Company details

1. Firewood Supplier

Information provided by various external sources

Faurkilde.dk er en webshop der har gjort det til sin opgave, at sælge økonomiske og miljøvenlige energi produkter. Vi vil levere de bedste priser, den bedste service, den bedste rådgivning og samtidig gøre det nemt at handle hos os. Det er en svær opgave – men vi vil forsøge.

3.2

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Får ikke hvad man har betalt for

Jeg bestiller 2 paller d. 17 feb. jeg bestiller 2 forskellige mærker for at prøve noget forskelligt og mærke kvaliteten.
Jeg får en sms d. 20 om at de bliver leveret dagen efter.
Kl. 6 om morgenen bliver jeg ringet op om at de bliver leveret om 10 minutter.
Da de bliver leveret er det mørkt og et par timer senere opdager vi, at det er samme mærke.
Vi ringer for at sige det er en forkert levering.
Så får vi flere modstridende forklaringer om at chaufføren har taget forkert.
Men så havde de ikke den “dyre” model på lager, og derfor har vi fået 2 paller fra samme mærke, men den ene palle er tilpasset de kg som den oprindelige jeg havde bestilt.
Jeg føler mig snydt. Burde de ikke gøre opmærksom på at de ikke kan levere det man har bestilt, men at de kan tilbyde noget andet.
Men det var jo ikke der var meningen med at jeg bestilte 2 forskellige mærker og betalte mere for den ene palle som jeg ikke fik.

February 21, 2025
Faurkilde logo

Reply from Faurkilde

Hej Rikke.

Tak for din anmeldelse på Trustpilot. Feedback er vigtigt, så vi kan rette op på vores procedurer.
Vi beklager selvfølgelig, at vi ikke har været i stand til at imødekomme din ordre til fulde, så du fik mulighed for at sammenligne de to slags træpiller.
Vi leverede 2 paller fra samme mærke, da kvaliteten af begge mærker er lige høj. Prisen er den samme, og vi fandt det vigtigt at levere de bestilte antal kg..

Venlig hilsen Faurkilde.dk

Altid fantastisk service

Vi har gennem mange år fået træpiller fra Faurkilde, og har altid oplevet service på et sjældent højt niveau. Vi henter normalt pillerne på en trailer, og Peter har hver eneste gang stået klar og hjulpet med at håndlæsse, hvadenten det har været lørdag, søndag eller tidligt om morgenen. Altid venlig, glad og professionel betjening fra både Margit og Peter. Vi kan klart anbefale Faurkilde, som er en virksomhed der langt overgår normalt serviceniveau.
Merete & Bent

October 21, 2023

Altid god service

Har igen handlet træpiller hos Faurkilde på 11 år.
Altid god service, gode priser, pålidelig levering og dygtigt kørsel med truck under halvtag.

August 28, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kontaktede dem igen i dag

Kontaktede dem igen i dag. Magen til ubegribelig dårlig kundeservice skal man lede lenge efter. Hende jeg snakkede med var fuldstændig ligeglad og de kunne bare sælge træpillerne til anden side. Og vi har betalt for dem og pengene er trukket. De kunne ikke komme i kontakt med chaufføren påstod de. Det er sidste gang jeg nogen siden køber noget der. Og jeg kan kun kraftigt anbefale andre at gå en stor bue uden om.... Jeg overvejer kraftigt at melde den til politiet for bedrageri

September 17, 2022

Så kom træpillerne endeligt

Så kom træpillerne endeligt. Leveringstiden er forståelig situationen taget i betragtning.
Prisen holdt selvom den var steget noget på hjemmesiden siden jeg bestilte.
God service af fragtmanden, de to af pallerne blev stillet helt ind i stalden.
Prisniveauet gør nok at jeg finde anden leverandør næste gang men vigtigt af alt, træpillerne kom.

September 8, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ingen respons 😕

Afgav bestilling på en palle træpiller. Modtog en bekræftelsesmail, men hørte aldrig mere.
Svarer ikke på mails.

August 30, 2022
Rated 5 out of 5 stars

En fair handel til en god pris - træpiller

Træpiller TPI 8mm

En fair handel til en god pris!
Gennemsigtigt hvad prisen er pr. palle. Ved køb af min. 2 paller.

God kvalitet! Har købt denne suprême 8mm træpille i nu 3 år. Ikke megen aske og pillerne er ensartede.

Hurtig levering uden ekstra omkostninger.

Venlig kundeservice

August 19, 2022

Fantastisk service

Jeg stod i en situation hvor jeg havde købt en pilleovn hos en anden forhandler som ikke kørte ordentligt, jeg tager ud og taler med peter hos faurkilde som kommer med flere forskellige løsninger, jeg vælger at købe en helt ny ovn af faurkilde og selvom den dårlige ovn ikke stammer fra hans firma får jeg alligevel en god rabat på den nye og en udsøgt service..to dage så har jeg endelig varme igen og ovnen kører upåklageligt..kan varmt anbefale dette firma til andre..de lytter kommer med løsninger og giver udsøgt service👍👍

October 30, 2015

God og professionel forhandler

Jeg købte 3 paller varga 8 mm træpiller på faurkilde.dk. Jeg købte dem til en fair pris, og de blev leveret som lovet til døren uden nogle problemer. Jeg havde en rigtig positiv oplevelse med faurkilde.dk og jeg ville helt klart anbefale dem til andre.

NU har jeg da fået billige kvalitetstræpiller til efteråret :D

August 10, 2014

Is this your company?