Foldal Stempel Reviews 11

3. Graphic Designer
  4. Print Shop
  5. Rubber Stamp Store
  6. Screen Printing Shop

Information provided by various external sources

Design selv ditt stempel på www.foldal.no. Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk. Vi har 50 års erfaring innen stempelproduksjon!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Forberedt as anbefaler

Mitt firma, Forberedt as, har gjennom alle år brukt Foldal stempel for å gjøre dokumentasjon synelig. De leverer alltid bedre enn forventet og svært raskt. Kvaliteten på det som blir levert er så bra at etter 12 år, er det endring hos meg som gjør jeg må bestille nytt. Anbefales på det varmest!

February 12, 2026

Kundeservice

Jeg gjorde en feil med bestilling og tok en telefon til Foldal Stempel. De ordnet opp, sendte meg nytt stempel på rekordtid uten ekstra kostnad. Maken til kundeservice skal du lete lenge etter i disse dager! De får mine varmeste anbefalinger. Hilsen fornøyd kunde

January 16, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Fra ganske bra til utilfredsstillende

Som sporadisk kunde over en periode på 11 år har jeg vært vitne til hvordan servicenivået langsomt har falt fra "ganske bra" til "utilfredsstillende".

Før fikk du bestillingen din i posten etter kort tid. Nå er det stadige forsinkelser og utsettelser, så du kan aldri være sikker på at du får det du trenger, når du trenger det. Foldal Stempel er med andre ord ikke stedet for deg som er avhengig av å motta varene dine innen en bestemt deadline.

Videre opplever jeg at Foldal Stempel helst bare vil ha bestillinger av typen "bedrift og offentlig sektor". De passer kanskje ikke for deg som trenger stempler og trykksaker til prosjekter innen slikt som kunst og vitenskap, eller for deg som vil ha personaliserte stempler, klistremerker og skilt.

August 15, 2025

Rask levering!

Bestilte et postkasseskilt den 9.9 og mottok det den 11.9. Det må jeg si er rask levering! Veldig fornøyd med skiltet.

September 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Utrolig fornøyd med skiltet jeg kjøpte

Utrolig fornøyd med skiltet jeg kjøpte! Den var like fin om ikke finere enn forventet. Etterspurte små justeringer og fikk dette gjennomført. God service og kvalitet! Blir og kjøpe her igjen om jeg skal ha fler. Absolutt og anbefale!!

May 9, 2025

Anbefales

Bestilte personlig dørskilt til gave i god tid for tenkte det tok tid å lage, men 2 dager etter bestilling lå det i postkassen og så fornøyd med produktet det var helt identisk på mm av det jeg bestilte. Virker til å være god kvalitet!

September 22, 2023

Flott stempelprodusent💕💕

Flott, effektivt, og til å stole på.
Jeg har hatt ett stempel fra Foldal en god stund, og det fungerer som bare det.
Etter en del trykk ble puten til stempelet utslitt, og de hadde reservepute, selv om det er noen år gammelt stempel. Kom i en sprek fart med sporbar postkasse-pakke.
Anbefales på det varmeste. En stempelpute kan farges flere ganger, helt til selve puten ikke takler mer. Og denne gjengen hadde reserve liggende klar når det skjedde. Det setter jeg stor pris på!

March 9, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look