Femani
See what reviewers are saying
Man skal være mere end tålmodig, selvom der er 12 på lager venter jeg stadig på 3 uge. track and trace virker ikke. så pt tvivler jeg på om jeg modtager min bestilling Jeg har nu efter 4 uger mod... See more
Company replied
Rigtig god service og mange fine produkter til billige penge. Ikke sidste gang jeg handler der :)
People also looked at
Har kjøpt 3 artikler fra Femani.Har kun…
Har kjøpt 3 artikler fra Femani.Har kun fått en av de bestilte varene og den var på toppen av det hele ødelagt. De to andre artiklene skulle vært levert for lenge siden, men de svarer ikke på noen henvendelser på mail. Lurer på om jeg i det hele tatt får de mandlene produktene.
Forsendelsen står stille og de svarer…
Forsendelsen står stille og de svarer ikke på henvendelser. Alle tomler ned for dette firmaet !!!
Gikk litt sent,men kom fram
5 minus stjerner til femani
Troede at jeg havde fundet et godt tilbud, og hoppede på pinden som flere andre ÆV - ÆV - ÆV æævvvv
Fortryder virkelig at jeg brugte så meget som 1 min på Femani
5 minus stjerner til femani
Mottok lo fjerner
Mottok lo fjerner. Manglet faktura og angrerett skjema.!! Varen kom direkte fra Kina !! Lo fjerner var dårlig og jeg måtte gjenta prosessen for å fjerne hår mange ganger. Det var også veldig vanskelig å få "lo fjerneren " ut av holderen som den oppbevares og renses i.
Surt man skal angive minimum en stjerne for …
Surt man skal angive minimum en stjerne for at skrive her - I havde fået nul stjerner hvis det havde været muligt.
Bestilt den 18.12.2017 og pengene trukket den 28.12.2017 med leverance omkring den 15.01.2018.
Får ved henvendelse blot at vide at, pakken er på vej og der ikke kan gøres mere. De vil ikke ringe til mig og forklare mig mundtlig hvad problemet er.
Er meget ked af jeg ikke undersøgte virksomheden før jeg bestilte og f.eks læste her på Trust pilot om andres oplevelser med dette fup firma.
Jeg har nu givet firmaet 14 dage til at sørge for levering af pakken eller returnering af pengene ellers bliver de indberettet til min banks bedrageri afdeling med henblik på at få pengetrækket på min konto tilbagebetalt.
Min opfordring til alle er - lad være med at handle med firmaet og lad det dø pga manglende kunder.
Jeg forstår simpelthen ikke i kan være …
Jeg forstår simpelthen ikke i kan være det bekendt. Det er anden gang i siger i sender produktet til mig - men jeg tror ikke en fis på det. Jeg har skrevet til jer så mange gange og får af vide at i ikke kan refundere pengene fordi varen er på vej. Men jeg har stadig ikke set det. Det er tæt på et halvt år jeg har skulle vente på noget hårvoks. At i trækker pengene fra min konto sikrer jer jo meget godt, men jeg stoler ikke en hat på jer. I snyder jeres kunder og i er så utroligt utroværdige. Helt ærligt. Min mistanke ser ud til at blive bekræftet når jeg nu læser alle de anmeldelser herinde. Jeg vil ha mine penge, da det ser ud til at jeg ikke får hvad jeg har betalt for!!
Jeg bestilte 2 stk sparebøsser(hunder)
Jeg bestilte 2 stk sparebøsser(hunder), men fikk bare 1. Har tatt kontakt på mail men hører ikke noe tilbake. Veldig dårlig kundebehandling.
Hvis jeg kunne gav jeg minus stjerner.
Hvis jeg kunne gav jeg minus stjerner.
Det første de har gjort er trække pengene for de varer som jeg sikkert aldrig kommer til at modtage. De har beklaget at der skulle være lang ventetid på dem, men max en måned. Jeg bestille den 26. oktober i år og i dag den 13. december er de stadig ikke kommet. Har skrev til dem og de svarer sjovt nok ikke.
Jeg er trist over at jeg ikke fik tjekket deres anmeldelser. De svarer heller på deres mails. En ting er sikkert jeg køber aldrig noget hos dem igen og vil sørge alle jeg kender heller ikke gør det!!!
Hold jeg fra at handle med Femani
Hold jeg fra at handle med Femani, min ordre skulle være fremme senest den 7.dec, bestilt den 27. Okt, beløbet hævet den 31. Okt.,varen var forsinket og skulle være leveret senest den 7. Dec., Fik brev fra Postnord den 11. Dec.om at pakken skulle fortoldes, det er så ok, samtidig kræver Postnord kr. 160 forarbejdning sende pakken til mig. Dette var ikke blevet oplyst i ordrebekræftelsen. Konklusionen er, skal varen sendes fra Kinas så lad være med at bestille varerne.
Bedste råd, hold jer væk! 👎🏼
Jeg har korresponderet frem og tilbage på mail med Femani, og med svar i første omgang da jeg ikke modtog mine ting indenfor den tid der var lovet.
Da den tid så var overskredet Big time, så kontakter jeg så PostNord som først forklare at den måske er havnet hos Tolden, da den er sendt fra Kina, og efter et par dage fortæller de mig så at de ikke kan finde den og skal kontakte Femani, for reklamation og penge retur.
Guess what, INGEN svar... Surprise! 🤬
Hold jer fra firmaet, er mit bedste råd!
Ventede over 5 uger på et LED halsbånd.
Ventede over 5 uger på et LED halsbånd.
Da det endelig dukkede op, knækkede klik låsen første gang hunden skulle have det på.
Magen til skrammel skal man kigge længe efter, det røg direkte i skraldespanden.....
Tre LED-hundehalsbånd ude af funktion
Købte tre LED-hundehalsbånd. Indenfor én times brug, stoppede alle halsbåndene med at lyse og kan nu ikke benyttes til hundenes gåtur længere. Super dårlig kvalitet og spild af penge
Ødelagt emballage og mangler 2 produkter
Jeg har bestilt 5 stk fine spare hunde. Jeg har fået 3 stk og ikke 5 stk. Samtidig er de sendt fra Kina i en plastikpose, så emballagen er gået i stykker. Det ser helt ærligt ikke pænt ud, at aflevere gaver der ser sådan ud. Kan se du giver PostNord skylden i andre opslag, men det må da være jer der bestemmer hvordan de pakkes før de sendes til DK. Jeg forventer selvfølgelig at de 2 sidste spare hunde dukker op snarest. Har skrevet en mail, men har ikke fået svar. Heidi Bechmann
Ødelagte pakker
I vælger at sende to skrøbelige æsker hele vejen fra Kina, i en plastpose, og når så man henvender sig, fordi pakkerne er blevet trykket til uigenkendelighed,så vælger I at. skyde skylden på Postnord. Det er da så ringe som det kan blive, og I stiller jer endog ufrostående, når min gamle mor skriver til jer. Føj, hvor er det dårligt købmandsskab

Dårlig forklaring fra indehaver
Jeg skulle have modtaget en pakke forsøgt afleveret 11.11.17 men jeg har flexlevering der var ingen pakke. Har talt med post nord som siger der ikke var det rigtige gadenr. På pakken, så kan de ikke aflever ( der står jo et forkert navn på postkassen ) og returnere den til afsender. Post nord sagde jeg skulle henvende mig til Femani hvad jeg har gjort. Jeg fik det svar at den var sendet til det rigtige nr. Det jo nemt at skrive
, når jeg har oplyst indehaveren om jeg har flexlevering og der ikke forstod at pakken var retunert til afsender. Men han kan de jo ikke bevise for pakken er sendt retur. Det nok den nye fidus, sikke mange pakker de kan indkassser betaling for. Det tog også ganske lang tid før de fik produktet en børst kom hjem fra Kina. Syntes Femanis indehaver skulle tage og kontakte post nord. Og jeg vil hermed advare mod at handle med Femani det tilsyndeladende svindel. Men det vil jeg lade Forbrugerombudsmanden finde ud af.
Men advarer venner og bekendt mod at handle i det firma. Til syneladen plat og humbug

Svindel
Lavede ordre d 25. Oktober. Har aldrig fået ordrebekræftelse og varen er ikke modtaget. Firmaet reagerer ikke på mail sendt til den mailadresse, de ellers henviser til.

Reply from Femani
Hold jer langt væk fra det firma det er …
Hold jer langt væk fra det firma det er fup. Har bestilt 2 ting fra dem som jeg aldrig har fået.Men pengene er trukket faktisk inden varen er sendt. Da jeg henvender mig ingen problem de sender mig nogle nye.
MEN MEN SÅ SKÅL MAN HAVE NR. PÅ BEGGE PAKKER DET FÅR DE SÅ MEN TROR DE BEDER OM NR 3 GANGE SÅ STYR PÅ TINGENE
HAR DE HELLER IKKE. SÅ HAR LIGE FÅET SVAR AT JEG SKAL KONTAKTE POSTNORD. DET HAR JEG GJORT OP TIL FLERE GANGE MEN DE SIGER DET ER DEM DER SKAL KONTAKTE DEM.OG DET ER HELLER IKKE SJOV AT MAN BLIVER MISTÆNKLIGT GJORT FOR 2 GANGE 99KR. SÅ NU KAN DE BEHOLDE DERES PAKKER GIDER IKKE AT HØRE PÅ DERES USERIØST PLAT😡😡😡😡😡
Det kan godt være du ikke kan se problemet. Det kan jeg for jeg har ikke set så meget som et fnug fra jer.

Reply from Femani
Ej modtaget min bestilling - pengene er formentlig tabt :)
Har bestilt en børste d. 14/10-. Fik en bekræftelse på bestillingen og at der ville gå 2-4 uger før jeg ville modtage min varer. Pengene blev trukket den 19/10 og igen fik jeg en bekræfteles på at varen ville dukke op efter 2-4 uger.
I dag har jeg skrevet til firmaet, at jeg ønsker mine penge retur, for
jeg har ærlig talt ingen tiltro til at varen dukker op.
Desuden undre det mig, at pengene trækkes før varen afsendes her fra DK.Har heldigvis ikke oplevet det før med andre firmaer.
Ærligt, at jeg ikke tjekkede her på trustpilot inden jeg bestilte, Jeg kan se, at andre har haft samme dårlige oplevelser.

HOLD JER FRA DEM.!!!
Du godeste, man burde have vidst at det var løgn... “Super lækre strømpebukser, som ikke løber”
Kina-skrammel....

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.