Ferm24

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Is nu al de tweede maal dat ik bij Ferm iets besteld heb, levering is fantastisch afgeleverd en dit op 2 dagen na bestelling. Het toestel dat ik kocht (power li-on hammer dril CDM 1094)werkt ongeloo... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben tevreden over het verloop van mijn bestelling . De communicatie via e-mail berichten was voldoende en de levertijd was goed . Er zou wel bij opgave van de gegevens een verwijzing mogen zijn van... See more

Rated 4 out of 5 stars

Product besteld en zoals afgesproken geleverd! Toestel zit in een opbergdoos die wat minder van kwaliteit is (sluit zeer moeilijk) Toestel zelf beantwoorde aan mijn verwachtingen degelijk en ste... See more

Company details

1. Tool Store

Information provided by various external sources

Het is mogelijk om binnen 14 dagen gratis te retournernen

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Correcte snelle levering!

Hun website is duidelijk en wat er staat beschreven is ook effectief zoals het is! De levering is correct en snel! Geen enkel probleem met de bestelling. Alles netjes aan huis geleverd!
Kan ik zeker aanraden!

June 6, 2014
Rated 5 out of 5 stars

FERM !!! verdiend geen 5 sterren maar 50 sterren !!!

belofte maakt schuld , zo denkt ferm erover volgens mij , schitterend product aan de juiste prijs , snelle levering , kortom echt een leverancier om U tegen te zeggen , in tegenstelling met vele andere . doe zo verder zou ik zeggen

mvg patrick

June 5, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Had het beter verwacht

ik heb een tegelzaag gekocht, maar ben er niet zo tevreden van. De lat om de maat in te stellen komt los bij slijpen door de trillingen denk ik. hierdoor kan ik niet zo mooi afslijpen.

May 28, 2014
Ferm24 logo

Reply from Ferm24

Beste Heer Bosschaerts,

Bedankt voor U melding. Hoe kunnen wij dit probleem voor u oplossen?

Een vraag van onze kant. heeft u ook een borgring gebruikt bij het bevestigen van de Lat?

Wij horen graag van U.

Ferm-24 Servicecenter