Flemthelabel Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele leuke sieraden! Ik had zelf een ketting samengesteld en ik vond het ook fijn dat er keuze was uit zoveel bedeltjes🤩 Er werd snel op mijn dm’s gereageerd en het pakketje was al binnen een paar da... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel erg tevreden over de service. Ik ontving een ketting die helaas kapot bleek te zijn(Dit kan natuurlijk gebeuren door oa de post...)ik mailde wat er gebeurt was en ze reageerden meteen super lief... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Super leuk bedrijf en reageren snel op Instagram! Er is de mogelijkheid om jou eigen armband of ketting samen te stellen door middel van een ruim assortiment aan bedels. Ik heb dit zelf gedaan voor e... See more

Company details

1. Jewelry Store

Written by the company

De verkoop van statement sieraden! Ben jij opzoek naar een uniek statement sieraad? Dan ben jij bij Flem aan het juiste adres!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super leuke sieraden

Super leuke sieraden! Heel veel keuze uit mega leuke dingen. Snel geleverd en leuk verpakt. Op vragen reageren ze super snel, en een goede service. Zeker een aanrader🤩🤩

December 9, 2023

Leuk concept

Leuk concept, sieraden zijn van goede kwaliteit. Contact met Flem is vriendelijk en behulpzaam. Pakketje is erg snel verzonden en leuk verpakt. Ik raad Flem zeker aan!

December 8, 2023
Rated 4 out of 5 stars

super tevreden!

ten eerste vind ik het een super leuk concept, heel leuk dat je echt je eigen smaak/draai kan geven aan een sieraad! het contact met het merk is ook erg fijn, er word snel gereageerd en ze zijn super lief! ook heel leuk dat je de sieraden in het zilver kan bestelen (dit gebeurt niet overal) voor de rest is het ook van super goede kwaliteit (daar betaal je ook wel voor)

December 6, 2023

Erg leuke sieraden!

Erg leuke sieraden!! 😍 Super snel verzonden en ook nog leuk verpakt! Zeker een aanrader om bij FLEM te bestellen. 😄

November 22, 2023

Super goede service!

Super mooie kettingen en goede service! Er was iets mis met mijn pakketje en ik ben super goed geholpen. Ook de verzending is erg snel en de kwaliteit van de kettingen is goed! Zal hier zeker vaker bestellen!

November 5, 2023

Goede ervaring

Heel goed geholpen om mijn eigen ketting samen te stellen. Heel blij met de mooie ketting en de levering is snel!

November 5, 2023

zeer tevreden

Een webshop waar ik zeker vaker ga bestellen! mega leuke sieraden van goede kwaliteit. zeker je geld waard. bij twijfel gewoon doen, je zult er geen spijt van krijgen!

October 25, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look