Forexpert Reviews 12

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

“Na 4 jaar zoeken eindelijk structuur en resultaat.

Na 4 jaar zelf te traden met veel ups en downs, online cursussen te kopen en periodes van winst en verlies af te wisselen, voelde ik dat ik vastzat. Ik kende verschillende strategieën, had al veel geprobeerd, maar ik wist eigenlijk nooit 100% zeker of ik ze wel correct toepaste.

Daarom heb ik besloten om een opleiding te volgen bij Cliff en zijn team. En dat was eerlijk gezegd de beste beslissing die ik kon nemen.

Wat voor mij het grootste verschil maakte, is dat alles stap voor stap en heel duidelijk wordt uitgelegd. Niet gewoon snel een cursus overlopen en klaar, maar echt de tijd nemen tot iedereen het begrijpt. Je kan vragen stellen, situaties bespreken en je merkt dat ze oprecht willen dat je het snapt en vooruitgaat.

Veel strategieën die ik al “kende”, zijn voor mij pas echt beginnen werken toen ik ze correct leerde gebruiken binnen een duidelijke structuur en met goed risicobeheer.

Ondertussen zijn we 8 weken verder en heb ik twee Apex challenges behaald. Dat had ik een paar maanden geleden nooit durven denken.

Ik ben enorm dankbaar voor het hele traject en de begeleiding. Als je al een tijdje aan het struggelen bent in trading en voelt dat je nét iets mist, dan kan ik dit alleen maar aanraden. 💯

December 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Forexpert past het in een plan om op langere termijn (5j) om dit beetje bij beetje te integreren.

Wij hebben als koppel de opleiding 1 jaar geleden gevolgd en vonden het de investering waard omdat we hiervoor in de plek een kant en klare strategie hebben ontvangen om in de toekomst een cent bij te verdienen onafhankelijk van waar we wonen, wat voor ons de belangrijkste troef is.

Als lesgever vinden we het overduidelijk dat je weet waarover je spreekt, dat je voldoende ervaring heb en ook dat je er rustig onder blijft en dat schept veel vertrouwen!

We zijn recent opgebeld door Forexpert om gratis extra opleiding te krijgen omdat Forexpert niet heeft stilgezeten en hun strategie verder heeft geoptimaliseerd en deze graag wil meegeven aan de bestaande leden!

Wij zelf hebben met forex wel stilgezeten door fulltime job en verbouwing in ons buitenverblijf Frankrijk en willen deze extra strategie zeker meenemen om terug van start te gaan.🙏🏼

December 24, 2025

Toppers!

Na een tijdlang zelf te hebben geprobeerd te traden en zelfs een cursus bij iemand anders te volgen, merkte ik dat ik toch vast bleef zitten. De vooruitgang bleef uit en ik had het gevoel dat ik telkens dezelfde fouten herhaalde. Uiteindelijk besloot ik opnieuw te investeren in een coach, en dat bleek achteraf de beste keuze die ik kon maken.

Alles werd helder en transparant uitgelegd, zonder vage beloftes of ingewikkelde praat. Dit keer werd ik écht opgevolgd. Risicomanagement staat centraal. Want in de huidige markt kun je vandaag 50 verliezen en morgen 100 verdienen. Het verschil zit in hoe je met dat risico omgaat.

Wat me vooral opviel: Forexpert geeft oprecht om zijn leden. Er wordt altijd gereageerd, zowel in goede als slechte momenten, en elk verzoek of vraag wordt serieus genomen. Die betrokkenheid maakt een wereld van verschil.

March 19, 2025

Forexpert Team ,

Forexpert Team ,
Dankjewel voor de trading lessen die ik bij jullie heb kunnen volgen . Een top ervaring die mij heeft geholpen om het op een goede manier succesvol te traden
De feedback , opvolging en ondersteuning is top .
alles wat je nodig hebt vind je bij Forexpert
Ws

November 24, 2025

Top opleiding!

Zeer goede opleiding gekregen, alles netjes uitgelegd en opvolging van de kennis.
De strategie die werd aangeleerd werkt top.
Altijd goede uitleg bij vragen!
Zeer tevreden van Forexpert!!!

November 20, 2025

Top opleiding

Top opleiding !
Ik kwam van 0 kennis , en alles werd waanzinnig goed uitgelegd ..
geen oplichterij zeker niet ! Als je iets niet snapt wordt alles met hand en tand uitgelegd , tot je het snapt ! Dankuwel om zoveel geduld te hebben ! Ze helpen je van A tot Z ! Er is een bureau waar ja altijd terrecht kan voor uitleg of om samen te traden ! Wekelijks wordt er een markt overzicht gedaan zo dat je samen kan zien wat er zich afspeelt .
Ik kan het iedereen aanraden

January 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Strategie van forexpert is goud waard!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Forexpert. De opleiding is zeer professioneel opgezet en biedt zowel beginners als gevorderden duidelijke en gestructureerde begeleiding. Wat mij vooral opviel, is de persoonlijke aanpak en de praktische toepasbaarheid van de leerstof.

De trainers zijn ervaren en leggen complexe materie op een begrijpelijke manier uit. Dankzij Forexpert voel ik me veel zelfverzekerder bij het maken van analyses en het nemen van trades. Bovendien krijg je toegang tot een ondersteunende community waar je altijd terecht kunt met vragen.

Een absolute aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met forextrading!

May 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Van frustratie naar vrijheid: mijn ervaring met Forexpert

Na eerder bij een andere tradingcommunity gezeten te hebben zonder echt vooruitgang te boeken, was ik behoorlijk sceptisch over nieuwe beloftes. Maar sinds ik twee jaar geleden bij Forexpert terechtkwam en Cliff leerde kennen, is mijn trading compleet veranderd. op technisch vlak en op psychologisch vlak eveneens.

De strategie die hier wordt aangeleerd werkt écht. Dankzij een sterke focus op orderflow heb ik eindelijk het inzicht gekregen dat ik voordien miste. Ik voel me veel zelfzekerder bij het nemen van beslissingen en begrijp nu veel beter wat er achter prijsbewegingen zit.

Wat voor mij het belangrijkste is: ik heb van trading mijn hoofdberoep kunnen maken. Dat was een droom die ik niet voor mogelijk hield voordat ik bij Forexpert begon. De begeleiding, structuur en duidelijke aanpak hebben me letterlijk op een hoger niveau gebracht.

Forexpert is voor mij geen standaard community, maar een plek waar je echt leert traden zoals de professionals het doen. Ik ben enorm dankbaar voor de progressie die ik dankzij hen heb mogen maken.

May 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goede opleiding! En een goede community

Was al een tijd aan het traden op forex maar steeds met wisselvallig succes, dankzij Jordi, cliff, Michael en Lenny heb ik eindelijk goed strategieen gezien en snap ik er meer en meer van. Hun community zowel in discord als op hun eigen "tradingfloor" wordt groter en groter en er komen steeds goed traders bij. Ben er nu bij sinds oktober 2024 en zal hier niet direct weggaan.This is the place to be om het forex traden onder de knie te krijgen.

April 18, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look