre var der et par forkerte varer med hjem. Skrev til dem og butikschefen svarede hurtigt, og... See more
See what reviewers are saying
Havde købt 8 BIB i Fakta Harrislee, efter hjemkomst opdagede jeg at de 4 var for gamle :-( Skrev til butikken, at de burde fjerne disse gamle, for det var dårlig service. Dagen efter skrev de tilba... See more
Dårlig udvalg af varerne på hylderne. Ingen opfyldning af butikkens tilbuds varer. Gik forgæves efter de omtalte varer i deres tilbudsavis. Musikken i loftet var så højt som på et diskotek ikke smart... See more
Company replied
Der manglede mange tilbudsvarer som var i avisen - udsolgt 8 ud af de 10 vi har udvalgt. Til gengæld var der ret rodet i butikken, der stod omkring 7 fyldte paller i butikken med film om (også... See more
Company details
Written by the company
Velbekomme til grænsens STØRSTE udvalg! Ny webshop med over 5000 varer! Vi pakker dine varer gratis for dig!
Industrieweg 37, 24955, Harrislee, Germany
- 004946197898401
- fb@fakta-tyskland.de
- fakta.eu
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Flere glemte varer og ingen respons
Havde bestilt en del varer hjemmefra og fået oplyst på ordrebekræftelsen, at to af dem var udsolgt. Jeg kørte til Harrislee på det aftalte tidspunkt og betalte og hentede varerne. Der var mange, og (min fejl) tjekkede jeg ikke, at alt, hvad jeg havde bestilt var med. Det var det ikke! Der manglede to forskellige ting. Da jeg kom hjem, kunne jeg se, at der var en mail sendt et kvarter før aftalt ankomsttid, hvor der stod, at en af de udsolgte varer var kommet på lager, og de ville pakke den med. Jeg tjekkede kvitteringen, og kunne se, at jeg havde betalt, men ikke fået den. Jeg svarede på den tilsendte mail, men har mere end en uge efter endnu ikke hørt fra dem. Ingen beklagelse eller bare lidt respons. Jeg skulle naturligvis have tjekket, at alt, hvad jeg betalte for, var der, men det har ikke været et problem i de andre grænsebutikker, hvor jeg har handlet, så jeg forventede at det var i orden. Det gør jeg ikke, hvis jeg handler i Fakta, Harrislee igen!
Mangler varerne man har bestilt.
Mangler varerne man har bestilt.
Fakta Suderlugum
Jeg tænkte at sidste gang var en fejl, da der manglede varer, da jeg kom frem. Denne gang var det dog helt til grin. Havde bestilt på nettet og fået en bekræftelse på dette. Kommer derned og går som en af de første op til kassen for at betale og hente varerne.
Der går noget tid da kun 1 kassemedarbejder. Der er problemer med en person, der har bestilt fredag. Varerne er ikke pakket og registreret.
Jeg betaler og går om til vare udlevering. Her går der noget tid. Det viser sig at PEPSI MAX 1,5 LTR. ikke er der. Jeg har bestilt 30 x6 så er godt irriteret. Efter et stykke tid får jeg så kasser i stedet. Medarbejderen forsøger det bedste men der mangler flere varer. Jeg får penge og nogle andre varer. Hele fornøjelsen varer næsten 1 time. ALDRIG mere Fakta Suderlugum
Handler tit i Fakta Harrislee
Handler tit i Fakta Harrislee. Super butik. Nu var vi så uheldige at købe en pose mandler, der var dårlige. Hvad gør man opnår man bor 300 km væk?. Jeg skrev med butikken og de undersøgte sagen og jeg fik mine penge refunderet efter at have sendt bon nummer. Det er god stil og god kundeservice. Tak Fakta Harrislee
Forleden kørte vi 260 km til fakta i…
Forleden kørte vi 260 km til fakta i Süderlügum lige syd for den dansk-tyske grænse. To dage forinden havde vi bestilt en stor mængde varer til afhentning i deres vareudlevering - det som skulle være så smart, fordi det så er klar i vareudleveringen, når man kommer.
Det skulle vise sig at blive den mest groteske oplevelse nogensinde oplevet i nogen butikker. Da vi kom var der mildest talt kaos ved vareudleveringen. Folk stod opgivende og kiggede. To medarbejdere gik hvileløst og forvirrende rundt og kiggede nærmest opgivende på folk - og bad om deres ordrebekræftelser, som man skulle printe ud hjemmefra. Nogle havde stået der 1 time, da vi kom; herunder en mand, der blot skulle have byttet en gasflaske.
Nogle havde fået varer, som de ikke havde bestilt. Andre måtte sande, at det, de havde bestilt, var udsolgt - til trods for, at man forinden havde været inde i butikken og betale. Ja, som sagt: kaos.
Efter 35 minutter kom en meget forvirret ung mand ud til os og sagde, "at man altså ikke kunne finde vores varer på lageret - så de var nok ikke blevet pakket og gjort klar aftenen inden, som de skulle.... men de ville gå i gang med at pakke dem nu, og så kunne vi få en gratis sodavand, hvis vi ville....".... de 20 andre personer, der stod og ventede, de blev ikke tilbudt en gratis sodavand.
Adspurgt, hvornår de forventede at være klar med varerne, var svaret "10 min"..... 25 minutter senere var der stadig ingen varer ELLER gratis sodavand udleveret (!)
Det hele endte med en annullering af ordren fra vores side. Ind i butikken for at få pengene tilbage - hvilket så lige tog 20 minutter, fordi hver eneste varelinie på en meget lang bon skulle scannes manuelt én efter én....som scanneren så ikke kunne læse...
Alt i mens at forvirrede fakta-medarbejdere løb rundt som hovedløse kyllinger i butikken og plukkede varer til dem, der stod udenfor og ventede. Flere kom og klagede og ville have penge retur. Og ja - mest af alt mindede det bare om en rodebutik af en anden verden.
Summa summarum: Kør ALDRIG ned til fakta ved grænsen i forventning om, at din onlinebestilling er klar. Prøv i stedet Fleggaard. Det spiller! Vi bestilte efterflg. varerne fra mobilen og kørte til Fleggaard, hvor varerne stod klar, da vi kom lidt senere.
PS. nå ja - overhørte en anden kunde brokke sig til vareudleveringen....svaret fra den kække fakta medarbejder var "Så skal du se i de to andre butikker hernede - der er det endnu værre"......tænker det siger det hele.