VARNING
VARNING! VARNING! VARNING! Detta företag har stulit 7.000 kr från mig. De följer inte ARN's beslut eller svensk lag!
Regler for kosmetisk behandling overholdes ikke
Torsdag den 26. marts 2026 havde jeg en aftale hos Flawless Face Clinic på Amager kl. 10.00. Kl. 08.31 samme morgen modtog jeg en SMS, hvor de spurgte, om jeg kunne flytte min tid til kl. 11.00. Dette var alt for sent, da jeg allerede var på vej. Det står i skarp kontrast til deres egne regler, hvor de kræver, at kunder afbestiller senest 48 timer før, ellers opkræves et gebyr på 200 kr.
Jeg havde bestilt en Full Face Botox-behandling, men der blev ikke foretaget nogen forundersøgelse. Jeg blev hverken spurgt ind til allergier, helbred eller tidligere behandlinger. Jeg fik blot besked på at lægge mig ned, og behandlingen gik i gang næsten med det samme.
Selve behandlingen virkede forhastet – den startede få minutter efter jeg kom ind og var overstået på omkring 8 minutter. Efterfølgende havde jeg buler i panden i 4 dage og er stadig øm omkring øjnene 5 dage efter.
Jeg er også bekymret over, at gældende regler for kosmetiske behandlinger tilsyneladende ikke blev overholdt – herunder krav om forundersøgelse ved læge, 48 timers betænkningstid samt korrekt information og samtykke. Intet af dette fandt sted.
Derudover har behandlingen stort set ingen effekt, selvom det ikke er første gang, jeg får Botox.
For mig fremstår det som en ren pengemaskine, og jeg kan desværre ikke anbefale stedet.
GÅ INTE TILL DENNA KLINIK!!
Blev allvarligt skadad under en coolsculpting behandling på kliniken i Malmö, och deras bemötande har varit minst sagt uselt! Dom har ingen försäkring och tar inget som helst ansvar. Har i 3 månader försökt få kliniken att ta sitt ansvar utan framgång. Är nu anmält till patientskadenämden och Inspektion av vård & omsorg.
Min mamma gjorde en fettfrysningsbehandling på denna klinik och fick samma dag kylskador som krävde akutvård. Hon hade inte fått information om risker innan behandlingen. När vi kontaktade kliniken för hjälp och ansvarstagande upplevde vi bemötandet som oprofessionellt och fick ingen konkret hjälp. Vi har därför behövt gå vidare via ARN och andra instanser. Jag skriver detta för att andra ska vara medvetna om riskerna och själva ta ställning innan de bokar.