See what reviewers are saying
Twee panty’s besteld. Maat m-l. Beetje aan de grote kant. Echter 1 panty was binnen 1 dag direct beschadigd, dit gemeld en binnen 1 week een nieuwe ontvangen. Tevreden over de warme panty en de... See more
Vermoedelijk een vervolg van comfortpanty.nl Der is 1 bedrijf dat continue sales websites maakt om deze panty te verkopen en dan geen leveringen te doen.Altijd vanuit Nederland. De website zag... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Terugzenden? Daar doen we niet aan!
Tot en met de levering alles ok. Maar de panty's zijn te klein. Binnen de 30 dagen kan je ruilen. Daarvoor moet je een bericht sturen voor instructies. Reeds verschillende berichten gestuurd, geen antwoord.. de 30 dagen termijn is bijna om...
Fleece wereld.nl niet echt
De site waar ik op was is niet echt.
Ik krijg ook nog altijd een mail met 'je bestelling is onderweg' maar dan van verschillende email-adressen.
Ik heb de foto's van de verschillende emails gekregen maar in deze hier niet toevoegen.
Spijtig dat ik niet eerst beter op gekeken. Dat is 44€ weggegooid.
Bestelling nooit aangekomen
Een panty besteld, maar nog steeds niet aangekomen... Ik kreeg een ontvangsbevestiging via mail, maar helaas was er niets aangekomen. Intussen al 3 mails gestuurd om dit te melden, maar krijg geen antwoord...
Weer een product uit China
Voor de duidelijkheid, ik heb het product nog niet ontvangen, alleen de verzendbevestiging. Tegen alle verwachtingen die werden opgeroepen door de site (waar nergens een adres staat, wat dus eigenlijk een red flag had moeten zijn voor mij) en de commercial, komt het product dus toch weer uit China. Dit is een DROPSHIPPER.
Twee panty’s besteld
Twee panty’s besteld. Maat m-l.
Beetje aan de grote kant.
Tevreden over de warme panty en de service.
Fijne communicatie per e-mail
Ik was blij met hoe hij eruit ziet
Ik was blij met hoe hij eruit ziet, staat mooi onder een jurkje en is lekker warm. Maar hij zakt enorm af, zelfs met een strak broekje er overheen. De panty is daarmee niet draagbaar helaas. Ik had maat s/m en ben 164cm en 60kg.
Ik had twee panty's besteld
Ik had twee panty's besteld, maar ik heb er maar eentje ontvangen. Wel opgelost gelukkig maar toch altijd vervelend als het gebeurt.
Ik zocht een warmere panty voor mijn…
Ik zocht een warmere panty voor mijn dochter, om te dragen bij diverse gelegenheden. Deze panty ziet er sjiek uit en is ook nog eens warm.Mijn dochter draagt er wel een turnbroekje over, want de panty heeft de neiging bij haar (40 kg) af te zakken.
Waarschuwing
Waarschuwing, dropshipper! Ja je krijgt wat je besteld, maar het duurt lang (2-3 wkn) en komt rechtstreeks uit China. Het product ziet er op zich goed uit en voelt zacht. Laat je zoals ik ook niet foppen door de maattabel. Ik ben rond de 180 lang en heb obv de tab een 3XL besteld (de grootste). Nou de panty komt ongeveer tot halverwege mijn bovenbenen... Maar retourneren moet dus naar China en is erg duur (en is voor eigen risico en je moet maar afwachten of ze je retour accepteren). Wijze les voor mij eerst voorwaarden en retourbeleid uit te pluizen voor ik bestel, daar staat wel in dat het uit China komt.
Eerlijk gezegd
Eerlijk gezegd: beter dan verwacht. De panty ziet er mooi uit en is lekker zacht vanbinnen, geen irritante naden of kriebelende stukjes. Bij de voeten zit geen fleece, dat is handig want dan kan je tenminste normaal je schoenen aan. Niet geschikt dus voor pumps, maar als je die pijn al gaat lijden kan je net zo goed een normale panty aandoen ;). Maat L/XL stond aangegeven als 40/42, lijkt wel redelijk te kloppen. Ik draag nogmaal 40 en zat mij prima. Als je twijfelt tussen maten zou ik de grotere kiezen voor extra comfort. Overigens ook prima voor mijn lengte, met 178cm ben ik aan de lange kant maar hij heeft echt genoeg rek. De verdere kwaliteit na dragen en wassen etc. heb ik nog niet kunnen testen - hoop dat hij mooi blijft!
Lekker warme panty
Lekker warme panty. zwarte kleur is eerder licht grijs.deze panty zou qua maat moeten passen maar bij 1.79 en 84kg moet ik continu de panty optrekken en zakt deze af....
Moest er even op wachten maar erg blij
Moest er even op wachten maar erg blij, kwaliteit is goed en werd ook goed geholpen.
Niet voor mij
Het viel me enorm tegen. In de advertentie stond dat deze panty's ook geschikt waren voor lange vrouwen, maar ik (vrouw, 187cm, 78kg) had voor de zekerheid toch een L besteld. Maar ook deze kreeg ik nauwelijks volledige over mijn heupen heen. Na 2 dagen dragen zat er al een ladder in de voet en had de naad bij het elastiek losgelaten waardoor de rek er enorm uit was. Het idee was leuk, maar voor mij geen succes.
Duurt lang voor deze geleverd worden
Ik heb 14 december een bestelling geplaatst en vandaag is deze aangekomen. Het duurt dus vrij lang en via mail komen ook geen updates, wel op de site waar je de bestelling kunt volgen staat wel wat wanneer gebeurt is. Duurt dus vrij lang. Grote minpunt is wel dat nergens te vinden is waar de leggings geproduceerd worden, niet op de leggings en ook nergens op de website.

Reply from Fleecewereld
Comfortpanty.nl nu fleecewereld.nl SCAMM!!!
Vermoedelijk een vervolg van comfortpanty.nl
Der is 1 bedrijf dat continue sales websites maakt om deze panty te verkopen en dan geen leveringen te doen.Altijd vanuit Nederland. De website zag er enorm vergelijkbaar uit met Comfortpanty.nl
(deze website bestaat overigens niet meer. Helaas met het verwijderen zijn hun reviews ook verdwenen)
Basicly koop geen fleeceleggings van een nederlandse website je wordt wss gescammed.
Ik weet niet waarom fleeceleggings dat is gewoon echt een heel goed product. Want ze kunnen gewoon inkopen en verschepen en gewoon een omzet maken... Maar ipv kiezen ze er voor om gewoon steeds een nieuwe webwinkel op te bouwen en mensen te bedriegen

Reply from Fleecewereld
Ik heb mijn panty's gekregen maar het…
Ik heb mijn panty's gekregen maar het heeft wel 4 weken geduurd.
En ondertussen geen communicatie.

Eindelijk ontvangen
Update: Reactie na mijn reviews gekregen. Ook de leggings op 27 december ontvangen.
Ik heb 14 december mijn bestelling gedaan, maar nog steeds niets ontvangen! Zelfs geen persoonlijke mededeling van een eventuele vertraging. (Nee, hier is je trackingnummer en zoek het maar uit.).

Bestelling niet aangekomen
Op 4 december besteld. Ik kreeg al snel een bericht dat de bestelling werd aangemaakt voor verzending. De link hier naartoe is vanaf dan ongewijzigd gebleven. Ook het e-mailadres klantenservice...fleeceworld...nl wordt gebounced en ik vrees dat deze domweg niet bestaat. Mijn tip: koop hier niks, behalve als je een kat in de zak wilt. Die bezorgen ze wel.
Herstel: na dik drie weken na bestellen is de panty (tevreden over pasvorm) toch aangekomen. Geen communicatie verder van enige vorm.

The Trustpilot Experience