FGA.DK - Byggeteknisk rådgivning Reviews 7

1. Chartered Surveyor
  2. Building Consultant
  3. Structural Engineer

Written by the company

FGA Byggeteknisk Rådgivning – Uvildig ekspertise og over 20 års erfaring. Som beskikket bygningssagkyndig og uddannet bygningskonstruktør tilbyder jeg professionel rådgivning, der sikrer dig fuldt overblik over din ejendom. Jeg er 100 % uafhængig og arbejder udelukkende for dig, uanset om du har brug for Køberrådgivning, en Tilstandsrapport, Energimærkning eller en langsigtet Vedligeholdelsesplan. Mit fokus er altid på ærlig formidling i et sprog, der er til at forstå, så du kan træffe trygge beslutninger på et oplyst grundlag. Kontakt mig for en uforpligtende dialog om din sag – jeg svarer personligt og hurtigt.

4.3

3-star
2-star
1-star

Stor anbefaling

Utrolig positiv oplevelse med FGA. Kan anbefales til alle, som vil have vil have professionel rådgivning omkring energimærke eller anden byggeteknisk vejledning.

March 27, 2026

Meget grundig vurdering.

Vi bestilte Frederik til at gennemgå et hus vi ville købe. Vi fik en meget professionel og faglig kompetent gennemgang. Frederik har en meget stor faglig viden og er rigtig god til at se og kommunikere de OBS-punkter vi stødte på - og ikke mindst konsekvenserne.
Frederiks gennemgang gjorde os helt trygge og vi købte huset.

March 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og venlig telefonsamtale med…

Fantastisk og venlig telefonsamtale med Frederik fra FGA.DK samt opfølgning på sms om det vi havde aftalt, at vi kunne få en byggeteknisk gennemgang og rapport næste dag, og rapporten under 12 timer efter. Frederik gik grundigt igennem huset på 2 timer, og derefter en gennemgang. Det er sådan en service man drømmer om, og det findes så! Fantastisk. TAK FGA.DK

March 17, 2026
Rated 5 out of 5 stars

God service og klar kommunikation

Vi har brugt Frederik til flere af vores ejendomme i forbindelse med udarbejdelse af energimærker. Han er professionel, punktlig og grundig i sit arbejde.
Levere materialet inden for kort tid.
kan klart anbefale ham til andre, der skal have lavet energimærke

February 26, 2026

Professionel og grundig byggesagkyndig

Professionel og grundig byggesagkyndig

Vi har haft en virkelig god oplevelse med FGA.dk, som hjalp os i forbindelse med huskøb. Gennemgangen af boligen var både grundig og let at forstå, og der blev taget god tid til at forklare alle detaljer – både de små og de mere alvorlige forhold.

Det var tydeligt, at der var stor faglig viden og erfaring bag vurderingerne. Rapporten var overskuelig, veldokumenteret og gav os et solidt beslutningsgrundlag, inden vi skrev under. Samtidig var kommunikationen hele vejen igennem hurtig og professionel.

Vi følte os trygge i processen og kan varmt anbefale denne byggesagkyndige til andre, der ønsker en uvildig og kompetent vurdering

January 7, 2026

Take a closer look