En gave til krop og livsglæde! ❤️
En gave til krop, sind og sjæl – tak Camilla! ❤️🙏🦋
Mine allervarmeste anbefalinger går til Camilla fra Flowcare – både for hendes dybe faglighed, smittende gejst og vise tilgang, men i særdeleshed for det menneske, hun er i mødet med én. Hun har været en tryg og kærlig støtte i min proces med TRE, og jeg føler mig oprigtigt taknemmelig. 💗
Jeg har gennem årene prøvet meget for at styrke min selvkærlige værktøjskasse – alt fra meditation og åndedrætskurser til kostomlægning og samtaler hos psykolog. Men jeg manglede noget, der kunne hjælpe mig helt ind i kroppen, hvor roen for alvor kunne forankres. Det har jeg fundet nu – hos Camilla. 🫶🏻🥰
Med hendes blide guidning, rummelighed og evne til at skabe et trygt rum, har jeg gennemgået 8 TRE-sessioner. Og jeg mærker en klar forandring! Først blev jeg lidt træt og kropsligt påvirket, men ret hurtigt begyndte jeg at opleve en fantastisk effekt – som et sus af ro, lethed, energi og mental klarhed, jeg næsten ikke kan huske at have haft før. ⭐️
Hvis du længes efter et mere balanceret nervesystem, mere energi, livsglæde og ægte kontakt til din krop – så vil jeg på det varmeste anbefale at tage fat i Camilla. Det har været en gave for mig – og det kan det blive for dig også.
Af hjertet tak, Camilla! ❤️
July 1, 2025