Langstrakt returproces – men god håndtering til sidst
Min oplevelse med Flexxis returproces har været noget blandet.
Da jeg kontaktede virksomheden angående en returnering, gik der mere end 20 dage, før jeg fik svar. Herefter fulgte jeg deres vejledning og sendte varen retur. Pakken endte dog med at ligge flere dage i en pakkeshop, uden at den blev afhentet, og set fra min side var det på daværende tidspunkt uklart, hvorfor returneringen igen trak ud.
Flexxi har efterfølgende kontaktet mig og forklaret forløbet. Det viste sig, at PostNord ikke havde sendt dem besked om, at pakken lå klar til afhentning. Flexxi kontaktede selv PostNord og fik herefter besked om pakken, hvorefter den blev afhentet. Da de havde modtaget varen, blev min refundering gennemført.
Flexxi har samtidig anerkendt, at mere end 20 dages ventetid på det første svar er alt for længe, og at kommunikationen undervejs burde have været bedre. Det er jeg enig i, for returprocessen blev samlet set væsentligt mere langstrakt og besværlig, end man som kunde bør kunne forvente.
Når det er sagt, synes jeg også, det er værd at fremhæve, at Flexxi efterfølgende tog min henvendelse seriøst, forklarede hvad der var gået galt, tog ansvar for deres del af forløbet og sørgede for, at sagen blev afsluttet ordentligt.
July 3, 2026
Unprompted review