Veel te duur
Veel te duur. Ze kopen in vanuit China. Ze kosten daar 7 tot 1o Euro. Kijk maar op TEMU Daarom is de levertijd zo lang. Gewoon zelf bestellrn bij TEMU, maar niet via de app.
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Waardeloze website. 3 weken geleden een bestelling gedaan en nog steeds niet binnen. Contact krijgen is ook erg moeilijk
klantenservice is niet bereikbaar, levering laat veel te lang op zich wachten. Ik zal hier niets meer bestellen.
De reviews spreken voor zich. Het bedrijf communiceert niet met de klant op vragen over levertijden. De website is in onderhoud. Je vindt geen informatie over het bedrijf. Je kan je order niet annuleren en het bedrijf dwingt je tot afname. Ik heb een ellenlange conversatie gehad via Facebook Messenger en dat dwingt mij tot het plaatsen van dit bericht en mensen te waarschuwen voor dit bedrijf. Ik kan niet anders concluderen dat de wandpraktijken van dit bedrijf lijken op oplichting. Ik heb dit ook op de man af gevraagd en daar wordt niet op gereageerd. Wees gewaarschuwd.
In plaats van ellenlang antwoord te schrijven is één antwoord voldoende en dat is wanneer wordt het product geleverd !!
Veel beloven niets doen,is een goederen opslag in Eindhoven,geen voorraad,komt uit China.Ze wachten tot de order groot genoeg is dan laten komen uit China,kost daar 8.50 euro kompleet.
Levertijd onacceptabel!!!
Review aangepast na levering. De levertijd was redelijk lang en de communicatie is een puntje van verbetering. Na ontvangst uitgeprobeerd en het artikel werkt naar behoren.
Goede kwaliteit. Zending duurde een beetje lang vanwege een vertraging bij het koeriersbedrijf maar dit werd netjes opgelost door FoamGrip klantenservice. Tevreden en handige borstel!