1. Outdoor Sports Store
  2. Bicycle Store

Written by the company

Hvorfor vælge os til dit køb af el-fatbikes og løbehjul? Når du handler hos os, får du mere end bare et produkt – du får en ærlig og tryg købsoplevelse. Vi er dedikerede til at levere el-fatbikes og løbehjul af højeste kvalitet, altid til de bedste priser på markedet. Vores forpligtelse til ærlighed betyder, at du kan stole på de oplysninger og den rådgivning, vi giver dig, så du kan træffe det rette valg. Vi ved, at god service er afgørende for en positiv oplevelse, og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb. Vores kundeservice står til rådighed for at besvare dine spørgsmål og sikre, at du er fuldt tilfreds med dit køb. Hos os er din tilfredshed vores højeste prioritet. Vores fokus på ærlighed, god service og konkurrencedygtige priser gør os til det bedste valg, når du leder efter el-fatbikes og løbehjul online. Vælg os, og oplev forskellen!

2.6

1-star

Replied to 16% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Motoren på min Engwe cykel er efter to…

Motoren på min Engwe cykel er efter to måneder stået af. der er ingen kontakt til firmaet, så der er ingen garanti. Selve Engwe firmaet kan heller ikke iværksætte en garanti, da de ikke kan verificere at firmaet har/eller eksisterer…flot. det var dyrt for at have cykel i to måneder.

February 11, 2026

Forkert vare leveret

Betilte i august måned en cykelkurv, men modtog en bagagebærer. Efter flere forsøg på at kontakte firmaet både telefonisk og via mails, må jeg konstatere at de er umulige at komme i kontakt med. Vil ikke anbefale andre at handle dem

August 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Fusk - skylder os 8569 kr.

Har d. 14 august bestilt en Engwe cykel til min søn, og fik en ordrebekræftelse og beløbet blev reserveret på vores konto.
Forsøgte flere gange at få en status fra Fatbikes uden held, så forsvandt reservationen og vi opgav for at købe et andet sted.

15 oktober (altså 2 måneder efter) trækker Fatbikes pludselig beløbet på vores kort, og jeg tager derfor fat i dem, hvor vi aftaler han annullerer handlen og returnerer beløbet.

Jeg har siden forsøgte at kontakte dem på mail og telefon uden held, og vi har stadig ikke fået returneret beløbet, eller for den sags skyld modtaget nogen form for forsendelsesoplysning, så jeg har nu opgivet at gå igennem dem, og må konkludere han uretmæssigt har hævet 8569kr. fra vores konto, som han ikke har tiltænkt at returnere.

Vi går nu andre veje for at få vores penge retur for den annullerede ordre.

Hold jer langt væk

November 6, 2025

Mangelfuld levering

Bestilte i juni en Engwe EP-2 Boost samt en tilhørende cykelkurv.

Cyklen blev leveret ca en uge efter fra en leverandør i Polen, men uden cykelkurven..

Jeg har gentagne gange skrevet til fatbikes.dk mail, men har ikke fået noget svar, eller cykelkurven til 550kr…

Opdatering : Stadig ikke noget svar fra fatbikes efter næsten 2mdr…

KØB ET ANDET STED.

June 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Værste selskab jeg nogensinde har oplevet.

Da vi købte cyklen til min 14 årige søn var det vigtigt for os, at han fik en som var lovlig. Dvs., at når man brugte gashåndtaget er maksimal hastighed 6 km/t. og højst en motor med 250 Watt.

Endelig er det lykkedes at få vores cykel repareret efter 2½ måned. Vi måtte dog også vente på at Fatbikes bestilte en controller hjem fra Kina.
Det var aftalt med Fatbikes, at hvis controlleren ikke virkede skulle min cykelmekaniker fejlesøge. Fatbikes havde oplyst at de vil dække op til 1.200 kr. for reparation og fejlfinding.
Min cykelmekaniker vender tilbage og oplyser, at cyklen fungerer med EL, men gashåndtaget virker ikke. Cykelmekanikeren blev derfor bedt om at fejlsøge, og få det gashåndtag til at virke efter hensigten (6 km/t.). Han bruger noget tid på det og kan konsatere at controlleren er låst. Dette meddeler jeg Fatbikes. Senere samme dag, meddeler min cykelmekaniker, at de nu har fået gashåndtaget til at virke alligevel op til de 6 km/t. som den skal.
Jeg henter cykelen samme dag og betaler 1.175,60 kr. for reparation og fejlsøgning.

Fakturaen sender jeg til Fatbikes med krav om, at de godtgører mit udlæg iht. det aftalte.

Under her følger svaret fra dem, og jeg er mildest talt rystet. Efter alt det som de har budt os med en simpel (læs min tidligere anmeldelse herom) med en reklamtionssag der har varet 2½ måned, afviger de nu fra det aftalte, (har alle mails) og smider prædikatet bedrager efter mig. Blot for at spare nogle håndører. Det skal siges, at jeg sidder i en betroet stilling, og det for mig vil have ansættelsesretlige konsekvenser, hvis jeg begår noget strafbart. Derfor er det for mig en parodi at blive sidestillet med en kriminel.

Det skal siges, at Fatbikes IKKE har ikke været i kontakt med min cykelmekaniker, for det spurgte jeg ham op da jeg hentede cyklen. Han prøvede at ringe til dem, men kunne ikke komme igennem ligesom alle andre.

Hej Paw,

Tak for din opdatering.

Vi har også været i kontakt med din cykelmekaniker, som oplyser, at gashåndtaget virkede efter udskiftningen af controlleren – dog kun op til 6 km/t. Dette er i overensstemmelse med den funktionalitet, en lovlig controller tilbyder. Det står dermed i kontrast til din tidligere udmelding om, at gashåndtaget slet ikke virkede efter reparationen. Du har ligeledes ikke ønsket at de skulle undersøge din cykel, men kun foretage udskift af controlleren

Derudover fremgår det af kommunikationen med mekanikeren, at du har ønsket, at controlleren skulle låses op, så den igen kunne fungere som tidligere.

Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at ifølge vores handelsbetingelser bortfalder både garanti og reklamationsret ved enhver form for oplåsning, manipulation eller ændring af systemets lovlige begrænsninger.

Med henvisning til ovenstående er vi derfor ikke forpligtet til at refundere dine udgifter til den eksterne reparation. Vi vil dog gerne høre din egen beskrivelse af forløbet, så vi kan tage stilling på et så oplyst grundlag som muligt.

Endelig vil vi gøre opmærksom på, at fremsættelse af urigtige oplysninger med henblik på at opnå økonomisk gevinst kan være i strid med straffelovens §279 om bedrageri. Det er ikke en anklage, men en generel orientering, som vi finder det nødvendigt at nævne i denne sammenhæng.

Vi ser frem til at høre din redegørelse og håber, vi kan finde en ordentlig løsning på sagen.

Fatbikes

June 3, 2025

Reply from Fatbikes

Lad os først slå fast: Vi har ikke afvist at refundere udgiften på 1.175,60 kr. for fejlsøgning og reparation. Som tidligere kommunikeret ønsker vi blot en klarhed over, hvorfor der er opstået uoverensstemmelser mellem den information vi har modtaget direkte fra værkstedet – som vi selv kontaktede – og den fremstilling vi har fået fra dig.

Vi kontaktede værkstedet, fordi vi oplevede, at din beskrivelse begyndte at afvige fra tidligere kommunikation. Værkstedet bekræftede telefonisk over for os, at cyklen efter reparation fungerede efter hensigten – inklusive gashåndtaget op til 6 km/t. Kort tid efter modtager vi så en mail fra dig, hvor du oplyser, at gashåndtaget ikke virker. Den tidsmæssige forskel mellem værkstedets udmelding og din besked skaber derfor uklarhed, som vi er nødt til at spørge ind til.

Vi har aldrig beskyldt dig for bedrageri. Det vi skrev – og som vi står ved – er, at hvis oplysninger bevidst ikke stemmer overens, kan det i princippet være strafbart. Det er ikke en beskyldning, men en juridisk realitet vi gør opmærksom på – netop for at beskytte både din og vores troværdighed. Vi har absolut ingen interesse i at sætte dig i et dårligt lys, og vi respekterer fuldt ud, at du sidder i en betroet stilling.

Derudover må vi ærligt sige, at vi finder det beklageligt, at du har valgt at true os med gentagne negative anmeldelser på Trustpilot og omtale i Ekstra Bladet. Vi tror på dialog og løsning – ikke pres gennem offentlig omtale. Det gavner ingen af parterne og bringer os længere væk fra en løsning.

Vi ønsker at løse sagen i god tone og gensidig respekt. Hvis du har yderligere dokumentation, du mener kan afklare forløbet, ser vi meget gerne på det. Når vi har fået afklaret misforståelsen omkring tidspunkt og funktion, vil vi naturligvis behandle din refusion, som lovet.

Fatbikes.dk

Brug en anden shop...

Det gode:
........ hurtig levering.

Det dårlige:
- Ingen fakura leveret med(man skal nøjes med et skærmprint af ordren via login på deres shop.
- Laaaaaangsom kommunikation - praktisk talt ikke eksisterende.
- Garantisag i gang, hvor der skrives at man selv kan udbedre fejlen, eller få en cykelmekaniker til at gøre det. Det må dog maks koste 600 kr......
- Telefonnummer på shoppen tages ikke. Dog kan ejer træffes ved at slå virksomheden op på proff, hvor der er et andet nummer.

April 1, 2025

Hej Henrik

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at du oplevede hurtig levering – det sætter vi stor pris på at høre.

Vedrørende fakturaen: Når du modtager ordrebekræftelsen, har du selv mulighed for at downloade din kvittering direkte via det link, vi sender. Hvis du har problemer med det, sender vi den naturligvis gerne igen – det skal bare siges til.

Angående garantisagen: Lygter anses som en sliddel og er derfor ikke dækket af garantien, hvilket fremgår af vores handelsbetingelser. Alligevel har vi valgt at bestille en ny lygte til dig uden beregning og samtidig tilbudt at dække én times mekanikerarbejde (op til 600 kr.) – netop for at sikre, at du ikke står alene med problemet.

Vi forstår, at du gerne ville kunne ringe direkte til os. Vores kontakt foregår primært skriftligt for at sikre sporbarhed i sagerne, men vi er selvfølgelig klar over, at det kan give ventetid. Vi arbejder løbende på at forbedre svartiderne.

Skulle du fortsat have spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at skrive til os – vi svarer så hurtigt, vi kan.

Fatbikes.dk

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale at købe hos fatbikes!

Jeg bestilte en Engwe P275 pro, men blev ringet op, pga flere havde meldt tilbage om ujævn kørsel pga gearen. De anbefalede istedet den nye MAPFOUR N1 Air. Jeg har i dag modtaget cyklen, og er super tilfreds med den. De skal have ros for den service. Og jeg kan kun anbefale at købe hos fatbikes.dk.

April 23, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Jeg købte den nye L20 3.0 efter rigtig…

Jeg købte den nye L20 3.0 efter rigtig god rådgivning fra dem. Jeg er super glad for den, og selvom leveringstiden var lidt længere end forventet, er jeg ovenud tilfreds.
Jeg kan kun anbefale Fatbikes.dk
Jeg var lidt skeptisk pga de dårlige anmeldelser omkring faktura, men jeg kunne fint downloade den.
Giver 4/5 kun pga leveringstiden.

April 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en el cykel til min søn for et par måneder siden, hvorefter at der desværre blev udøvet hærværk på cyklen. Jeg skrev til fatbikes at jeg ønskede at købe de ødelagte reservedele og sendte billeder. Umotiveret modtog jeg en mail fra dem hvor de skrev at efter omstændighederne ville de sende mig reservedelene gratis. Virkeligt sødt og super service. Tusind tak for jer, I kan helt klart anbefales. Derudover hurtig svar, hvilket også er prisværdigt.

March 24, 2025

ADVARSEL

ADVARSEL! Køb ikke noget hos fatbikes.dk
Jeg har købt en el-cykel på fatbikes.dk. Da jeg fandt samme cykel billigere andet sted og med kortere leveringstid, forsøgte jeg at annullere ordren 1-2 dage efter min bestilling. Jeg forsøgte at kontakte dem flere gange på telefon uden at nogen tog den, lagde tlf besked, skrev email og kontaktede dem på chatten. Ingen respons overhovedet!
Nu er cyklen så afsendt fra fjernlager så nu har vi bøvlet af at returnere den og betale omkostningerne for at sende den retur!
Dette er min første anmeldelse nogensinde på trustpilot - men deres service eller komplet mangel på samme er under al al kritik. Handel IKKE hos dem!

(og hvis fatbikes.dk læser med så vedr. det jeres ordre nummer: #1121FB)

December 19, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Umulig at kontakte efter handel.

Min søn på 16 har handlet online..
Alt går fint, han glemmer dog at skrive sin mail adressse.. så ingen ordrebekræftelse eller noget, men ordren er sat igang og penge spærret på konto… vi har efterfølgende prøvet at ringe og skrive, men uden nogle former held med kontakt…’meget useriøst, derfor kun 1 stjerne… cyklen er kommet, men vi har ingen kvittering eller garanti..7500kr er også en slags penge.

Tak for svar…. Men man kan kun logge ind med mailadresse og det er jo den han har glemt… vi har skrevet mail og ringet….
Opdatering!!

Vi har fået tilsendt faktura pr. Mail

November 4, 2024

Hej Consumer
Vi har brug for lidt flere oplysninger, så vi kan kontrollere hvorfor du ikke har fået svar.
Men man kan logge ind på vores hjemmeside, og hente kvitteringen.

Top klasse hjælp TAK

Før køb af min cykel ringede jeg ind for at få hjælp, da jeg havde tre forskellige cykler i kikkerten. Dorthe tog telefonen og var super hjælpsom med at give fordele og ulemper ved dem alle tre. Hun gav gode argumenter og var ikke bange for også at komme med sin egen holdning.

Derfra gik det som smurt i olie - og cyklen har været fantastisk at cykle på lige siden. Kan klart anbefales!

September 4, 2024

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice

Reply from Fatbikes

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse med os

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering God service gode priser…

Hurtig levering God service gode priser kan varmt anbefales herfra

August 31, 2024

Reply from Fatbikes

Tusind tak for den positive anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen fremover.

Troværdig service og vejledning

Troværdig service og vejledning

Reply from Fatbikes

Tak fordi du tog dig tid til at give os en så fin anmeldelse! Vi sætter stor pris på det, og vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

God service hurtig levering

God service hurtig levering

Reply from Fatbikes

Mange tak for den dejlige anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os.

Take a closer look