Dårlig behandling
Jeg besøgte Frøken Friis langfredag sammen med en veninde, og desværre blev det en skuffende oplevelse. Vi stod ved disken og diskuterede vores bestilling med en medarbejder. Min veninde nævnte, at hun ikke var sulten nok til at spise en hel brunch menu, og jeg foreslog derfor, at vi kunne dele én brunch, hvilket medarbejderen sagde var perfekt, da det var en delebrunch. Vi forstod dette som én brunch til deling for to personer.
Da vi skulle betale, blev vi opkrævet for to gange brunch. Medarbejderen blev meget defensiv, da jeg forsøgte at få klarhed over misforståelsen. Vi prøvede at forklare, at vi syntes at vi gjorde det klart at vi ønskede at dele én brunch, men medarbejderen lyttede ikke og blev ved med at hævde, at hun havde sagt at det var en delebrunch. Vi talte i et stille og roligt toneleje, men vi følte at vi blev mødt med aggresivitet fra medarbejderen.
Samtalen kom ikke nogen vegne og vi endte med at betale for to gange brunch, selvom vi mener, at caféen burde have tilbudt en form for forsoning, da det var en fælles misforståelse. Efter denne oplevelse vil vi ikke vende tilbage, hvilket er ærgerligt, da vi ellers meget hellere vil støtte små lokale caféer frem for kæderestauranter.
April 18, 2025
Unprompted review