Wida har altid dit bedste i fokus! Hun lytter til dig og finder en rutine der passer til din hverdag! Hun har utrolig viden, og fantastiske opskrifter! Den mest fantastiske coach! Kan ikke anbefale h... See more
See what reviewers are saying
Jeg har været super glad for mit forløb hos Wida! Hun er en super dygtig coach, som virkelig kan sætte sig ind i sine klienters situation samt kæmper med sine klienter for at opnå deres mål. Derudov... See more
Company replied
Jeg har afsluttet et 6-måneders forløb hos Wida, hvilket har været en supergod oplevelse. Udover fantastiske, smagfulde, nemme og overskuelige opskrifter samt gode råd, har det vigtigste for mig været... See more
Wida har lært mig at man skal ikke gå op i vægten som jeg har kæmpe med i starte af - men efterhånden har hun lært mig at finde madro og lært at cm ryger godt af, at man begynder at kunne elske sin kr... See more
Company replied
- fitbywh.com
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Bedre coach findes ikke!
Den mest fantastiske coach! Kan ikke anbefale hende nok!
Svindel og bedrag( stjæler penge fra…
Svindel og bedrageri( stjæler penge fra kunder og ansætter medarbejdere og giver ikke løn)

Reply from Fitbywida - Wida Haidari
4-måneders forløb hos Wida
Jeg har nu været i et 4-måneders forløb hos Wida, og det har gjort en kæmpe forskel for mig – både fysisk og mentalt. Jeg har tabt 5,8 kg og 49 cm, men det, jeg har fået ud af forløbet, handler om meget mere end tal på vægten.
Det, der har betydet mest for mig, er, at Wida har mødt mig med ægte forståelse og realistisk støtte. Hun har hjulpet mig med at skabe struktur og overblik i min hverdag uden at det har føltes som en “kur” – snarere som en ny måde at passe bedre på mig selv. Jeg har stadig nogle kilo, jeg gerne vil af med, men jeg føler mig langt bedre klædt på til at klare det, og jeg kan mærke, at det her ikke bare er en midlertidig løsning, men en rejse mod noget mere holdbart.
Wida har været virkelig dygtig til at justere både kost og træning undervejs, så det hele tiden passede til min hverdag og mine behov. Jeg bryder mig ikke om visse madvarer, og det har hun taget fuldstændig hensyn til, uden at det føltes begrænsende. Samtidig har hun hjulpet mig med at få fokus på styrketræning og muskelopbygning – især mave og baller – hvilket har givet mig en ny motivation og et mere positivt syn på min krop.
Der har været plads til ærlighed, små bump på vejen og dage med lav energi – og det har aldrig været forbundet med skam eller skyld. Tværtimod har Wida formået at støtte mig på en måde, hvor jeg føler mig set og mødt som det menneske, jeg er – ikke kun som en “klient med et mål”.
Jeg har fået meget mere end bare et vægttab: Jeg har fået nye vaner, mere ro, bedre energi og troen på, at jeg godt kan – også når det går langsomt. Jeg kan kun give Wida mine varmeste anbefalinger. Hvis du leder efter et forløb med ægte menneskelig støtte, individuelle løsninger og synlige resultater, så er hun et rigtig godt valg.
En fantastisk dygtig coach
Den bedste støtte til mit vægttab, jeg kunne have ønsket mig. Wida har igennem næsten et år hjulpet mig med at genvinde kærligheden til min krop. Med hendes hjælp har jeg opnået madro og har ændret mine dårlige vaner💖
I stedet for restriktioner bringer Wida værktøjer til at håndtere sine madvaner på en sund måde🥰 Hun har givet mig et helt nyt og langt sundere syn på mad og træning, som har gjort, at jeg har opnået den bedste balance for mig🙏🏻💞
Sammen med Wida har jeg opbygget gode vaner, som jeg rent faktisk kan vedligeholde efter mit forløb🥰
Wida er forstående og støttende, og hun er klar til at give det ekstra skub - omend det så er blidt eller hårdt! Det har for mig betydet bedre helbred - både mentalt og fysisk💓 Tak for næsten et år som min coach, Wida!💕
Kæmpe giga anbefaling herfra🫶🏻✨
Kan varmt anbefale forløbet til alle
Kan varmt anbefale forløbet til alle, der ønsker en personlig og nærværende kostvejledning. Wida var utrolig sød, engageret, lyttende og støttende hele vejen igennem. jeg har fået en helt ny forståelse for min egen krop og vaner. jeg har ikke nået mit mål, men er sikker på, jeg når det med de redskaber jeg har fået.
Wida gav mig en indsigt i mig selv
Wida gav mig en indsigt i mig selv, som jeg ikke selv havde. Troede jeg bare lige skulle have det sidste skub, til at tabe de sidste kilo. Men det viste sig at jeg boksede med mad-uro. Wida hjalp mig med at finde ro i mad, finde balance i god mad også selvom man er en travl mor med et stort socialt liv. Wida er generelt så sød, imødekommende og sindsygt forstående! Kan kun anbefale hendes forløb 🥰
Wida er super motiverende
Wida er super motiverende og giver sig tid til at besvare grundigt og forståeligt. Hun har leveret et kort, men effektivt træningsprogram.
Tøv ikke med at række ud til hende, det bliver du glad for!
Har været i forløb hos wida i 5…
Har været i forløb hos wida i 5 måneder.
Super lækre opskrifter, både nemme og lækre til at stille både sult og lækker sult 🤩👍
Super god til at hjælpe og rådgive i stedet for at banke oven i hoved.
Vil til hver en tid søge hjælp hos wida igen, hvis det skulle blive nødvendigt.
Fantastisk forløb hos Wida! ❤️👌
Mit 5 måneders forløb hos Wida har været så fantastisk! Lækre madopskrifter, forstående og lyttende coach 😍👌. Ville helt klart anbefale et forløb hos hende til andre der har brug for at tabe sig. Eller som mig der har fået opbygget flere synlige muskler samt tabt sig på en sund og god måde! ❤️🤩
Den bedste beslutning jeg har taget 😊
Jeg har været i et 4 måneders forløb hos Wida. Det har været lækkert mættende mad og træning der var tilpasset mig. Hun er sød, hjælpsom, støttende og lytter til de behov man har. Jeg er overrasket over hvor let det var at få styr på kalorierne og er klar til at fortsætte på egen hånd.
De bedste anbefalinger fra mig.🌸
Wida er virkelig en god coach
Wida er virkelig en god coach, hun lytter og gør sit for at hjælpe en.
Jeg tæller ikke kalorier så vi brugte t-tallerken også de dage hvor der var overskud og tid så brugte jeg hendes opskrifter.
Har du ønsker så lytter hun både til trænings planer og madplan.
Widas madplaner er virkelig varieret og nemme at gå til.
Så tak for 1 år og 2 måneder som min coach.
Wida er en sød og venlig coach med en…
Wida er en sød og venlig coach med en anderkendende tilgang, til at vejlede og rådgive sine klienter. Jeg kunne ikke havde klaret det uden hendes hjælp, jeg har tabt mig og fået et sundere livsstil takket være hendes kostplan og træningsprogram 🏋️♀️❤️
Det bliver ikke min sidste gang at jeg vælger hende som coach❤️
Jeg har haft et 3 måneders forløb ved…
Jeg har haft et 3 måneders forløb ved Wida, hvilket er den bedste investering jeg gjort for mig selv. Wida er super dygtig hele vejen rundt. Hun støtter en psykisk og kommer med virkelig gode råd uanset hvad jeg er støt på af udfordringer. Træningsprogrammerne har været rigtig gode og hvis der har været et problem med dem, så retter hun det bare, så det passer til ens behov. Wida er helt fantastisk, og kan kun tale for at købe et forløb ved hende, hvis man ønsker en fantastisk støtte gennem et vægttab😍
3 måneders forløb
Jeg har haft et 3 måneders forløb hos Wida og det var fantastisk! Hun er så nærværende og støttende. Virkelig en coach med hjertet det rette sted. Jeg kan varmt anbefale et forløb ved hende! Føler mig så tilpas og det er takket være Wida 🤍 Der har altid været plads til at være social og ikke begrænse sig, bare fordi man er på kostplan.
Kæmpe anbefaling herfra! 🤩
Det bedste jeg har gjort for mig selv længe
Jeg har elsket elsket elsket mit forløb hos Wida. Hun er 3. Coach på min rejse om et sundere og stærkere jeg. Men kun hun har fået mig til at forstå konceptet om at slippe et kontrollerede nedgørende jeg. Jeg har fået så meget madro og troen på processen, troen på at der igen kommer optur når man rammer en mur. Jeg er så glad ved at jeg faldt over hende på Instagram, hvor jeg også nu følger hende trilogy med alle hendes gode opslag. Hun er personlig og giver altid feedback på en konstruktiv og omsorgsfuld måde. Alle mine anbefalinger til hende 🥰🤘💪
Tak for dig Wida og det du har gjort for mig 🥰
Wida har været den bedste valg for…
Wida har været den bedste valg for mig.Gennem forløbet har hun været rigtig god til at guide mig og var god til at motivere mig.
Det hele har været guld værd at være hos wida❤️
Jeg har lært rigtig meget under din fantastisk forløb.🤩
jeg vil helt klart anbefale dig til min bekendte❤️❤️
Den bedste coach!
Jeg er i gang med et forløb ved Wida og jeg er så glad for det!
Man bliver mødt lige der hvor man er. Hun tager sig tid til en, det handler om at det ikke blot er vægttab men livsstils ændring. Det kan man mærke! Wida tager højde for alt hvad livet kan kaste ens vej trods de planer man selv havde.
Jeg har fået et nyt syn på min krop og et nyt forhold til mad!
Wida kommer med de lækreste madplaner specielt tilpasset dig! Også dig som er kræsen (det er jeg selv), så har Wida bare noget for alle!
Allerede bare de første 4 uger hos Wida, tabte jeg 4kg og mistede 29cm i omkreds fordelt på min krop. Og dette vel og mærke uden på nogen måde at sulte mig selv eller gå glip af lækkerier.
Tak Wida!
Fantastisk Coach
Jeg har haft et forløb hos Wida i 18 uger, og jeg er virkeligt tilfreds maden er lækker og der er sket resultater på min krop. Under hele forløbet af Wida været sød, forstående og opbakkende. Hun er en fantastisk coach og jeg vil til HVER en tid vælge hende igen hvis jeg får behov for det! 🥰
lækkert mad og hurtige resultater
En ekstrem god coach, jeg har haft mange oplevelser, dog har Wida været den eneste coach der har gjort at jeg nyder at være på vægttab! helt fra kostplaner til træningsprogrammer, lækkert mad og hurtige resultater. Kæmpe anbefaling her fra!
Jeg kan kun anbefale Wida
Jeg kan kun anbefale Wida! Så sød og professionel en coach, som virkelig lytter til en🫶🏼.
Hvis man har en dårlig dag, er Wida der til at lytte og opmuntre én. Men hun er der også til at anerkende, at det hele er okay.
Wida har fået mig til at reflekterer meget over mine vaner, hvad de kommer af, og hvordan jeg kan forhindre de knap så gode valg fremadrettet. 🥰
Wida er der, til at gribe dig hvis du skulle miste troen på, at vægttabet lykkedes. Kan kun anbefale et forløb hos hende. Så oprigtigt og sød. Dernæst, er maden LÆKKER! Har du ønsker til kost eller opskrifter, så laver hun dem hurtigt. Wida gør et fantastisk arbejde 🫶🏼🥳💕