Franz & Rasmussen Tømrer ApS Reviews 15

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Dårlig betaler

Titel: Manglende betaling og ingen respons fra Frans Enterprise

Jeg udførte et stykke arbejde for Frans Enterprise, men efter opgaven var afsluttet, har virksomheden ikke reageret på mine henvendelser eller betalt de fremsendte fakturaer. Jeg har forsøgt at kontakte dem gentagne gange via mail uden svar.
Det har desværre givet mig en meget dårlig oplevelse, og jeg kan derfor ikke anbefale at samarbejde med Frans Enterprise, før virksomheden tager ansvar og får gjort op med deres udeståender.

October 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget tilfreds med det…

Jeg er meget tilfreds med det tømrerarbejde, der er udført. Franz og co. var professionel, effektiv og leverede et fantastisk resultat. Han var meget opmærksom på detaljer og sikrede sig, at alt var perfekt, før han var færdig. Kommunikationen var også fremragende, og han holdt mig informeret om fremskridtet hele vejen.

Jeg vil varmt anbefale Franz til alle, der har brug for kvalitetsarbejde. Han er pålidelig, dygtig og leverer resultater, der overgår forventningerne. Jeg er utrolig glad for det arbejde, han har udført, og jeg vil helt sikkert bruge ham igen i fremtiden.

Alt i alt er jeg yderst tilfreds med det udførte arbejde.

October 10, 2025

Totalrenovering af lejlighed

Jeg har netop fået afsluttet en totalrenovering af min lejlighed, og jeg er utroligt tilfreds med resultatet!

Entreprenøren lyttede til mine ønsker og kom med gode forslag til både funktionelle og æstetiske løsninger. Projektet omfattede alt fra nedrivning, nye gulve, el- og VVS-arbejde, til fuld renovering af køkken og badeværelse samt maling af hele lejligheden.

Arbejdet blev udført med høj kvalitet og sans for detaljer. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke.

Særligt er jeg imponeret over det nye badeværelse – det er blevet præcis som jeg drømte om, både hvad angår funktion og design.

Jeg kan varmt anbefale dette firma til andre, der står overfor en større renovering. Det har været en tryg og professionel proces hele vejen igennem.

September 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vandt julekokurrence 2022, men har ikke modtaget præmien, snart 3 år efter.

Jeg laver lige en opdatering omkring min anmeldelse af Franz & Rasmussen Tømrer ApS. Da Trust pilot skriver til mig at jeg ikke overholder et fornuftigt sprogbrug og at trust pilot vil blive slæbt i retten af det omtalte firma, hvis ikke de fjerner min anmeldelse. Så det har Trust pilot så valgt at gøre. Så derfor denne opdatering, hvor formuleringerne vil være ændret, men det vil være tydeliggjort at Tømrefirmaet Franz & Rasmussen skaffer sig gratis reklame på handicappede borgeres bekostning. Det bliver en længere læsning nedefter, men det efterfølgende er sådan, jeg har oplevet at først være heldig og derefter blot en kæmpe torsk.

Det jeg har oplevet. Bør ingen andre udsættes for. Derfor jeg skriver en anmeldelse af et på papiret godt solidt firma. Men derfra intet andet end snak. Jeg blev sidst i December måned 2022 kontaktet af Franz & Rasmussen Entreprise ApS at jeg var den heldige vinder af et gavekort á 10.000,00 kr. tømrearbejder på Facebook, hvilket jo var så fedt og lækkert, da jeg sidder i kørestol. Jeg gav de ønskede oplysninger til firmaet. Der var en del skriveri frem og tilbage og vi blev enige om de lige skulle over vinteren også ville de kontakte mig for hvornår de kunne komme og hjælpe mig med mit tømre projekt i løbet af foråret 2023.
Da jeg så efterfølgende intet hørte, kontaktede jeg dem igen for at høre hvad der skete? Jeg kontaktede dem i marts måned 2023. Her aftalte vi at de skulle slå på tråden. når de havde en ledig dag. Også hørte jeg ellers ikke fra dem igen.
Jeg hørte kun fra dem, når jeg kontaktede dem. Så jeg kontakter dem løbende for at høre om de ikke snart havde plads i deres kalender. Tiden går og langt om længe får vi aftalt en tid, de havde først tid til at udføre opgaven i løbet af august måned 2023.
De kunne/ville ligeledes hjælpe mig med få udført en materialeliste til projektet. Så det ventede jeg på. Imidlertid kom der noget på tværs i august måned. Så jeg blev nød til flytte projektet, hvilket passede tømrefirmaet rigtig godt.
Jeg tog igen kontakt til Franz & Rasmussen, for at høre hvornår de så kunne udføre opgaven og vi skulle have udført materialelisten til arbejdet. Aftalen blev herefter flyttet til september måned, jeg skulle dog have materialerne hjemme, hvilket jeg efterspurgte hjælp til hvilke materialer jeg skulle bruge. Men jeg fik aldrig hjælp til at lave en materialeliste. Den måtte jeg selv få udeført.
Jeg får herefter bestilt materialer hjem til starten af september. Så det ikke er min skyld at projektet ikke kan udføres, hvis nu tømre skulle dukke op. Først gang havde vi aftalt at de kom torsdag eller fredag, men de dukkede aldrig op, som det var aftalt. Jeg hørte intet, så kontaktede dem pr. telefon i efterfølgende uge.
Efter en del forgæves forsøg, fik jeg kontakt. og fik her at vide at jeg havde hørt datoen forkert, nå så måtte jeg jo få den dato tømre tænkte vi havde aftalt. Det var så en fredag 14. dage efter. Så jeg ventede igen med spænding at tømre ville komme. Men med nøjagtig samme resultat som sidste gang. Jeg hørte intet.
Nu var det så ved at være et godt stykke tid siden jeg havde fået tømret hjem og det blev jo ikke mere lige/tørt af at ligge. Så jeg blev nød til at få trappen udført af anden part. Jeg blev imidlertid kontaktet et par gange i 2024 pr. telefon omkring jeg ikke ville fjerne min anmeldelse på trust pilot, men den står jo godt derinde, så længe de ikke giver mig præmien, som de har lovet, synes jeg anmeldelsen bør blive af hensyn til mine medmennesker. Først i januar måned 2025 tager Franz & Rasmussen fat i mig igen, for at få fjernet anmeldelsen, hvilket jeg forklarer er meget nemt, de kan jo give mig præmien jeg har vundet. Jeg er i mellemtiden flyttet, men har også nye projekter det nye sted jeg er flyttet til, så det er ikke noget problem. Den 11. januar 2025 skriver Franz & Rasmussen igen omkring jeg ikke kan fjerne anmeldelsen på trust pilot, hvilket jeg igen oplyser at det kommer til at ske, når jeg har modtaget min præmie. De næste måneder går med at jeg modtager en mail fra firmaet, for at høre om jeg har nogle projekter, de kan udføre. I august måned 2025 skriver jeg et svar til Franz & Rasmussen om at jeg har 2 mindre projekter der vil tage en dag at udføre. Herefter hører jeg intet og nu begynder jeg at blive kontaktet af trust pilot at de har gjort min anmeldelse inaktiv, hvis jeg ønsker at gøre den aktiv igen, skal de have dokumentation på forholdet mellem Franz & Rasmussen og mig. Så jeg sender bunkevis af mailkorrespondancer mellem tømre og jeg. Men det viser sig at min anmeldelse indeholder nedladende ord, det er det jeg skal rette til.
Jeg venter stadigvæk på at høre fra Franz & Rasmussen Entreprise ApS. De stoppe med at kontakte mig, da anmeldelsen blev fjernet. Så tag jer i agt derude for virksomheder der skaffer sig gratis reklame på menige borgers bekostning. God dag.

December 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge…

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge deres service, og deres rådgivning samt sparring. Man blev guidet igennem hele forløbet, hvor man som kunde følte sig godt set og hørt i forhold til vores terrasse projekt.

August 1, 2025

Reply from Franz & Rasmussen Tømrer ApS

Kære Milad, først og fremmest tak for de 5-flotte stjerner samt jeres roser - det betyder meget for os. Vi håber jeres fine nye terrasse vil bringe en masse gode stunder.

Rated 5 out of 5 stars

Flot håndværk og totalentreprise velgennemført

Vi har haft et. super samarbejde med Franz og Rasmussen i forbindelse med en større tilbygning og udskiftning af vinduer og nyt tag på vores ejendom. Firmaet har stået for totalentreprisen og arbejdet er udført i god håndværksmæssig kvalitet og tiden er overholdt til punkt og prikke. Vi kan varmt anbefale dette professionelle firma.

May 6, 2025

Kære Annette,
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at I er tilfredse med både samarbejdet og det færdige resultat. Vi sætter stor pris på jeres tillid til at lade os stå for totalentreprisen – og jeres anbefaling betyder rigtig meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan kun varmt anbefale Franz &…

Vi kan kun varmt anbefale Franz & Rasmussen.
Vi har brugt Franz til mange småopgaver gennem tiden, og det har altid været en rigtig god oplevelse. Han er ikke bare dygtig til sit arbejde, men også super behagelig at have med at gøre – og man kan mærke, at han går op i at gøre tingene ordentligt.

April 4, 2025

Reply from Franz & Rasmussen Tømrer ApS

Tusind tak for jeres flotte ord, kære Emmelie. Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har haft gode oplevelser gennem tiden. Vi gør os umage for både at levere kvalitet og skabe en god dialog - derfor er det dejligt at vide, at det bliver værdsat.

Stor anbefaling af Franz og Rasmussen

Stor anbefaling af Franz og Rasmussen. Vi har fået lavet en smuk terrasse som er udført til perfektion og med kyndig vejledning af Franz. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb. Tusind tak for det fine resultat.

August 2, 2025

Reply from Franz & Rasmussen Tømrer ApS

Tusind tak for de flotte ord, Natalie! Vi er superglade for at høre, at I er tilfredse med både processen og det endelige resultat. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med terrassen, og vi sætter stor pris på jeres anbefaling.

God anbefaling herfra

God anbefaling herfra. Fik lavet alt indvendigt i lejligheden - til en fair pris og vigtigst af alt blev det leveret på den aftalte deadline

July 27, 2025

Reply from Franz & Rasmussen Tømrer ApS

Tusind tak for dine roser - det er virkelig værdsat. I har fået jer en super skøn bolig, og vi håber, at den vil bringe jer en masse glæde med den flotte renovering af jeres lejlighed.

Rated 5 out of 5 stars

Varmeste anbefalinger til Franz &…

Varmeste anbefalinger til Franz & Rasmussen, som har leveret et solidt stykke arbejde som hovedentreprenør.

De var med helt fra starten i forbindelse med købet af vores ejendom i Mørke og gav kompetent og ærlig vejledning gennem hele processen. Projektet blev ført sikkert og trygt i mål - til tiden og i høj kvalitet.

Rigtig godt arbejde hele vejen rundt

May 7, 2025

Reply from Franz & Rasmussen Tømrer ApS

Hej Hector, det er værdsat og tak for dine rosende ord. Vi ønsker dig tillykke med renoveringen samt jeres nye fine hus.

Totalentreprise

Totalentreprise
Jeg har længe taget tilløb til at skrive denne anmeldelse, og først nu har vi fået overskud til det. Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre mod at begå den samme fejl som os.

Vi hyrede firmaet til at stå for en totalentreprise fra A til Z på vores hus i Gentofte – et projekt, der strakte sig over flere måneder. Selvom samarbejdet med firmaet startede godt, udviklede projektet sig desværre til en katastrofe. Resultatet var store økonomiske tab og et væld af vrede underleverandører, der ikke havde fået betaling for deres arbejde.

Vi stod tilbage med et halvfærdigt hus, ingen vand, kun 80 % færdiggjort el-arbejde, og en masse uafsluttede opgaver – blandt andet vinduer, der ikke var blevet monteret, og en container, der stadig stod på vejen. Det var ekstremt stressende og ubehageligt at skulle forsøge at færdiggøre projektet, efter firmaet bevidst havde lavet “ den sorte svane” med sit firma.

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at benytte dette firma.

July 19, 2024

Kære Morten,

NB: Denne anmeldelse og vores svar herpå knytter sig til jeres øvrige anmeldelse vedrørende samme sag (Ida Wullum Nielsen). Arbejdet er udført gennem et af vores datterselskaber, og vi påtager os naturligvis det fulde ansvar for både udførelsen og de forhold, der er opstået i forbindelse hermed.

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse og vil gerne starte med at beklage, at vores samarbejde ikke har levet op til dine forventninger. Hos Franz & Rasmussen Tømrer ApS er vi dedikerede til at levere kvalitet og tillid i alt, hvad vi gør, og derfor gør det os ondt, når vi ikke når i mål på den front.

Som nævnt tidligere var vi desværre nødt til at lave en kontrolleret nedlukning af vores entrepriseselskab på grund af en større kundes manglende betaling. Denne situation satte os under et enormt pres og tvang os til at træffe svære beslutninger. Formålet var at minimere de skader, der kunne opstå, og sikre, at de midler, der var tilbage, kunne dække de krav, som kunder og samarbejdspartnere måtte have.

Vores værdier og læring:

Hos Franz & Rasmussen Tømrer ApS bygger vi på stærke værdier. Vi er stolte af at levere kvalitetshåndværk, der er velset og værdsat af både kunder og samarbejdspartnere. Gennem årene har vi opbygget et solidt ry som en betroet samarbejdspartner og har løftet og leveret mange projekter, der har fået stor ros fra dem, vi arbejder med.

Denne sag har givet os anledning til at forbedre vores processer og sikre, at vi står endnu stærkere fremadrettet:

- Vi har tegnet en omfattende entrepriseforsikring med en dækning på op til 5 millioner kroner. Dette giver vores kunder ekstra tryghed og sikrer, at de altid er beskyttet, selv i uforudsete situationer.

- Vi har besluttet at koble en uafhængig byggesagkyndig på vores større entrepriseprojekter. Dette sikrer korrekt udførsel, korrekt løbende fakturering og kontrol under hele forløbet, hvilket skaber en større tryghed for vores kunder.

- Vi arbejder tættere end nogensinde sammen med landets mest erfarne arkitekter og rådgivende ingeniører for at sikre, at alle opgaver bliver udført med højeste kvalitet og til tiden.
Vi forstår, at din oplevelse har været dybt frustrerende, og vi tager fuldt ansvar for de gener, det har medført. Vi arbejder konstant på at forbedre os og lære af vores fejl, så vi kan fortsætte med at levere det høje niveau af kvalitet og service, som vores virksomhed er kendt for.

Endnu en gang beklager vi de udfordringer, du har oplevet, og vi håber, at de tiltag, vi har sat i værk, kan sikre, at ingen andre står i samme situation fremover.

Afslutningsvis vil vi understrege, at vi på ingen måde har handlet i ond tro, og alle indbetalte midler er placeret i boet til fordel for kreditorerne. Vi har overholdt alle regler og retningslinjer i processen.

Vi har fuld forståelse for, at situationen har været frustrerende og skuffende, og vi beklager dybt de gener, dette har måtte medføre. Det er desværre to sager, som er blevet berørt af situationen, hvilket vi ser med stor alvor. Vi vil dog samtidig gerne pointere, at vi gennem årene har modtaget enormt mange rosende omtaler for vores arbejde og indsats, og vi er stolte af den kvalitet og det engagement, vi lægger i vores projekter.

Vi har desværre konstateret en række anmeldelser, tilsyneladende fra familiemedlemmer og venner, som er blevet involveret i form af negative anmeldelser på jeres vegne, ofte med brug af tilsyneladende falske profiler. Dette finder vi desværre både beklageligt og yderst usmageligt.

Vi opfordrer til at læse vores dokumenterede og verificerede anmeldelser på Anmeld Håndværker: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/tomrer/franz-rasmussen-tomrer-aps. Her kan du finde ærlige og verificerede kundeoplevelser, som afspejler vores arbejde og engagement.

Rated 1 out of 5 stars

Hold jeg væk fra ejeren Franz Heinz…

Hold jeg væk fra ejeren Franz Heinz Eugster
Alt er snyd og bedrag, manden snyder med at lige fra over betalinger, materialer og fusker med billigere løsninger end ingeniøren siger!

July 11, 2024

Kære Jacob,

Vi tager anmeldelser som denne meget alvorligt, da vores mål altid er at levere kvalitet og skabe tillid hos vores kunder. Dog kan vi ikke genkende det beskrevne forløb, og vi må understrege, at denne anmeldelse ikke er verificeret. Vi har desuden ikke modtaget nogen form for dokumentation eller oplysninger fra dig, hvilket vi finder påfaldende, når der rejses så alvorlige anklager.

Vi ønsker at gøre det klart, at vi på ingen måde tolererer snyd eller bedrag i vores virksomhed. Franz & Rasmussen Tømrer ApS opererer med fuld transparens og overholder altid gældende lovgivning. Vi har i mange år været en betroet samarbejdspartner og fortsætter med at fuldføre prestigefyldte projekter med fuld tilfredshed og ansvarlighed blandt vores verificerede kunder og samarbejdspartnere.

For at sikre gennemsigtighed i vores leverancer dokumenterer vi altid ordresedler og det faktuelt leverede materiale. Dette gør vi for at skabe klarhed og tryghed for vores kunder gennem hele processen. Påstanden om, at der skulle være snyd med materialer eller løsninger, er derfor direkte usand.

Vi samarbejder desuden med uafhængige byggesagkyndige og ingeniører for at sikre, at alle løsninger opfylder de nødvendige krav og standarder. Kvalitet og pålidelighed er kerneværdier i vores virksomhed, og vi går aldrig på kompromis med vores arbejde, hvorfor vi fortsat bliver anbefalet og er primusmotor på flere større entrepriser i hele landet.

Vi forstår, at kritik kan opstå, men vi opfordrer til, at denne baseres på fakta og dokumentation. Anonyme og udokumenterede anklager som denne tjener kun til at skade vores ry uden at give os mulighed for at tage ansvar eller rette op på eventuelle fejl.

Hvis du har konkrete oplysninger eller dokumentation, opfordrer vi dig til at kontakte os direkte, så vi kan få klarhed over sagen. Indtil da vil vi stå ved vores mangeårige historie som en professionel og troværdig virksomhed, der leverer godt håndværk og opretholder høj etik i alle aspekter af vores arbejde.

De er svindlere

De er svindlere. Brug ikke

June 13, 2024

Kære Anmelder,

Vi tager stærkt afstand fra din alvorlige påstand. At kalde os "svindlere" er både krænkende og grundløst. Vi har rakt ud for at få dokumentation for dit forløb samt identitet, men har ikke modtaget noget, hvilket gør denne anmeldelse udokumenteret og skadelig.

Vi opfordrer til at læse vores mange verificerede og troværdige anmeldelser på Anmeld Håndværker, hvor alle anmeldelser kræver dokumentation. Vi arbejder altid inden for lovens rammer, dokumenterer vores leverancer og står ved vores ry som en betroet samarbejdspartner.

Take a closer look