Hotel Frederiksminde Reviews 37

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Var inde og spise en Frokost d. 3/4-2026 Den første servering var ok med en kort forklaring til retterne, men den anden blev bare sat ind und noget, og da de så ville tage af bordet igen kom der en... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ærgerligt at det ikke rakte til mere end en stjerne denne gang. Dårlig betjening skal lede længe efter. Især hvis man kommer om eftermiddagen, hvor de lige glemmer at hele personalet holder pause mell... See more

2.6

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Frokost d 3/4-2026

Var inde og spise en Frokost d. 3/4-2026
Den første servering var ok med en kort forklaring til retterne, men den anden blev bare sat ind und noget, og da de så ville tage af bordet igen kom der en og tog en skål, og spurgte så derefter om det var ok at tage det væk.
Kødet i anden servering var der en del sener i og kun det ene stykke var ok.

April 3, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Fabelagtig mad - forfærdelig overnatning/gæste opførsel

Var på ophold med overnatning. Helt igennem sublim madoplevelse, fantastisk. ***** kæmpestore stjerner.

Desværre kan der intet positivt siges om overnatningen (derfor lander vi på ***): Omgivelserne er så lydte, at der ikke er grund til at have en dør. Hertil er sengene al, al for små, også selvom man overnatter som elskende par (undlader dog elskov, da alle i så fald vil kunne følge med i løjerne, hvis der er lyd på).
Vi havde således fornøjelsen af et 50-års fødselsdagsselskab der tilsyneladende kom fra Københavns Vestegn og intet begreb havde om almindelig pli (opførsel), larmede, råbte, galede løs hele natten. Typer man ikke havde lyst til at bede dæmpe sig. Vi fik dog ca. 3-4 timers søvn uden forstyrrelse...
Helt igennem uacceptabelt.
Desuden blev vores kaffe/kage adgang om eftermiddagen også voldsomt forsinket grundet førnævnte selskab, i et sådant omfang, at vi hellere havde undværet denne del. Så: Tak for kaffe. Kommer ikke forbi til overnatning igen, men gerne til spisning.

February 28, 2026

Nytårsophold

Hotel Frederiksminde. (Skrevet 2. januar 2026 formiddag)
Nu er der gået godt et døgn, siden vi i går formiddags forlod hotellet efter at have fejret nytårsaften der.
Beklager, men det var en lidt trist oplevelse.
For fejret og fejret, for blev der fejret noget? Ja vist, rammerne var sådan set fine nok, selv om hotellet lader meget tilbage af ønske. Det virker gammelt, hvilket det også er, men slidt. Romantisk? Nej bestemt ikke, men smag og behag er forskellige.
Vi blev vel modtaget i receptionen, fik udleveret nøgle og vist vejen til værelset, og det var sådan set, hvad vi havde af, hvad man kan kalde direkte kontakt med en medarbejder. For samtale kan vel dårligt kalde det, når vi kort bliver spurgt ind til, om hvordan vi ønsker vor kaffe, og senere under middagen den samme ”kolde” kontakt.
Champagne og østers serveret i lokalet ud for spisesalen. Ikke til den annoncerede tid, så tiden inden Kongens nytårstale blev stærkt begrænset. Normalt spiser man østers med hænderne direkte fra skallen, som er fuldt med saltvand og/eller en lage. Servietter? Nåh dem havde man da helt glemt.
Tjenerne vimsede rundt som zombier, og vi oplevede det som om, at vi gæster var mere til besvær end godt var, og at de ønskede sig andre steder hen. Så vi en, der smilede. Tror det faktisk ikke.
På værelset havde ligget en lille fin folder med en velkomst, et menukort og aftenens program, og det var sådan set alt, vi gæster havde af forholde os til. Sympatisk? Bestemt ikke. Det havde klædt stedet, hvis der havde været en fra staben, der havde budt velkommen, gået gennem aftenens program, fortalt om menuen eller vinene. Overhovedet ikke.
Menuen fejlede ikke noget. Bestemt ikke, men den blev serveret, som mange af speciel snacksne i sidste øjeblik var smidt på en tilfældig tallerken, og bragt ind på bordene. Ikke helt forventeligt af en stjerne restaurant.
Servering af vinene var et kapitel for sig. 3 glas ved hver kuvert. Et til vand, et til champagne og et til første hvidvin. Hurtigt blev de fjernet, når de var tomme, eller næsten tomme, og det er forståeligt nok, for aldrig har jeg fået så lidt hældt op i et glas, som ledsager til en ret. Jo, som smagsprøve i et supermarked, men ikke tidligere i nogen restaurant. Bunden blev dårligt dækket, og på forespørgsel om bare en lille sjat mere, fik vi den besked, at sådan skænkede med på en et stjerne restaurant. Tak skæbne. Hvordan mon du så skænker på en tre stjernet? Gnider den fugtigt prop langt kanten?
Fri bar i 2 timer med musik og dans. Musik og dans. Musikken blev leveret af en cd eller lignende gennem en enkelt højttaler gemt bag baren, som kunne holde ”omsætningen” nede ved kun at have en til at mixe drinks til gæsterne, og baren løb hurtigt ud af cocktailglas. Hvor svært kan det egentlig være?
Fin champagne, kransekage og festfyrværkeri, men tilbage ved baren var bredt sig en opgivende atmosfære.
Natmaden opgav vi.
Nytårsbrunch blev serveret 1. nytårsdag. Smager ordet: nytårsbrunch ikke af noget med forventninger lidt ud over den sædvanlige hotelmorgenmadsbuffet? Bestemt.
Sjældent har vi oplevet en mere kedelig hotelmorgenmadsbuffet, for nytårsbrunch kunne bestemt ikke dække den opdækning. Her var bl.a. yoghurt, men hvor var teskeerne til at spise med? Nåh dem havde man da helt glemt.
Jamen, hvor svært kan det være?
Aldrig har vi følt mig så snydt for vores penge.
Må vi diskret anbefale hele hotel- og restaurationsteamet af tage på et studioophold i at kærre omkring gæsterne på Hindsgavl Slot ved Middelfart. De forstår det til fulde, og gæsterne vender tilbage år efter år.
Med hilsen
Lene og Jan Ejler

PS: Brevet vil også blive sendt til Trustpilot

December 31, 2025

Skuffende

Skuffende. Middelmådig service, essensmenuen skuffede, og man kunne ikke engang lave et kop kaffe på værelset.

November 1, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Havde nok forventet noget mere

Havde nok forventet noget mere i kraft af den stjerne hotellet besidder. Maden var bestemt dejlig, men service slet ikke på det niveau man ville forvente ved en Michelin stjerne.
Følte også at man var kommet lidt let over et par af retterne, som måske ikke helt var på niveau.
Hotellet er hyggeligt og dejlig atmosfære, men mange steder trænger det til lidt kærlighed. Gulvene knirker så meget at man helt bange for at genere andre gæster, bare ved at gå på dem.

October 11, 2025

Dejligt frokost, elendig betjening

Dejligt frokost, elendig betjening.
Maden fejlede ikke noget, smørrebrødet var småt iforhold til hvad man kan få andre steder til mindre end 165 pr stk, men at vente 25 min på service og servicen hverken spørger om man ønsker drikkevarer til sin frokost eller tager tomme flasker med retur må være helt basisk tjeneroplæring og så kan det godt være at de ansatte ønsker sig et andet sted hen men et job er et job og det gjorde de ikke godt nok.

September 20, 2025

Vi havde et midtugeophold fra d.25-26

Vi havde et midtugeophold fra d.25-26. juni 2025. Dejlig, lækker aftenmenu , men desværre kun tre stjerner, da morgenmaden var den mest spartanske, vi nogensinde har oplevet på et hotel. To stykker af alt lige fra to boller til en kanelsnurre, der var skåret over i to. Kaffen var fin, men en tekande med ‘et tebrev giver ikke en tedrikkerer nogen god kop te.

June 25, 2025

Bryllup

Den 24 aug. 2024, holdt vi vores bryllup i Frederiksmindes skønne lokaler og omgivelser. Vi havde en fantastisk aften, ligesom vi havde ønsket os. Tjenerne var smilende og imødekommende. Maden lige fra forret til natmad, var en smagsoplevelse, med vine som passede perfekt til. Manglede gæsterne noget og spurgte efter det, kom det med det samme.
Vi, samt de gæster der overnattede der, sov i skønne værelser, som er holdt i den gamle stil. Morgenmaden var også lækker.

August 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Skuffende service og en ødelagt skjorte

Min kone og jeg skulle fejre bryllupsdag med et ophold på Frederiksminde med middag på Essens. Vores ankomst var rodet og ikke særlig venlig. Vi havde bestilt kaffe og kage til kr. 150 pr kuvert. Den blev serveret i et rum hvor det trak og tjenerne rendte igennem hele tiden mellem køkken og restaurant. Kagen var et lille glas med gl. Dags æblekage og stempelpude kaffe. Ikke imponerende. Den ene kop var med skår. Om aftenen fik vi den lille Essensmenu med en vin menu og en saft menu. Maden var fin, men 3 retter havde ost som et kraftigt element der var meget gennemtrængende.menuen indeholdt kun en meget lille dessert, hvilket var lidt skuffende. Vin og saft menu var heller ikke imponerende. Kun halvdelen af serveringerne var godt parret med maden. Da kaffen skulle serveres spurgte vi om det var muligt at få noget sødt til kaffen. Vi fik tre små søde ting. Det blev serveret uden tallerkner og bestik, og kun en vådserviet til at tørre fingre med. Den ene af kagerne var en lille kage med et flydende indre. Kagen var for stor til at spise I en mundfuld og vi var ikke blevet 'advaret'om at være forsigtige eller spise den I en mundfuld. Det resulterede i at da jeg bed I kagen sprøjtede der ud med solbær på min hvide skjorte og dugen. Det samme var ved at ske for min kone.Betjeningen var meget uprofessionel i forhold til det skete og gjorde ingenting for at hjælpe i denne meget ærgerlige hændelse. Det ødelagde hele vores aften. Vi gjorde opmærksom på dette da vi tjekkede ud, men blev mødt med samme ligegyldighed og bedt om at skrive en mail. Mail er blevet sendt og der er svaret fra Frederiksminde at de desværre hverken vil betale en rens eller en ny skjorte. Jeg må sige at det er den absolut værste Michelin oplevelse jeg har haft de sidste 20 år. Trist at man ikke tager sine gæster mere seriøst hvis man bevæger sig på dette gastronomiske niveau.

September 14, 2024

Skønt skønt skønt

Enormt god oplevelse på Frederiksminde! God mad, flotte omgivelser og ægte badehotel Vibe på værelserne og i huset.
Fantastisk morgenmad!
Servicen var simpelthen så fin. Der var lige en kvinde med en halvdårlig attitude i receptionen. Men helhedsoplevelsen gjorde helt sikkert op for hende :)
I restauranten var de meget opmærksomme på hvor langt vi var nåede og fik timet både vinmenu og alle 18 retter til perfektion!
Personalet var omstillingsparat til at få serveret en hurtig aftenkaffe så man kunne nå en aftendukkert inden solnedgang.

Kan helt klart anbefale Frederiksminde som både hotel og restaurant!

July 3, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Desværre en skuffelse - god mad og dårlig service!

Vi ankom til frokost, og havde bestilt bord, og fik (på engelsk) anvist et fint bord med udsigt. Blev spurgt om vand og fik menukortet, og derefter skete der ingenting i lang tid, før vi selv måtte forsøge at hidkalde en tjener. De virkede lidt forjagede og upersonlige, og vi måtte flere gange selv hidkalde dem. Menukortet til frokost er meget “kort” - otte forskellige stykker smørebrød, og menuen kunne kun fåes mod bestilling dagen før. Som drikkevarer kunne vi vælge et glas vin eller øl, på anmodning fik vi oplyst at vinen var en Chardonnay, fint nok, men vi spurgte om man kunne vælge en anden vin, nej det kunne man ikke, det var take it or leave it!
Vi bestilte mad og vin, vinen kom og et meget lille glas blev skænket, og den var ikke specielt afkølet.
Da første servering ankom efter noget tid, var den ene servering forkert, det blev rettet med et undskyld, meeeen! Da jeg var færdig med det første stykke (min kone skulle kun have ét) skulle vi igen selv tilkalde tjeneren.
Maden var helt perfekt, men man betaler også for den! - men servicen lever ikke op til det niveau man forventer, fortravlet, upersonlig, ingen spurgte om det havde været ok, smed bare regningen på bordet, men sagde da pænt fortsat god sommer -tak, - men det bliver ikke på Frederiksminde, hvor planen ellers var at afprøve stedet lidt inden et besøg i restauranten med stjernestatus.

July 19, 2024

Var til frokost i dag

Var til frokost i dag. Maden, vinen og omgivelserne er der ikke noget i vejen med, dog kunne vi savne noget venlighed og imødekommenhed. Da vi ankom kl. 12 kunne vi tydelig se at vi fik elevatorblikket. Jeg tror ikke at vi er under-dresset, hvis det var det der blev kigget efter. I restauranten have vi dårlig fået sat os før vi skulle bestille maden, og da vi sagde at vi ikke var klar endnu, blev tjeneren nærmest fornærmet. Vi måtte også selv bede om at få vinkortet, det blev ikke præsenteret for os. Lidt ærgerlig oplevelse, da vi ellers har været meget glade for at komme til frokost på Frederiksminde.

June 15, 2024

Fantastisk mad

Fantastisk mad det bedste vi har oplevet på Frederiksminde og vi har været der flere gange - helt utrolig lækker veltilberedt mad og smuk så tak

May 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Lige kommet hjem fra et fantastik…

Lige kommet hjem fra et fantastik ophold på Frederiksmindekro. Så fint, hyggeligt og dejligt. Skønne senge, perfekt morgenmad. Føler mig helt fornyet efter bare en nat overnatning.

April 13, 2024

Påskefrokost. 28/3/2024

Påskefrokost.. maden var dejlig, og der var rigeligt. Betjeningen var virkelig ringe, der blev glemt det der blev bestilt. Påskefrokost med en øl til men ingen øl glas 😏 måtte spørge om de havde snaps, jo da det havde de, men blot det man selv skal spørge undrede os meget. Kaffe og dessert var fint, dog kom mælken noget senere- skulle efterspørge mælken 2 gange. Bad om portvin til kaffen samt hvilken portvin de havde. ? 4 glas blev serveret med besked om der var Madeira 🙄 men det var dog portvin og vi fik da også lov til at se hvilken portvin det var.. da vi igen spurgte.
Helt basalt, det kunne have været en bedre oplevelse

March 28, 2024

Forventede bedre oplevelse

Forventede bedre oplevelse: frokost ude på terrasse, borde blev ikke tørret af, bestilling blev væk så yderligere ventetid, bad om salt hvilket blev “glemt”, kartoffelmad med hårde kartofler uden smag. Fiskefilet var super. Men prisen var i også i top.

May 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Sublimt ophold med det hele

Perfekt ophold.

Der er kredset for alle fine deltaljer. Maden er fantastisk og service undervejs kan der ikke sættes en finger på.

Anbefaler stedet - eneste minus er den høje pris (men kvaliteten kan godt bære det)

February 9, 2023
Rated 2 out of 5 stars

2 stjerner for den fine udsigt fra…

2 stjerner for den fine udsigt fra restauranten … havde bestilt bord og smørrebrød 2 dage før til 7 personer. Med det smørrebrød vi fik til den pris, var ikke til at tro at det var en finere Michelin-restaurant. Det smagte fint, men absolut ikke andet. Kedelig servering og vi havde bestilt kaffe og kage, men der var så ikke kage denne dag så vi fik kaffe og 3 småkager til en uhørt høj pris. Personalet var søde og venlige. Man kan sagtens finde andre bedre og billigere steder at spise 2 stk. smørrebrød + øl og kaffe for ca. 500,kr pr person.
Udsigten og det smukke område var absolut det bedste.

December 9, 2022

Fantastisk middag

Vi havde en overnatning på hotellet og havde valgt Essens menu inkl drikkemenu. Det var formidabelt. Der var flere af retterne som vi vil huske længe efter for deres smag og tekstur. Vinene var sat fortrinligt sammen med retterne. Prisen er i den lidt højere ende og med en MIchelin stjerne forventer man også at det hele sidder lige i skabet og vores forventninger blev ikke gjort til skamme. Vi oplevede en meget venlig og engageret betjening. Værelset var hyggeligt i en lidt nostalgisk, bedaget stil, der passer udmærket til stedet/arkitekturen. Sengen/madrassen var rigtig god - hovedpuden dog for blød. Dejligt med varme i gulvet på det lille fine badeværelse og skønt med tykke, lækre håndklæder af god kvalitet, der var et godt vandtryk i bruseren og et stort brusehovede - virkeligt rart. Det eneste der trækker lidt ned, er en gennemgående lidt møffet lugt alle steder, også på værelset. Jeg tænker, at der nok for længe siden har været røget på værelserne gennem mange år. Det sætter sig, uanset hvor meget man lufter ud. Der skal alt tapet, gardiner og tæpper mv nok udskiftes. Dette gælder også for resten af hotellet, hvor gangtæpper mv også så lidt slidt ud og der hang en gammel møf af tidligere tiders stegeos. (lidt som i et gammel forsamlingshus) Der skal nok en ret omfattende renovering til for at komme det til livs. Men alt i alt en rigtig fin oplevelse.

November 2, 2022

Take a closer look