Pas een paar weken in gebruik, en nu al resultaat! Droogterimpels - die al jaren mijn gezicht tekende - zijn verdwenen! Producten ruiken heerlijk fris, alsof ik zo de natuur in stap. Wat een fijne st... See more
Company replied
Ik heb al jaren last van acne en ben daarom altijd heel voorzichtig met de producten die ik op mijn gezicht gebruik. Sinds ongeveer twee weken gebruik ik de SPF 30 van Food For Skin elke ochtend en ik... See more
Company replied
Ik heb verschillende crème’s en oliën uitgeprobeerd maar voor mijn huid blijkt FOOT FOR SKIN het allerbeste. Ik gebruik de Carrot cleanser, Avocado serum en Tomato base cream. Fantastisch. Geen droge... See more
Company replied
Nadat ik eindelijk zonnecrème zonder microplastics had gevonden, bestelde ik deze enthousiast, zonder de 10% introductiekorting te gebruiken. Daarom binnen de vijf minuten een tweede bestelling geplaa... See more
Company replied
Eenvoudige, effectieve, eerlijke huidverzorging. Food for Skin belooft kwaliteit, verantwoordelijkheid en gebruiksgemak, zodat jij je huid met een gerust hart in optimale conditie kunt brengen. -It's all good
Voormalige Stadstimmertuin 2D, 1018ET, Amsterdam, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Via de socials kwam ik bij Food for skin terecht. Na 1 potje van de dag- en nachtcreme te hebben geprobeerd wilde ik niet meer anders! Zo'n fijne creme en ruikt heerlijk (zou je niet denken van tomato based creme;)) Ook de serum gebruik ik af en toe als mijn huid iets droger aanvoelt door zon of kou.
Naast de fantastische producten is het bedrijf ook ontzettend goed bezig voor moeder aarde! De glazen potjes kun je weer inleveren (geen afval!) De producten worden deels gemaakt van reststromen (weer geen afval!) en het is een nederlands producerend (dus lokaal) bedrijf!
Ik support ze graag met het kopen van de fantastische producten.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Inmiddels gebruik ik alleen nog maar gezichtsverzorging van Food for Skin. Mijn huid voelt zacht en ook mijn kapper viel het op hoe rustig mijn huid eruit ziet. Daarnaast goede service en prijs& kwaliteit verhouding.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Geweldig bedrijf met persoonlijke service en heerlijke producten. Snelle verzending. Heel fijn om hier producten te bestellen zonder schuldgevoel omdat duurzaamheid voorop staat bij dit bedrijf.

Zulke fijne producten!!
Gebruik ze al jaren en wil niet anders meer!!

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Al 5 jaar gebruik ik Food For Skin producten. Ik ben hier zo blij mee!
Het verzorgt mijn huid heel goed.
Het product ziet er goed uit en wordt heel zorgvuldig verpakt.
Dit alles zonder micro plastics, de producten worden van biologisch restafval gemaakt, zoals b.v. sinaasappelschillen en avocado pitten enz. In alles wordt gezocht naar zo min mogelijk belasting voor onze planeet.
Als ik een dierbaar iemand een speciaal cadeau wil geven, dan kies ik iets van Food For Skin

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Food for Skin een no nonsens bedrijf. Duurzaam inovatief en producten zonder schadelijke stoffen. Vragen worden snel en goed beantwoord. Geen fabels, maar eerlijk over de inhoud van de producten.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Uitstekende kwaliteit producten en een van de weinige die echt helemaal natuurlijk zijn. Goed voor het milieu én je huid. Ze zijn alleen wel echt prijzig, maar dat vind ik wel logisch. Snelle verzending en fijn assortiment. Ik koop hier steeds meer.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
De producten van Food for Skin zijn heel prettig voor mijn huid. Het smeert heel fijn en ik vind het belangrijk dat het met natuurlijke producten wordt gemaakt. Daarnaast zit het verpakt in een leuk doosje, dat je kunt hergebruiken, als bewaardoosje.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Werkelijk geweldig dat dit bedrijf zich specialiseert in het verminderen van plastic in verzorgingsproducten. Gebruik al jaren de Tomato avocado based gezichtscrème tot volle tevredenheid. Pas geleden de zeep besteld en ook daar ben ik prima over te spreken. Alle lof voor de zussen voor hun geweldige initiatief en heel veel succes verder

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Bijna vanaf het begin klant bij deze, toen, startende zussen met een missie!!
Wat een geweldige producten, mijn huid is er heel blij van geworden en nog steeds!
Tis niet goedkoop, maar aan de andere kant doe je er ook weer lang mee.
En ook niet onbelangrijk....de impact op het milieu.
De filosofie van de zussen spreekt mij ook erg aan!

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Super fijne producten! Ik gebruik de reiniger, de creme en de zonnebrandcrème en ze zijn alledrie top!!

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Na enige tijd geleden eerst een proefpakketje te hebben besteld, heb ik geïnvesteerd in het extra size formaat. Producten ruiken heerlijk naar natuurlijke ingrediënten en zijn zeer zuinig in gebruik. Mijn huid voelt gladder aan, ik ben er blij mee.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Ik gebruik de carrot cleanser, het serum, de dag/nachtcrème en de apple peeling nu 2,5 jaar en ik ben dik tevreden. De oogcrème was niet verkeerd maar leverde me niets speciaals op dus die gebruik ik niet meer. Het fijne is ook dat het niet perse nodig is want de dag/nachtcrème mag ook op de ogen.
De producten zijn lekker puur zonder overbodige ingrediënten en fijn voor mijn huid. Maar ook de missie van Food for Skin maakt me blij; zo min mogelijk impact op het milieu! Ik lees trouw de nieuwsbrieven en daarin houden de dames van Food for Skin je helemaal op de hoogte van hun missie, hun successen maar ook heel eerlijk de dingen die minder goed lukken. Hierdoor voel ik me als klant erg betrokken en ik hou van deze transparante aanpak. Daarom is de gunfactor vanuit mij ook groot om Food for Skin heel succesvol te zien worden. Het proefsetje is echt leuk om cadeau te doen en om zelf te testen hoe de producten bevallen.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Ik gebruik de dagcrème, serum en reiniging nu ruim een jaar. Super fijne producten, merk echt dat mijn huid kalm en verzorgd is. Fijn bedrijf met een mooie missie. Levering altijd goed en snel. Goede communicatie en een fijne nieuwsbrief met extra tips.
Producten zijn misschien prijzig (ligt eraan waar je het mee vergelijkt..) maar je doet er echt lang mee en met een kalme huid heb je veel minder nodig!

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Ik ben fan van Food for Skin!
Ik gebruik het al jaren met grote tevredenheid. De service is ook heel goed en persoonlijk. De producten doen wat ze beloven: geen rommel, geen microplastics, niet 6 lagen skincare en geen greenwashing.
Ik vind het fijn om ook iets bij te dragen aan de planeet en als dat ook nog goed voor mezelf is, dan ben en blijf ik trouwe klant!

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Nog nooit zulke fijne, zachte en diep voedende verzorgingsproducten gehad! Mijn huid is rustig en stralend en - zeker nu ik in een ziektetraject zit - vind ik het een grote geruststelling dat ik weet dat ik geen troep en microplastics op m'n huid smeer. Snelle levering, en het spreekt me aan dat Food for Skin een Nederlands bedrijf is met een missie dat laat zien dat het ook anders kan.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Gebruik de producten nu ruim een jaar en ben vooral heel tevreden over de combinatie serum en (dag-nacht) crème.
Ik heb een hele droge huid en dit is voor mij de oplossing.
Ook de producten zonder meuk spreekt mij heel erg aan.
Zeker aan te raden.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Verrassend goed. Heel goede service, toen bestelling niet aankwam werd er gezorgd voor vervanging, geweldig!
Producten zelf voelen goed, huid ziet er gezonder en minder strak uit. Ook heel fijn dat het ecologisch verantwoord is. ( ik heb cleanset, serum en dagverzorging, ben 69 jaar)

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Goede producten en goede missie van het team. Ik gebruik ze al bijna vanaf de start en zou niet graag meer wat anders willen. Het enige nadeeltje is de prijs. Maar de producten zijn ook zuinig in gebruik.

Reply from Food for Skin - Clean & Green skincare
Tijdlang had ik een onrustige huid, veel kleine ontstekingen. Verschillende crèmes en aanpassingen van voeding geprobeerd, niets hielp. Tot ik een proefpakket van Food for skin heb geprobeerd. Langzaam werd mn huid steeds rustiger. Nu al een tijdlang een rustige en gladde gezichtshuid!