DJI Academy

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wszystko sprawnie i na temat. Rzetelnie przekazana wiedza. Super wsparcie instruktorów. Z całego serca polecam. Jedyny problem jest taki, że mija prawie dwa miesiące, a ja nie otrzymałem wciąż l... See more

Company replied

Company details

1. Class
  2. Electronics Company

Information provided by various external sources

Oficjalna akademia DJI. Oferujemy kompleksowe szkolenia licencyjne, warsztatowe i zawodowe, a także serwis i wypożyczalnię sprzętu dronowego.

Contact info

Profesjonalizm, przystępność, doświadczenie

Bardzo przystępny i profesjonalny sposób prowadzenia szkoleń. Ogromna wiedza i doświadczenie prowadzącego, który w jasny sposób potrafił rozwiać wszystkie wątpliwości pojawiające się podczas różnych etapów szkolenia. Gorąco polecam!

May 7, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Wszystko super i profesjonalnie. Miła i bardzo profesjonalna kadra, która zawsze służy pomocą i świetnym doradztwem. Nawet po ukończeniu kursu.
Pozdrawiam Andrzej

Witam,

Witam,
Zgodnie z uwagą na koniec szkolenia chciałem napisać uwagi do niego.
Generalnie było ok, a prowadzący (nie wszyscy to mają) przekazuje wiedzę i informacje z zaciekawieniem słuchacza. Tutaj tylko nie wiem kto je prowadził bo spóźniłem się na początku 😊
Moja sugestia to jak dla mnie (a jestem początkujący):
1. w materiałach winny być zawsze skróty angielskie – bo one jednak zachodzą w pamięć bo od nich są przecież tworzone.
2. Na wstępie w materiałach nie ma wszystkich stosowanych skrótów, co powoduje lekki bałagan w ich odszukaniu w treści i w trakcie prowadzenia szkolenia jak się nie wyłapie o którą np. strefę chodzi, bądź skrót nie rozumie się za szybko pytania… itp..
3. Prośba o przesłanie materiału pokazu w pdf dla użytkowników. Nie ukrywam że książka się „zmęczy” i nie zawsze się ją ma, a plik pdf wgrany w telefon będzie służył np. przy czekaniu na wizytę do lekarza czy stanie w kolejkach w sklepie….można sobie poczytać i utrwalać wiedzę. Ja niestety muszę ją utrwalać bo wszystko było dla mnie nowe.
4. Dla mnie brakowało jeszcze przedstawienia na wstępie kto jest i skąd. Zawsze można jakieś znajomości wynieść…może sąsiad z gminy obok….i np. umówić się na jakieś loty dronami, wymienić poglądy….itp.
5. Zdecydowanie chwalę sobie te szkolenia on line z uwagi na to że nie rozpraszamy się niepotrzebnie kontaktem wzrokowym z innymi uczestnikami, nie tracimy czasu na dojazd i wyciszenie poprzez słuchawki (jak dla mnie) zdecydowanie poprawia koncentrację na przyswajaniu wiedzy przekazywanej przez osobę prowadzącę.

To wszystko
Będę wdzięczny za podesłanie linku bądź pdf do materiałów ze szkolenia.
Gdy uda mi się już zakończyć uprawnienia VLOS to czy będą promocje na kur BVLOS? Którym również będę zainteresowany w przyszłości.
Pozdrawiam
Artur Żukowski
Tel. 502 892 081

Reply from DJI Academy

Panie Arturze dziękujemy za ocenę i cenne uwagi. Zapraszamy na kolejny kurs tj BVLOS w wersji online https://flyandfilm.pl/szkolenie-uavo-bvlos-dla-posiadaczy-vlos-2364.html

Wszystko ok

Wszystko jak najbardziej na plus. Szkoda ze egzamin się nie odbywa online

Doskonałe

Doskonałe, bardzo rzetelne szkolenie zarówno teoretyczne jak i praktyczne, niezwykle miła i pomocna obsługa.

Wszystko OK

Jedyny problem jest taki, że mija prawie dwa miesiące, a ja nie otrzymałem wciąż licencji.
Rozumiem, że może to być spowodowane epidemią Covid-19. Mam nadzieję, że wkrótce odbiorę dokumenty potwierdzające kwalifikacje.

Dziękuję i pozdrawiam.

Reply from DJI Academy

Dziękujemy za ocenę. Opóźnienia w wydawaniu Świadectw Kwalifikacji spowodowane są kwarantanną. Urząd Lotnictwa Cywilnego, odpowiedzialny za wydanie uprawnień już zaczyna normalnie działać. Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości.

Dobrze przeprowadzone szkolenie

Dobrze przeprowadzone szkolenie, prowadzone przez ludzi ktorzy wiedza o czym mowia. Mila atmosfera na zajeciach, wszystko w jasny sposob wytlumaczone. Polecam wszystkim zainteresowanym :)

Rated 2 out of 5 stars

Kiedy będzie można dokończyć praktykę?

April 28, 2020

Reply from DJI Academy

Dziękujemy za ocenę. Prośba o kontakt pod adresem akademia@flyandfilm.pl z informacją, kiedy brał Pan udział w kursie. Już wkrótce ruszamy z zajęciami praktycznymi. Ta część kursu była wstrzymana ze względu na kwarantannę COVID-19.

Rated 5 out of 5 stars

Bylem z daleka i zla pogoda…

Bylem z daleka i zla pogoda pokrzyzowala plany, akademia zrobila wszystko co mogla (nawet podwiezli mnie na zajecia jako, ze nie mialem auta), zorganizowali mi szybki termin tak, ze nie musialem przyjezdzac ponownie i dali dyskont na dodatkowe godziny lotu co umozliwilo zdanie egazminu. Jedyny minus to lokalizacja miesca lotow, bez auta ciezko dotrzec, ale rozumiem, ze takie miejsce musi byc na uboczu.

April 28, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look