Heyy, Ik kwam je bedrijfje tegen op TikTok. En heb hier een kortingscode gekregen! Ik heb je website helemaal bekeken, echt super leuke spulletjes allemaal. Zelf draag ik zilver, alleen deze kleur k... See more
See what reviewers are saying
Ik had eeb adventkalender besteld en sterren oorbellen, ze zijn van zeer goede kwaliteit en zijn super mooi. Ik kon me niet inhouden dus heb de adventskalender gelijk opengemaakt. De inhoud was super... See more
Ik heb al een paar keer besteld bij deze lieve dame. Ze verzend altijd snel waardoor ze binnen een paar dagen al binnen zijn. Het zit altijd in een mooie verpakking met leuke stickers. De prijzen vall... See more
Het waren leuke sieraden, maar ik had de advent kalender besteld en daar zaten verschillende kleuren sieraden in en dat was een beetje jammer. Ook zat er een bedel ketting in dat met een andere letter... See more
Company details
Written by the company
Jouw leven. Jouw Stijl. Ontdek de fashion-wereld van je dromen bij Fashion by Lins! Op www.fashionbylins.nl wachten de nieuwste stijlen sieraden, kleding en must-have accessoires op jou. Geef je look een upgrade en shop de laatste trends. Wacht niet langer, jouw perfecte outfit wacht op je! 🛍️💫
Contact info
Kuiloven 19, 4142 RV, Leerdam, Netherlands
- info@fashionbylins.nl
- fashionbylins.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oorbellen
Ik had super leuke oorbellen gekocht maar die bleken al uitverkocht te zijn en toen had ik een andere kleur besteld,maar die vond ik toch niet zo heel leuk. Uiteindelijk kreeg ik wel mijn geld terug.
Heel goed
Heel goed! Goeie service en snel bezorgd. Helaas was het jurkje (Saint Tropez dress) te groot bij mijn schouders en oksels. Zelf ben ik 1.62 en ik had de kleinste maat. Deze kon ik retour sturen. Het shirtje met stretch past goed en zit erg lekker (kleinste maat). Overal zeer goed voor een klein bedrijfje!
Super leuk verpakt en zeker goeie…
Super leuk verpakt en zeker goeie kwaliteit!!
Snelle verzending
Snelle verzending, goede kwaliteit. En ook heel leuk ingepakt!
Fashion by Lins ervaring
Heyy,
Ik kwam je bedrijfje tegen op TikTok. En heb hier een kortingscode gekregen! Ik heb je website helemaal bekeken, echt super leuke spulletjes allemaal. Zelf draag ik zilver, alleen deze kleur kon ik helaas weinig vinden. Maar over het algemeen ben ik super positief over de ervaring met het bedrijf(je). De levering was ook super snel! Veel liefs van mij!
10/10!!🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Het kleedje is mega mooi, de levertijd was echt perfect, had het al aangekregen na 1 dag!!🤩🤩
Ga ik zeker vaker op bestellen!
Snel gemaakt en bezorgd
Snel gemaakt en bezorgd. Goede kwaliteit! Ben er heel er blij mee!😁
Top service!
Super leuk topje besteld. Hij werd snel verzonden. Het pakketje was mooi ingepakt!
Super leuk bedrijfje !
Super leuk bedrijfje !
erg behulpzaam en super snelle leveringen! 🩷
Mooie oorbellen
Mooie oorbellen, mijn nichtje was er super blij mee en snel bezorgd in een mooie verpakking. Prijs kwaliteit is helemaal goed!
Super leuk bedrijfje!!
Super leuk bedrijfje! Ik heb een paar dagen geleden hier twee linten armbandjes besteld en ben heel tevreden!
Fashion by lins is een goed bedrijfje…
Fashion by lins is een goed bedrijfje komt binnen 2-3 dagen al binnen en altijd goed!
Prima!
Snelle reactie op een vraag, snelle verzending. Artikel conform afbeelding en omschrijving.
Leuk ingepakt
Bestelling niet snel
Mijn bestelling is nog niet opgestuurd na een week terwijl er stond dat hij binnen twee weken ontvangen zou worden.

Reply from Fashion by Lins
The Trustpilot Experience