Femax Fönster Reviews 37

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu fått 10 fönster och 2 altanpartier monterade hos oss. Milan var hus oss och mätte upp samtliga fönster. Leverans kom punkligt och arbetet startade dagen efter leverans. Det var tre st trevli... See more

Rated 5 out of 5 stars

Är otroligt nöjd mad att vi anlitade Femax fönster. Till skillnad mot andra var det montören själv som var och tog måtten. Dom la även ut skyddsplast som dom gick på. Montörerna var väldigt noggranna... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi är mycket nöjda med fönsterbytet på vårat hus. Vi fick bra bemötande och hjälp som gjorde att vi fick stort förtroende till företaget. Arbetet utfördes smidigt och proffsigt.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vilken professionalism! Från allra första mötet och genom hela processen – fram och tillbaka med frågor och råd – fanns de alltid där för oss. Vi fick offerter från många företag, men de stack verkli... See more

Company replied

Company details

1. Window Supplier
  2. Window Installation Service

Written by the company

Din fönsterspecialist med mångårig erfarenhet av både totalentreprenad och försäljning av högkvalitativa svensktillverkade fönster. Tillhörande byggverksamhet såsom exempelvis tak och fasadbyte.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Redan vid första kontakten med Milan på…

Redan vid första kontakten med Milan på Femax Fönster AB kändes det att här är det en säljare som vill leverera kvalitet. Snabb hantering av offerten och den profissionella hanteringen av inmätning av fönster till 3 våningsplan med takfönster.
Samtliga angivna leveransdatum för dörrar och fönster och montering var helt enligt den uppgjorda leveransplanen,
Vi kan bara tacka Femax Fönster AB för ett fantastiskt bra genomfört arbete.
Micael och Kerstin

March 28, 2024

Reply from Femax Fönster

Hej Micael och Kerstin! Stort tack för det fina omdömet samt förtroendet att få byta era fönster 🙂

5 av 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 av 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi är JÄTTENÖJDA!! Mille och Linus gjorde ett KANON JOBB!!. Har bara positivt att säga och det brukar tyvärr inte höra till vanligheten när man anlitar hantverkare 😄

Mille har otroligt mycket kunskap och de har service ut till fingertopparna! Alltid tillgängliga och tillmötesgående och de löste alla våra önskemål utan några som helst bekymmer! Alla som varit och spanat in arbetet är VÄLDIGT imponerade över det noggranna arbetet och de små detaljerna!!

Tack så jättemycket för att ni bytte våra fönster/dörrar och att ni gjorde ett sånt bra jobb!! Snabbt monterat och rent & snyggt när ni lämnade oss. NI ÄR PROFFS PÅ DET NI GÖR!!

Stort tack och lycka till med firman!! Maria och Linus i Jönköping!

January 15, 2024

Reply from Femax Fönster

Hej Maria och Linus! Detta värmer gott i hjärtat att läsa :) Stort tack för det fina omdömet samt förtroendet!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service och bra produkter

Fantastisk service och bra produkter. Vi hade först ett möte för offert där vi kände att vi fick stor tilltro och bra känsla för företaget.
Milan som skött hela processen har vart superbra.
Markus som skötte snickeriet och bytena av fönstren har vart fantastisk.
Det gick så fort och på 3 dagar var allt fixat. Då var det även snöstorm.
Får så fina komplimanger av familj och vänner.

January 9, 2024

Reply from Femax Fönster

Hej Nora och Anders! Stort tack för förtroendet och det fina omdömet :)

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu fått våra fönster o…

Vi har nu fått våra fönster o altandörrar bytta, ett snabbt och noggrant genomfört jobb, och vi har blivit mycket trevligt bemötta, kan verkligen rekommendera Femax fönster/ Magnus och Eva Vadstena

December 19, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Eva och Magnus! Tack för det fina omdömet och fortsatt förtroende med kommande panelbyte :)

Mvh/Milan (Mille)

Rated 5 out of 5 stars

Bra kontakt och vänligt bemött av…

Bra kontakt och vänligt bemött av företaget som bytte våra fönster.
De gjorde ett toppen jobb med våra fönster och nu slipper vi att det kommer in kalluft. Killarna som var här var effektiva o trevliga. Kan varmt rekommendera detta företag.
Mvh Ingela Motala

November 27, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Ingela och Sonny! Stort tack för ett fint omdöme och kul att ni blev nöjda :)

Problemfritt

2 nya balkongdörrar och ett stort öppningsbart fönster som krävde specialanpassning lösta utan problem!

November 10, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Daniel! Stort tack för ett fint omdöme och kul att ni blev nöjda :)

Rated 5 out of 5 stars

Trevlig bemötande och lätt och smidig…

Trevlig bemötande och lätt och smidig kommunikationssätt. Snabba återkopplingar vid funderingar. Räckte med att skicka ett SMS eller ringa.
Allt funkade utmärkt från början till slut. Vi är väldigt nöjda med hela processen av fönsterbytet.

Kan bara starkt rekommendera FEMAX Fönster.

November 10, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Mojgan! Stort tack för ett fint omdöme och kul att ni blev nöjda :)

Mycket proffsigt!

Bara positivt! Trevligt bemötande från det att offert begärdes, inga påtryckningar för att köpa som jag upplevt av andra bolag. Suveräna hantverkare som vet vad de pysslar med.
Snabbt och smidigt, bra städning efter montage.

November 7, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Tim! Stort tack för ett fint omdöme och kul att ni blev nöjda :)

Toppbetyg!

Otroligt snabb återkoppling efter vår intresseanmälan och hembesök bara några dagar senare. Efter detta behövdes ingen offert från andra företag, det kändes rätt direkt. Milan väldigt kunnig och tillmötesgående från början till slut, med kanonduktiga snickare. Både fönster och kringarbete med lister och fönsterbänkar är toppenfint gjort och har gett känslan av att vi fått ett nytt hus. Bara 49 dagar efter allra första kontakten var hela bytet klart, dessutom till ett bra pris. Så nöjda med allting och kan inte nog rekommendera Milan och co!

October 9, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Emma och Kristian! Tack för det fina omdömet och kul att ni blev nöjda :)

/Mille

Proffs

Kan bara starkt rekommendera Femax Fönster. Vi bytte våra fönster i maj och fick hjälp hela vägen. Försäljaren Milan är en av de trevligaste och mest hjälpsamma person som jag någonsin träffat. Ingen strul och snabbt utfört arbete av duktiga snickare. Det var en 5-stjärnig upplevelse!

May 16, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Edgaras! Kul att ni blev nöjda och tack så mycket för de fina orden, det värmer verkligen!

Med hela vägen

Från första mötet till stt sista fodret var satt så var vi helnöjda. Bra kommunikation och bästa bemötande. Kan varmt rekomendera Femax fönster.

October 5, 2022

Reply from Femax Fönster

Hej Patrik! Kul att ni blev nöjda :) Tack för omdömet!

Trevlig och bra service.

Trevlig och bra service.
Mycket väl utfört arbete!
Vi blev mycket nöjda med vårt fönsterbyte, kan varmt rekommenderas.

September 22, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Anna-Karin! Kul att ni blev nöjda :) Tack för omdömet!

Rated 4 out of 5 stars

Nöjda kunder

Arbetet utfördes smidigt och proffsigt.

September 22, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Hanna! Kul att ni blev nöjda :) Tack för omdömet!

Mycket nöjd med fönsterbytet

Från offert till färdigt arbete har allt gått enligt plan, vi är mycket nöjda med resultatet. Vi kan inte finna något att anmärka på och kan verkligen rekommendera Femax Fönster.

September 21, 2023

Reply from Femax Fönster

Hej Lasse! Kul att ni blev nöjda :) Tack för omdömet!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look