Fleecewereld Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Twee panty’s besteld. Maat m-l. Beetje aan de grote kant. Echter 1 panty was binnen 1 dag direct beschadigd, dit gemeld en binnen 1 week een nieuwe ontvangen. Tevreden over de warme panty en de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vermoedelijk een vervolg van comfortpanty.nl Der is 1 bedrijf dat continue sales websites maakt om deze panty te verkopen en dan geen leveringen te doen.Altijd vanuit Nederland. De website zag... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Terugzenden? Daar doen we niet aan!

Tot en met de levering alles ok. Maar de panty's zijn te klein. Binnen de 30 dagen kan je ruilen. Daarvoor moet je een bericht sturen voor instructies. Reeds verschillende berichten gestuurd, geen antwoord.. de 30 dagen termijn is bijna om...

December 12, 2025

Fleece wereld.nl niet echt

De site waar ik op was is niet echt.
Ik krijg ook nog altijd een mail met 'je bestelling is onderweg' maar dan van verschillende email-adressen.

Ik heb de foto's van de verschillende emails gekregen maar in deze hier niet toevoegen.

Spijtig dat ik niet eerst beter op gekeken. Dat is 44€ weggegooid.

September 30, 2025

Bestelling nooit aangekomen

Een panty besteld, maar nog steeds niet aangekomen... Ik kreeg een ontvangsbevestiging via mail, maar helaas was er niets aangekomen. Intussen al 3 mails gestuurd om dit te melden, maar krijg geen antwoord...

February 5, 2025

Weer een product uit China

Voor de duidelijkheid, ik heb het product nog niet ontvangen, alleen de verzendbevestiging. Tegen alle verwachtingen die werden opgeroepen door de site (waar nergens een adres staat, wat dus eigenlijk een red flag had moeten zijn voor mij) en de commercial, komt het product dus toch weer uit China. Dit is een DROPSHIPPER.

February 3, 2025

Twee panty’s besteld

Twee panty’s besteld. Maat m-l.
Beetje aan de grote kant.
Tevreden over de warme panty en de service.
Fijne communicatie per e-mail

January 10, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Ik was blij met hoe hij eruit ziet

Ik was blij met hoe hij eruit ziet, staat mooi onder een jurkje en is lekker warm. Maar hij zakt enorm af, zelfs met een strak broekje er overheen. De panty is daarmee niet draagbaar helaas. Ik had maat s/m en ben 164cm en 60kg.

January 14, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Ik zocht een warmere panty voor mijn…

Ik zocht een warmere panty voor mijn dochter, om te dragen bij diverse gelegenheden. Deze panty ziet er sjiek uit en is ook nog eens warm.Mijn dochter draagt er wel een turnbroekje over, want de panty heeft de neiging bij haar (40 kg) af te zakken.

January 11, 2025

Waarschuwing

Waarschuwing, dropshipper! Ja je krijgt wat je besteld, maar het duurt lang (2-3 wkn) en komt rechtstreeks uit China. Het product ziet er op zich goed uit en voelt zacht. Laat je zoals ik ook niet foppen door de maattabel. Ik ben rond de 180 lang en heb obv de tab een 3XL besteld (de grootste). Nou de panty komt ongeveer tot halverwege mijn bovenbenen... Maar retourneren moet dus naar China en is erg duur (en is voor eigen risico en je moet maar afwachten of ze je retour accepteren). Wijze les voor mij eerst voorwaarden en retourbeleid uit te pluizen voor ik bestel, daar staat wel in dat het uit China komt.

January 14, 2025

Eerlijk gezegd

Eerlijk gezegd: beter dan verwacht. De panty ziet er mooi uit en is lekker zacht vanbinnen, geen irritante naden of kriebelende stukjes. Bij de voeten zit geen fleece, dat is handig want dan kan je tenminste normaal je schoenen aan. Niet geschikt dus voor pumps, maar als je die pijn al gaat lijden kan je net zo goed een normale panty aandoen ;). Maat L/XL stond aangegeven als 40/42, lijkt wel redelijk te kloppen. Ik draag nogmaal 40 en zat mij prima. Als je twijfelt tussen maten zou ik de grotere kiezen voor extra comfort. Overigens ook prima voor mijn lengte, met 178cm ben ik aan de lange kant maar hij heeft echt genoeg rek. De verdere kwaliteit na dragen en wassen etc. heb ik nog niet kunnen testen - hoop dat hij mooi blijft!

January 11, 2025

Lekker warme panty

Lekker warme panty. zwarte kleur is eerder licht grijs.deze panty zou qua maat moeten passen maar bij 1.79 en 84kg moet ik continu de panty optrekken en zakt deze af....

January 9, 2025

Niet voor mij

Het viel me enorm tegen. In de advertentie stond dat deze panty's ook geschikt waren voor lange vrouwen, maar ik (vrouw, 187cm, 78kg) had voor de zekerheid toch een L besteld. Maar ook deze kreeg ik nauwelijks volledige over mijn heupen heen. Na 2 dagen dragen zat er al een ladder in de voet en had de naad bij het elastiek losgelaten waardoor de rek er enorm uit was. Het idee was leuk, maar voor mij geen succes.

December 25, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Duurt lang voor deze geleverd worden

Ik heb 14 december een bestelling geplaatst en vandaag is deze aangekomen. Het duurt dus vrij lang en via mail komen ook geen updates, wel op de site waar je de bestelling kunt volgen staat wel wat wanneer gebeurt is. Duurt dus vrij lang. Grote minpunt is wel dat nergens te vinden is waar de leggings geproduceerd worden, niet op de leggings en ook nergens op de website.

January 2, 2025

Reply from Fleecewereld

Bedankt voor het delen van uw feedback. We waarderen je geduld met de levering van je bestelling en we zijn blij om te horen dat het is aangekomen. We begrijpen dat wachten op je pakket frustrerend kan zijn, en we werken continu aan het verbeteren van onze levertijden en communicatie om je beter op de hoogte te houden tijdens het hele proces.

Wat betreft de productiedetails van de legging, onze oprechte excuses voor het gebrek aan informatie. Transparantie is belangrijk voor ons en we werken actief aan het updaten van onze website met meer details over de herkomst en het productieproces van onze producten.

Je feedback is van onschatbare waarde en we zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren. Als we nog iets voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Rated 1 out of 5 stars

Comfortpanty.nl nu fleecewereld.nl SCAMM!!!

Vermoedelijk een vervolg van comfortpanty.nl

Der is 1 bedrijf dat continue sales websites maakt om deze panty te verkopen en dan geen leveringen te doen.Altijd vanuit Nederland. De website zag er enorm vergelijkbaar uit met Comfortpanty.nl
(deze website bestaat overigens niet meer. Helaas met het verwijderen zijn hun reviews ook verdwenen)

Basicly koop geen fleeceleggings van een nederlandse website je wordt wss gescammed.

Ik weet niet waarom fleeceleggings dat is gewoon echt een heel goed product. Want ze kunnen gewoon inkopen en verschepen en gewoon een omzet maken... Maar ipv kiezen ze er voor om gewoon steeds een nieuwe webwinkel op te bouwen en mensen te bedriegen

December 27, 2024

Reply from Fleecewereld

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je gedachten te delen. We willen graag duidelijk maken dat Fleece Wereld op geen enkele manier verbonden is aan Comfortpanty.nl. We zijn een apart en legitiem bedrijf en we zijn trots op het leveren van kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice.

Het lijkt erop dat de bestelling in kwestie niet bij ons is geplaatst, aangezien we geen gegevens van de transactie hebben. Daarnaast willen we je geruststellen dat we alle bestellingen direct verzenden en dat we altijd streven naar een positieve ervaring voor onze klanten.

We begrijpen hoe frustrerend deze situatie moet zijn en stellen je feedback zeer op prijs. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we zijn er om je te helpen.

Rated 3 out of 5 stars

Ik heb mijn panty's gekregen maar het…

Ik heb mijn panty's gekregen maar het heeft wel 4 weken geduurd.
En ondertussen geen communicatie.

December 20, 2024

Reply from Fleecewereld

Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat je de panty hebt ontvangen! Onze oprechte excuses voor de vertraging en voor het gebrek aan communicatie gedurende deze periode. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

We hopen dat je geniet van het comfort van onze panty en dat hij aan je verwachtingen voldoet. We stellen je geduld zeer op prijs en zullen werken aan het verbeteren van onze communicatie om ervoor te zorgen dat toekomstige bestellingen efficiënter worden afgehandeld.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op - we zijn er altijd om je te helpen!

Bedankt voor je begrip,

Eindelijk ontvangen

Update: Reactie na mijn reviews gekregen. Ook de leggings op 27 december ontvangen.

Ik heb 14 december mijn bestelling gedaan, maar nog steeds niets ontvangen! Zelfs geen persoonlijke mededeling van een eventuele vertraging. (Nee, hier is je trackingnummer en zoek het maar uit.).

December 24, 2024

Reply from Fleecewereld

Bedankt voor het delen van je feedback en onze oprechte excuses voor de vertraging in het ontvangen van je bestelling. We begrijpen uw frustratie volledig.

We willen dit graag rechtzetten voor u. Kunt u ons een e-mail sturen op klantenservice@fleecewereld.nl? We zullen uw bestelling bekijken en u de nodige updates geven om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Uw ervaring is waardevol voor ons en we zullen van deze gelegenheid gebruik maken om onze communicatie te verbeteren.

Bedankt voor je geduld en we kijken ernaar uit om van je te horen.

Bestelling niet aangekomen

Op 4 december besteld. Ik kreeg al snel een bericht dat de bestelling werd aangemaakt voor verzending. De link hier naartoe is vanaf dan ongewijzigd gebleven. Ook het e-mailadres klantenservice...fleeceworld...nl wordt gebounced en ik vrees dat deze domweg niet bestaat. Mijn tip: koop hier niks, behalve als je een kat in de zak wilt. Die bezorgen ze wel.

Herstel: na dik drie weken na bestellen is de panty (tevreden over pasvorm) toch aangekomen. Geen communicatie verder van enige vorm.

December 24, 2024

Reply from Fleecewereld

Bedankt voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring. Onze oprechte excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie over uw bestelling. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven.

We zijn blij om te horen dat uw panty eindelijk is aangekomen, maar we betreuren het ten zeerste dat het langer heeft geduurd dan verwacht en dat u problemen heeft ondervonden met de communicatie. We zullen de situatie opnieuw bekijken en ervoor zorgen dat dergelijke vertragingen en communicatieproblemen in de toekomst worden aangepakt.

Wat betreft het probleem met de e-mail van de klantenservice, het spijt ons echt voor het ongemak. Het juiste e-mailadres is klantenservice@fleecewereld.nl en we raden je aan om in de toekomst rechtstreeks contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt.

We waarderen uw feedback en stellen uw geduld op prijs. Als je nog meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

The Trustpilot Experience

Take a closer look