Snel en betrouwbaar.
Een goede service en goede prijzen.
In en verkoop van nieuwe en gebruikte smartphones, tablets, computers of laptops. Reparatie van smartphones, laptops en computers.
Tuinbouw 67, 3991NC, Houten, Netherlands
Snel en betrouwbaar.
Een goede service en goede prijzen.
Altijd top! kom hier meer dan 5 jaar als ik iets heb met me telefoon. Altijd snel opgelost en voor een mooie prijs!
Belangrijkste dat je heel snel wordt geholpen en dat je probleem wordt opgelost. Marcel lost je probleem op. Snelle reactie via whatsapp. Prima services en ook een hele mooie kwaliteit prijs verhouding.
Goede service en snel geholpen. De reparatie van de laptop was snel gedaan. Ook de inkoop van de juiste onderdelen was super snel.
Marcel gaat met respect om met zijn klanten. Is betrouwbaar. en heeft voor een mooie prijs mijn Samsung weer helemaal netjes gemaakt.
Thanks!
Top bedrijf, snel geholpen en kon er zelfs op wachten. Goede communicatie over de app.
Nu al 2 keer geweest.
Een aanrader.
Fijn contact, goede prijs en erg blij met het gekochte artikel.
Dank je wel Marcel!
Service weer snel en kwalitatief top geleverd!
Snelle en heldere communicatie, geen gedoe en een nette prijs. Erg prettig. Dank, Marcel!
Heel fijn bedrijf. Deskundig en laagdrempelig. Goede service.
Vriendelijk en snel geholpen. Duidelijke communicatie en eerlijke prijs.
Top bedrijf, service is altijd goed! Snel antwoorden op vragen. En vriendelijk geholpen.
Eerlijke prijs. Goed contact via e-mail en Whatsapp.
Snelle service. Vriendelijk.
Uitstekende en snelle service! Gisteren contact gezocht en vandaag zit nieuwe scherm er al op! Al jaren een begrip in Houten en omgeving.
Marcel heeft verstand van wat hij doet en is daardoor zeer vakbekwaam! Staat altijd klaar voor je om je te helpen. Ik beveel hem iedereen aan!
Voor het beste en persoonlijke advies bij problemen of aanschaf van een laptop of telefoon bel je Marcel. Staat altijd klaar om "zijn' klanten te helpen en van de juiste informatie te voorzien.
Zo blij met Marcel. Hij neemt altijd de tijd voor al onze ‘problemen’ met onze telefoons. Hij rust niet eerder dat jij goed geholpen bent. En goede kerel ook. Echt een aanrader!
Marcel is een professioneel in zijn werk en staat altijd voor je klaar. Super blij met zijn manier van werken aanrader!
Learn more about other kinds of reviews.