See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf is een Chinees verkooporganisatie wat troep verkoopt. Ik heb via Rivermode (zelfde organisatie, maar kun je geen review voor schrijven) een product besteld. Ook ik ben er weer een keer... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb nietbezorgd.nl ingeschakeld. Wellicht een tip voor andere gedupeerden! Zij stellen deze webshop officieel in gebreke en gaan erachteraan! Ongehoord wat hier gebeurt!!!! Geen product, geen react... See more

Rated 2 out of 5 stars

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1.4

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf! Koop hier niks! Het is gewoon een ordinaire dropshipping bedrijf! Duurde onwijs lang voordat het geleverd werd. Ik wilde het jurkje retour sturen maar ze willen geen retour adres geven! Ze hebben me 25% van de aankoop aangeboden zodat ik het jurkje niet terug zou sturen. Het jurkje moet namelijk terug naar China en ik mag uiteraard de verzendkosten betalen. Hoe dan ook; aan alle kanten wordt je genaaid. Ik heb tot as woensdag de tijd om het jurkje terug te sturen. Ik verwacht dat ze erop gaan gooien dat het te laat is omdat de retourzending binnen 14 gemeld moet zijn. Dit gaat me natuurlijk niet lukken als zij geen adres wil geven. Op de site wordt niks vermeld over dropshipping! Anders had ik het jurkje wel via Shein besteld.

MENSEN DOE HIER GEEN ZAKEN! GENAAID WORD JE!! Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar!

Ik heb een melding gemaakt bij nietbezorgd.nl!

October 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dropshipping en erg slechte klantenservice

20 juli een jurk besteld op deze site, verzending duurde langer dan op de site stond vermeld. Dit aangegeven via de mail en daar kreeg ik een ander verzendingstijd te horen dan op de site staat vermeld. Na meerdere mailtjes werd er een nieuwe jurk verstuurd, die deed ook erg lang over de verzending en kwam uiteindelijk pas 31 augustus binnen, te laat voor de gelegenheid waarvoor ik hem had gekocht. Vrij snel een mail gestuurd dat ik de jurk wil retouren, echter duurt het erg lang voordat er gereageerd wordt en heb ik tot op de dag van vandaag, anderhalve maand later, nog steeds geen retourgegevens ontvangen. Er wordt gezegd dat ik later dan 14 dagen na ontvangst heb aangegeven dat ik wil retouren maar dat is niet waar.

Ze doen aan dropshipping en zodra je iets wil retouren doen ze onwijs moeilijk en wordt er erg slecht gereageerd via de mail.

October 18, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Weer een doorgeefluik voor Chinese…

Weer een doorgeefluik voor Chinese kleding. Hoewel er op de site beweerd wordt dat de levertijd 4 tot 6 werkdagen betreft. Is het eerder 3 tot 4 weken. Hou daar rekening mee. Tevens werkt de link die je gestuurd wordt de helft van de tijd niet...

October 17, 2024

1 ster is nog teveel -10

1 ster is nog teveel -10
Levering laat, kwaliteit meer dan bedroevend slecht. 21 euro moeten betalen om pakket terug te sturen, die zooi blijkt uit China te komen.
Na ongeveer 20 mailtjes nog geen geld terug. Krijg iedere keer te horen dat mij pakket nog niet afgeleverd is . Het is door mij op 31 mei verzonden.
Mail wordt als je geluk heb beantwoord met een standaard tekst met daarin de link van het pakket. Er wordt absoluut niet meegedacht en van klant vriendelijkheid hebben ze nog nooit van gehoord.

NOOIT MEER.

October 8, 2024

Oplichters

Oplichters! Je krijgt geen geld retour. Bij mij gaven ze af dat de retour termijn van 14 dagen al was verstreken...terwijl ik alles gedaan had was ze vroegen. Regeageerde zo laat dat ze dat als argument gebruiken! Zwaar waardeloos!

October 7, 2024

Nog geen ster waard

Nog geen ster waard!
Koop hier niets!!
Een rok in maat L besteld, vervolgens een maat toegestuurd krijgen, waar mijn dochter van 8 in past.
Ze sluizen alles vanuit China rechtstreeks door naar de klant.
Waardoor FashionbyGaby er met je money vandoorgaat.
Vervolgens draai je op voor de retourkosten naar China.
Dit had ik gedaan was 7 euro, dus te overzien.
Maar daarna kreeg ik van de douane bericht dat ik ook voor de inklaringskosten op kon draaien.
Terwijl post.nl zegt dat de ontvanger de inklaringskosten moet betalen.
Dus mijn pakketje ligt nu ergens in China.

August 2, 2024

OPLICHTERS

OPLICHTER! Lekker geld verdienen over de rug van een ander. Wat moet jij je eigen triest voelen zeggen. Niks kopen! Je kunt niks retour sturen & je krijgt ook geen geld terug!

June 21, 2024

Koop hier aub niets

Koop hier aub niets. 1 grote scam. Je denkt hij een winkel in Amsterdam iets te bestellen (in mijn geval een tas van €34,95) Ik wilde hem ruilen, kreeg een mail terug met de vraag wat de reden was. Uitgelegd wat de reden was en hoe ik nu kon retourneren. Eerst geen antwoord, nogmaals mail gestuurd, toen wel antwoord met een retouradres in China. Pakketje klaar gemaakt voor verzending, bij verzenden er achter komen dat het €55 is om te versturen! Op een tas van €34,95. Niet gedaan natuurlijk, maar wel gelijk het tel nr op hun site gebeld, maar daar krijg ik al een hele tijd een in gesprek toon.

September 16, 2024

Koop hier NIETS!!

Koop hier NIETS!!

Helaas zat het kledingstuk mij niet goed en wou ik mijn pakketje retour doen. niks geen adres te vinden voor een retour op haar site. gevraagd per mail (haar telefoon nummer is geblokkeerd) om het adres en kreeg vlot reactie (van Miriam) dat ik ipv terug sturen iets bij kon kopen voor €37,50. Tot ze erachter kwam dat ik mijn pakketje echt wou terug sturen, helemaal niks geen reactie meer!

August 22, 2024

Oplichters

Oplichters. Als je aangeeft te willen retourneren krijg je geen enkele reactie meer. Precies zoals hieronder is iedereen al schrijft. Had ik dit maar van te voren geweten....

September 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dropship website van slecht chinees materiaal

2 jassen besteld waar ik 2 weken voor moest wachten en kom je tot de conclusie dat het niet om het zelfde product gaat dan op de foto is aan gegeven. Product is van slecht Chinees kwaliteit en is ook van ander stof gemaakt dan dat is aangegeven. Wou product terug sturen, maar dat was voor eigen kosten. Normaal neem ik dat voor lief maar nu moest het terug naar China en waren de verzend kosten 25 euro. Wat me toch wel iets te veel was voor een geleverd product dat niet hetzelfde is als op de website. Geen aankoop doen!!!

July 4, 2024

Pas op!

Pas op je denkt met een winkel in Amsterdam te maken te hebben, maar het is een drop shipment constructie, De eerste zending was niet binnen gekomen (jas) en er werd ongevraagd een tweede jas gestuurd, Die kwam aan maar omdat het inmiddels voorjaar was had ik al een andere jas gekocht. Retour sturen ja dat kan naar China. Dat heb ik gedaan,Geheel volgens instructie van GabyFashion. Het ligt nu al weken bij de douane en volgens Gaby had ik er rekening mee moeten houden dat er ook nog invoerechten betaalt moeten worden voor de retourzending. Dat is nergens vermeld. Dus mensen pas op.Bestel hier niets.Het is geen gewone webwinkel waarbij het Europees consumentenrecht van toespassing is, Kotom geen jas en geld weg.

August 27, 2024

Rommel!

Rommel!

Dit bedrijf stuurt je een product van een Chinese webshop via dropshipping. Retouren is dus een hel.
Koop het gewoon via een Chinese webshop. Of beter nog; koop een fatsoenlijk product ergens anders.

August 15, 2024

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!
Een jasje besteld, in de kleur beige.
Het duurde 2 weken voor het geleverd werd, eenmaal binnen wijkte het jasje af van de foto.
Op de site staat de retourprocedure, maar je krijgt nooit het retouradres gestuurd. Dus retourneren kan niet, wanneer je ze mailt krijg je ook geen reactie. Je krijgt GEEN geld terug.
Telefoonnummer werkt niet, en hun KVK nummer wordt bij meerdere bedrijven gebruikt.
Ik zou niemand adviseren hier te bestellen!!

August 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dit is een dropshippingbedrijf waar je…

FashionByGaby
is een dropshippingbedrijf waar je zwaar wordt opgelicht. Je krijgt niet wat je hebt besteld, het 06-nummer klopt niet en je krijgt je geld niet terug. Wees gewaarschuwd. Ze reageren ook nergens meer op

July 26, 2024

Is this your company?