Den er meget smal i åbningen i toppen af hætten, der gad jeg godt at man selv kunne bestemme hvor langt ned man ønskede den kunne komme.
See what reviewers are saying
Jeg har endnu til gode at afprøve masken, men kan i første omgang bekræfte, at det har været en super købsoplevelse. Jeg bestilte 2 masker for 800, som dukkede op få dage efter. Det gjorde jeg lige o... See more
Company replied
Jeg har købt til knæ, ankler og til hovedet og må sige de er så fantastiske. Bruger dem kun til at køle. Jeg ligger den hverken på frost eller køleskab og alligevel er de dejlig kølende. første lever... See more
Jeg kom ved en fejl til at bestille en forkert farve og Feevra tog den retur og ombyttede den med det samme gratis. Virkelig god service! Angående produktet var jeg en smule skeptisk på forhånd, men j... See more
Written by the company
Feevra udvikler innovative løsninger til sundhed og velvære, der gør din hverdag lettere og mere komfortabel. Som dansk virksomhed sætter vi en ære i kvalitet, brugervenlighed og hurtig levering. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe, så du får den bedste oplevelse. 💚
Teglværksgade 19, 8000, Aarhus C, Denmark
- info@feevra.dk
- feevra.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Virkelig glad for min maske!
Jeg har brugt den i et stykke tid nu, og jeg må bare sige, at det er noget af det bedste, jeg har købt til at lindre min hovedpine 😄

Super god migrænemaske
Super god migrænemaske, lindrer både spændingshovedpine og migræne. Bare kort i fryser også er den klar. Har ikke prøvet med varme. Smart at man både kan se ud, men også lukke af, hvis man har brug for det.

Reply from Feevra
Den eneste maske, der faktisk virker for mig!
Jeg har prøvet flere forskellige migræneprodukter gennem tiden, men intet har hjulpet så effektivt som migrænemasken fra Feevra. Den køler hele hovedet på en behagelig måde, lukker alt lys ude og lindrer mine smerter hurtigere, end jeg havde forestillet mig.

Fantastisk produkt😄
Jeg har prøvet rigtig mange ting for at lindre min spændings hovedpine og migræne,men uden held.
Men denne maske gør en kæmpe forskel, både den kølende og faste fornemmelse omkring hovedet er så lindrende🙏🏼
Og super dejligt man kan bruge både masken og briller på en gang, eller hver for sig.
Så den ligger klar i fryseren 👌

Virkelig god mod migræne
Jeg var lidt skeptisk i starten, men jeg er faktisk blevet ret vild med masken. Den er dejlig blød og sidder godt uden at stramme, og når den har ligget lidt i fryseren, virker den helt fantastisk mod mine migræneanfald. Den køler lige præcis de rigtige steder – især i panden og omkring øjnene, hvor jeg tit har ondt.
Det er også et kæmpe plus, at man kan lukke alt lys ude med den medfølgende øjenmaske. Den bor fast i min fryser nu 😄

Fantastisk lindring
Kan virkelig anbefale migrænemasken, hvis du døjer med hovedpine eller migræne. Fantastisk lindring! min kæreste og jeg bruger næsten ikke smertestillende længere, hvilket ikke har været tilfældet i mange år. 👍🏼

Reply from Feevra
Jeg kan varmt anbefale deres…
Jeg kan varmt anbefale deres termometer! Det er en super hurtig måde at få en indikation på feber. Og der var hurtig levering!

Reply from Feevra
Hurtig levering og fint produkt
Hurtig levering og fint produkt. Købt 2 luftrensere, en til børneværelset og en til stuen. Det føltes godt at luften nu er renset især hvor vores datter sover🙌🏼

God oplevelse!
Hurtigt, præcist og nemt at bruge. Jeg oplevede forskellige målinger i starten, men fandt ud af, at det er vigtigt at måle samme sted på panden hver gang. God kundeservice og vejledning 🙌