Flint Auto & Elektro Reviews 11

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Company details

1. Auto Repair Shop

Information provided by various external sources

Bosch Car Service værksted med adgang til branchens bedste uddannelser, avanceret testudstyr til at stille diagnose på bilens elektronik

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Jeg har et webasto

Jeg har et webasto , der ikke varmede, afleverede bilen en subaru forester, onsdag 13,9 om aftenen. Jeg blev ringet op 8,30
Bilen var klar til afhentning.
Da jeg ville betale, fortalte værkfører, at det var gratis. Der var lavet en udlæsning og nulstilling af div. fejl. FIN FIN SERVICE KELD

September 14, 2023

Anbefaler klart Flint Auto

Klart en super oplevelse at stille min Nissan Qashqai hos Flint Auto.

Den er købt med Car garanti hos anden forhandler, der opstår fejl på kobling/svinghjul, Brian, indehaver, oplyser ved testkørsel at der ER fejl, og at de vil tage opgaven, jeg som kunde bliver oplyst at jeg måske KAN blive pålagt en pris på koblingsdelen hvis ik forsikringen godkender begge dele som defekt. Det blev fra egen side oplyst at jeg klart er imødekommende, og der er lang vej ind i en gearkasse, så når den er åben, så handler man. Bilen bliver indleveret, der bliver stillet lånebil til rådighed, oplevelsen ved skranken er top proff.

Afhentning efter 2 dage er helt perfekt, bilen er tip top, alt funker. Og først 6 uger efter kommer den lille efterregning på koblingsdelen jeg VAR forberedt på, endda med rabat, da forsikringen kun dækkede hoved-fejlen, en super god behandling fra start til slut. Omsider fandt jeg et reelt og troværdigt værksted.

November 4, 2021
Rated 3 out of 5 stars

fik lavet min bil kia ceed en del…

fik lavet min bil kia ceed en del skulle skiftes efter aftale det er så også fint nok men så kommer der lige nået jeg ikke forstå man skifter min føler til min eps da den gav fejl nen det sjove er så lige da jeg får bilen retur giver den samme fejl ringer og siger dette mit batarie var ikke for godt så besked var at jeg skulle skifte dette dette er ikke gjordt men nu bliver det så sjovt sender min bil på andet værksted for at få fartholder i bemærker den fejl på eps og han finder fejlen med det samme føler ved ret var der fejl på og ikke den skifet føler ved hjul
men der til alt det var alt andet oky

August 7, 2021
Flint Auto & Elektro logo

Reply from Flint Auto & Elektro

Hej Michael, tak for din anmeldelse. Men vi vil også gerne fortælle om vores side af sagen! Du kommer med din bil som er kasseret til syn, vi giver et overslag på hvad der skal til for at få bilen om synet, en pris som du godkender og vi overholder. Vi får synet bilen, hvilket vi selvfølgelig ikke kan gøre hvis ESP-lampen lyser! Vi melder bilen klar til dig og gør opmærksom at dit startbatteri er defekt, hvilket du selv vil skifte. Bilen holder så stille her i en lille månedstid før at du får mulighed for at hente den, vi starter den op med starthjælp så du kan få den med hjem, efterfølgende vender du tilbage og spørger om det kan være på grund af dit defekte batteri at din ESP-lampe er begyndt at lyse hvilket at vi svare ja det kan det godt være dog uden at vi har fejlfundet på bilen. Så jo vi har skiftet den defekte føler på dit højre baghjul for at kunne syne bilen uden fejl og jo der kan godt komme flere fejl til når en bil står stille med et defekt batteri.... du havde altid været velkommen til at komme forbi så vi kunne ha sat en tester på og fået en dialog omkring din lysende ESP-lampe! Mvh. Flint

4-hjulsudmåling der virker…

Har fået lavet 4-hjulsudmåling et par gange derude.

Senest igår på en bmw. Det tog lidt længere tid end beregnet men uden nogen ekstra regning.

Hellere lidt længere tid og så at det står snor lige. -og det gør det!!!

Thumps op til Brian og hans team.

April 23, 2021
Rated 5 out of 5 stars

De varmeste anbefalinger til Flint…

De varmeste anbefalinger til Flint Auto!

Jeg har en del gange brugt Flint Auto! Hver gang har de løst opgaver perfekt og for det meste både hurtigere og billigere end forventet. Kan kun på det varmeste anbefale Flint Auto. Jeg har to gange oplevet et autoriseret værksted ikke har kunne løse et problem med en bil som Flint løste på kort tid så jeg kører direkte til Flint nu og i fremtiden.. så sparer jeg både tid, penge og bekymringer⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

September 13, 2019

Superarbejde hos Firmaet Flint Auto & Elektro - Bosch Car Service i Kalundborg

Jeg skylder meget stor tak til Firmaet Flint Auto & Elektro - Bosch Car Service (Anders m.fl.) 59293125, Hareskovvej 14-16. 4400 Kalundborg. Firmaet kunne klare et stort sodproblem i en håndevending og endog syne C-max’en i løbet af 2 arbejdsdage. Fejlfindingen kunne diverse Ford-værksteder (Tyskland og Danmark) slet ikke gennemføre i en 5 måneders periode (hvor jeg stort set ikke kunne køre med bilen grundet meget lange værkstedstider og slendrian (specielt hos Bilhuset Elmer - Ford i Helsingør).
Firmaet Flint Auto & Elektro arbejder meget seriøst og professionelt, samt forstår kundens behov til fulde og fremkommer med realistiske forslag til løsning af problemer.
Firmaet servicerede også bremserne til super funktion. I de 6 år jeg har haft en Ford C-max og fået udført regelmæssig (meget dyr og dårlig) service hos Bilhuser Elmer - Ford i Helsingør, har bremserne og specielt håndbremsen aldrig virket særligt godt. Nu virker de super godt.
Jeg skriver lige om lidt, også en selvstændig anmeldelse af firmaet Bilhuset Elmer - Ford i Helsingør. NB! Jeg er desværre nødt til at give Bilhuset Elmer - Ford i Helsingør, selv om de kun burde have - minus10 stjerner.

February 21, 2019
Rated 3 out of 5 stars

ødelægger mere end de skulle

Har ændret denne anmeldelse efter de kontaktede mig med henblik på en fælles løsning.
De retteede deres fejl på bilen, og vi delte udgifterne til dette.
Der gives 3 stjerner pga jeg skulle alt dette igennem

Opringelig anmeldelse:
søgte 3 tilbud fra autobutler da jeg skulle have skiftet min kobling i en Kia ceed, og valgte så flint auto. Det skulle jeg aldrig ha gjort. Afleverede bilen onsdag. De gik først igang med den mandag, og fik den tilbage onsdag. Tilbuddet viste sig ikke at holde, men det havde de informeret om via telefon. Jeg kørte fra værkstedet, og bemærkede efter lidt tid at min bremsepedalen skulle trykkes næsten helt i bund før den bremsede. Dagen efter begyndte den af larme meget, og finder så ud af at mit hjulleje er smadret. Ringer så til dem, og de vil så vende tilbage samme dag. Det gør de så ikke, og får så fat på dem næste hverdag, hvor de blankt afviser at de er skyld i noget af det. Jeg tilbyder ovenikøbet at vi kan slå halv skade, men det vil de ikke være med til. Så hold jer langt væk fra dette værksted

November 27, 2017

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look