Faky Flowers Reviews 73

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij deden voor onze proclamaties beroep op Faky Flowers voor de bloemendecoratie en zijn ontzettend tevreden over het resultaat. De samenwerking verliep van begin tot einde vlot en profession... See more

Rated 5 out of 5 stars

Keurig en netjes bezorgd in prachtige doos. Kwaliteit prima en personeel erg vriendelijk. Duidelijk beschrijving erbij hoe je kunt opzetten op vaas of schaal, mand etc. Lijkt net echt en heb zijde he... See more

Rated 4 out of 5 stars

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Enig minpuntje is dat het product niet zo goudkleurig is als te zien op de website, het is meer een doffe goudkleur zonder glans. We zetten ze nu tijdelijk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Eerst het verkeerde pakket ontvangen, maar dat werd snel en netjes opgelost: het pakket wat ik had gekregen mocht ik houden en 2 dagen later werd mijn pakket bezorgd. Prachtige bloemen, goede kwalitei... See more

Company replied

Company details

1. Silk Plant Shop
  2. Wholesale Florist

Written by the company

Wij zijn een importeur, groothandel en (online) winkel in zijden en kunstbloemen, -planten en -bomen. Bij ons kun je terecht voor losse stelen, standaard en maatwerk boeketten, maar ook voor de voorraad van jouw (interieur)winkel of inrichting van restaurant, wachtkamers en vergaderzaken.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

mooie paarse tulpen!helaas 2 zonder…

mooie paarse tulpen!helaas 2 zonder blad een kaal steeltje helaas!heel fijn dat ik nu stelrn krijg met blad! Hartelijk dank daarvoor ! Super! 👍

March 7, 2026
Faky Flowers logo

Reply from Faky Flowers

Hoi Geertje,

Wat jammer dat je ons deze review geeft! Wij willen al onze klanten graag blij maken met onze mooie bloemen en dat dat bij jou niet is gelukt, is waar wij het meest van balen en ik hoop dat we jou alsnog blij kunnen maken.

Jammer ook dat het bij deze tulpen gebeurt, want we krijgen veel enthousiaste reacties daarover. Ze voelen echt en zien er super realistisch uit! En dat er per bosje van 6 stuks een blad mist, heeft te maken met het volume. Dat is bewust zo gekozen, omdat het anders te groen, te vol en te onrealistisch op een vaas wordt. Sorry dat je dat anders ervaart.

Met alle liefde zenden we je twee stelen toe met blad. Laat je het even weten als je dat nog wilt?

Groetjes en een fijne avond gewenst!

Kim | Faky Flowers

Rated 5 out of 5 stars

Goede en betaalbare zijden tulpen

Mijn bestelling werd binnen 2 dagen geleverd en was zorgvuldig verpakt. De tulpen zijn mooi en, zeker van enige afstand, niet van echt te onderscheiden. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

March 11, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bloemen zien er fantastisch uit

Bloemen zien er fantastisch uit. Kon ze nog net vergelijken met de echte rozen die ik nog had staan.
En de wijze waarop ze zijn verpakt in een stevige doos zonder dat ze in de verdrukking komen. Helemaal top

February 20, 2026

Prachtige bloemen

Prachtige bloemen met vaas besteld, volgende dag al geleverd. Goede kwaliteit bloemen, verschillende steel lengte evt. Zelf aan te passen (of niet voor speels effect) ik ben super blij. En goede prijs.

December 8, 2025

De bloemen zijn prachtig

De bloemen zijn prachtig. Ze staan mooi op mijn kookeiland. Ze worden goed verpakt in een doos en er zit een kaartje bij met een persoonlijk bedankje. En snel geleverd. Hier dus een hele blije klant 😊

December 5, 2025
Unprompted review

Ga zeker bestellen bij Faky Flowers

Goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk. Snelle levering en zelfs de hondenpootjes werden op de kaart erbij getekend.
Ik ben heel erg tevreden met hoe de bloemen eruit zien. Kortom Top

November 20, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look