Friiscykler Reviews 53

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og pris! Kom ind med en gammel raslende cykel med elendige bremser. Under 24 timer efter henter jeg den og bremserne fungerer perfekt og cyklen rasler ikke heller ikke mere. Kom af... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min cykels håndbremser trængte til at blive udskiftet. Troede jeg. Men en behagelig medarbejder hos Friis Cykler på Silkeborgvej kom ud fra værkstedet og kunne, efter et hurtigt kig på min cykel, kons... See more

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Ordentlighed, ærlighed og ekseptionel service!

Efter at have fosøgt at reparere min slappe kæde selv, men havde klokket gevaldgt i det :-), medbragte jeg kæden med forventning om at skulle købe ny kæde eller samleled. Men den utrolig hjælpsomme mekaniker sagde at det ikke var nødvendigt og tog mig med ud på værkstedet og gav mig to nye led uden beregning. Desuden klargøre han ledene og viste mig hvordan jeg nemt kunne fixe den derhjemme.

Det er ikke første gang jeg har fået lignende fremragende service fra den pågældende mekaniker hos Friis cykler Trøjborg, men jeg fik desværre ikke noteret hans navn. Men under alle omstædigheder: tak til dig!.

De fem stjerner gives ikke for beparelsen af nogle penge, men for den utrolig gode service, ærlighed og ordentlighed der betyder at jeg kommer igen hver gang min cykel skal fixes fremover.
/Søren

January 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og pris!

Fantastisk service og pris!
Kom ind med en gammel raslende cykel med elendige bremser. Under 24 timer efter henter jeg den og bremserne fungerer perfekt og cyklen rasler ikke heller ikke mere. Kom af med lidt over 200kr - mange tak for hjælpen til Friis cykler på Silkeborgvej!

November 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kompetente, søde og serviceorienterede!!

Friis cykler på Jens Baggesensvej er virkelig kompetente, søde og serviceorienterede!!! Derudover er de hurtige og effektive. De får mine varmeste anbefalinger, efter jeg har brugt dem nogle gange, og jeg vil helt klart bruge dem fremover!!

November 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

I dag har jeg fået fantastisk service…

I dag har jeg fået fantastisk service hos Friis Cykler endnu engang. Jeg er efterhånden kommet der nogle år hvor det har været god service, hurtige fiks og ikke mindst gode råd til både vedligeholdelse og mindre fikses som jeg selv kan stå for. I dag fik jeg alle dele på en gang og de fortjener derfor mere end fem stjerner for bedre service findes ikke.

November 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Enormt god og effektiv service

Jeg var fordi i dag (d. 4/8), med et problem vedr. mine gear. Jeg snakkede med en super flink medarbejder, som jeg desværre ikke fik navnet på. Jeg satte ham ind i problemet, hvorefter han på ingen tid fiksede problemet. Vanvittig god service! Mange tak for hjælpen til vedrørende.

August 4, 2025

Service i topklasse 👍

Mit første besøg hos Friis Cykler (Jens Baggesens Vej) i dag og helt sikkert ikke det sidste. Fik den fineste og hurtigste service, selvom der var travlt i butikken og fik ordnet manglerne på min cykel med det samme og fik ydermere servicen helt gratis.
Tusind tak for service i topklasse 🚴💨🥇

July 28, 2025

Imødekommende og hurtige

Har været her (Jens Baggesensvej) flere gange og er hver eneste gang blevet mødet af venligt, kompetent og serviceminded personale. Ved småproblemer som forkert indstillet støttefod fik jeg hjælpe med det samme og kunne køre der fra 5 minutter senere med en perfekt indstillet støttefod, og lidt større ting fikser de i løbet af få timer eller til næste dag.
Jeg kan varmt anbefale stedet :)

July 24, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Indleverede cykel der var punkteret, fik defekt cykel tilbage

Opdatering: Efter at have snakket med ejeren som godt kunne se situationen fandt vi en løsning og jeg fik den hjælp jeg håbede. Så jeg er super tilfreds med den service jeg har fået efter min oplevelse og min cykel fungerer igen fejlfrit!

Indleverede cykel der var punkteret, fik en cykel der heldigvis ikke var punkteret længere, men nu uden funktionelle gear, fremfor at indse deres fejl, så beskyldte de mig for at jeg indleverede en cykel uden funktionelle gear. Cykelsmed der kun har kompetencer til at lappe cykler, alt andet er over deres niveau. Find en ordenlig cykelsmed til større problemer eller dyre cykler.

May 21, 2025

Kundeservice i top

Kundeservice.
Vi skulle købe ny cykel. Blev mødt af en kompetent og meget løsningsorienteret medarbejder.
Meget hurtig til at gøre cyklen klar.
God og enkel vejledning.

March 8, 2025

Kanon service

Min bremse var gået i stykker, jeg blev mødt af en flink medarbejder der fixede min bremse, kvit og frit.
Rigtig god service

January 13, 2025

Kanon service

Min bremse var løs og blev modtaget af en flink medarbejder, der ordnede min cykel med det samme. Det tog ham 5 min og cyklen var klar igen. God service!

December 16, 2024

Lån af cykler

Lån af cykler - jeg lånte flere cykler med meget kort varsel. De var venlige og imødekommende, sørgede for rigtig god service og cyklerne fungerede.

Jeg kan kun anbefale dem :)

December 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Meget hurtigt og konkurrence dygtig pris.

Idag den 16.11 2024 har jeg afleveret min cykel til udskiftning af både dæk og slange på Friis cyler, Jens Baggesens vej 86, Århus. Er meget tilfreds udskiftning tog Ca. 1 timer, alt monteret til en konkurrence dygtig pris. Medarbejder meget venlig og service minded, desværre der er ikke mere end 5 stjerne. Vh. Friadon Kader

November 16, 2024

Altid god service

Jeg har flere gang benyttet Friis cykler på Silkeborgvej og det kan kun anbefales. Der er altid god service og hvis man aflevere sin cykel inden kl.12, så er den færdig samme dag - det er genialt!

September 20, 2024

Fantastisk service

Vi har aldrig haft problemer med Friis cykler! Vi bruger den på Silkeborgvej, som altid leverer en fantastisk service, de vil altid hjælpe, trods det er meget små problemer med cyklen. Jeg kan varmt anbefale Friis 😁

September 4, 2024

Is this your company?