Med Jennys Anvegårds otroliga varma vackra bemötande stöd värme och engagemang hjälpte hon mig och min familj i den svåraste o smärtsamma tid att skapa den finaste stund och ceremoni för min älskade... See more
Company replied
Vi gick till Fonus i Alingsås. Vi var vilsna mina systrar och far. Vår mor gick mycket hastigt bort. En varm välkomnande personal tog oss igenom den jobbigaste tiden i vårt liv. Allt från blommor til... See more
Company replied
Så omtänksam personal, tog den tid som behövdes för oss. Lugn miljö att vistas i då tankarna kan vara svåra att samla. Vi är så tacksamma och nöjda. Gästerna tyckte sermonin var väldigt ljus och f... See more
Company replied
Smidig, effektiv, professionell och mycket vänlig kontakt från början till slut. Allt förlöpte helt utan bekymmer, och begravningen blev en fin och minnesvärd ceremoni.
Company replied
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Nygatan 10, 44130, Alingsås, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alla mer eller mindre har ingen o tänka med vill man bli idiot flytta hit dom växer på träd hela skogen är full av idioter dom kan inte ens tänka hä iq amöba

Reply from Fonus - Alingsås
Det var en oerhört fin begravning, jättefina blomsterarrangemang, fin musik och bra genomförd. Vi hade ett jättebra hemmamöte innan begravningen.

Reply from Fonus - Alingsås
Kände att Fonus ville göra det bästa av situationen

Reply from Fonus - Alingsås
Väldigt bra bemötande, så i helhet får Fonus ett bra betyg. Men det var en del opersonlig försäljning utav annat, och det kändes som att Fonus försökte sälja på oss mer än nödvändigt i en redan väldigt jobbig situation.

Reply from Fonus - Alingsås
Med Jennys Anvegårds otroliga varma vackra bemötande stöd värme och engagemang hjälpte hon mig och min familj i den svåraste o smärtsamma tid att skapa den finaste stund och ceremoni för min älskade mamma,
Hade aldrig anat att något så svårt samtidigt kunde bli så vackert , kommer vara henne evigt tacksam 🙏🌸🫶🏻❤️

Reply from Fonus - Alingsås
Så omtänksam personal, tog den tid som behövdes för oss.
Lugn miljö att vistas i då tankarna kan vara svåra att samla.
Vi är så tacksamma och nöjda.
Gästerna tyckte sermonin var väldigt ljus och fin, den speglade personen väldigt värdigt och fint!

Reply from Fonus - Alingsås
Fantastiskt fint bemötande! Jenny fick mig att känna mig så väl omhändertagen både före och efter begravningen.

Reply from Fonus - Alingsås
En öppen och rak process. Inga dolda kostnader.
Trevlig personal.

Reply from Fonus - Alingsås
Fantastiskt fint bemötande! Proffessionella och man blev lotsad igenom en svår process. Så fint!

Reply from Fonus - Alingsås
Pernilla som skötte mitt ärende var både en varm och proffsig person.
Allt flöt väldigt bra och jag fick svar på mina många frågor som jag hade.

Reply from Fonus - Alingsås
Det är den underbara personalen som gör allt för att det skall bli så bra som möjligt.

Reply from Fonus - Alingsås
Lugnt, tryggt och mycket proffsigt bemötande och omhändertagande!

Reply from Fonus - Alingsås
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.