Fodterapi Reviews 5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Klinik for fodterapi på Amagerbrogade…

Klinik for fodterapi på Amagerbrogade 174, 2300 Kbh S får alle de stjerner, der findes. Utrolig god behandling, flot arbejde rørt sammen med en meget venlig terapeut gjorde det til en positiv oplevelse. 8000 glade skridt gik jeg derfra med. Glæder mig til næste gang.

December 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jysk Fodterapi Herning .

Jysk Fodterapi Herning .
Forbandet svineri 😡 at man ikke opdage fodsvamp men bare lader som ingen ting. Og fylder sine kunder med løgn. Og at man med god samvittighed forlange næsten 500 kr hver gang . 😡😡Find en anden forlænge .

March 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Klinik for Fodterapi, Haderslev

Jeg har fået lavet fodindlæg hos Klinik for Fodterapi i Haderslev hos Sarah.
Kort efter jeg havde fået fodindlæggene begyndt jeg at få ondt i foran i venstre fod især om natten havde jeg svært ved at sove og finde roen pga. det. Jeg fortalte Sarah om problemet, som blot sagde at det var fordi fodindlæggene var nye og skulle gås til. Jeg skrev også til hende efter nogle måneder, at det stadig gjorde ondt, men der blev ikke gjort noget ved det.
Jeg har nu fået lavet fodindlæg i Kolding og har ikke længere nogen smerter foran i venstre fod.

July 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mangler du en god og reel fodterapaut…

Mangler du en god og reel fodterapaut så kontakt Tanja Fouladi hun er guld vær for dine fødder, servicen og renlighed er i top, hun kan sit håndværk.
En ærlig og god behandling hun har klinik i Sundhedscentret Clausensvej 25 i Haderslev

June 10, 2023

Fodterapi

Klinik for fodterapi v/
Malîna Fleischer
Skt.jørgenstande 131 i Odense.
Kan varmt anbefales.
God stemning, hygiejnen i top og meget professionelt behandling.
Bestilling af behandling , skal gøres i god tid.
Da kunderne vender flittigt tilbage.
Michelle Lohse

December 30, 2016