Jeg laver en anmeldelse på Caféen, ikke tøjbutikken. Tøjbutikkens har et spændende tøjsortiment og betjeningen er god. MEN i caféen er jeg nu flere gange blevet mødt af en ualmindelig kold og uvenlig... See more
See what reviewers are saying
Super god oplevelse ⭐️ Her handler jeg gerne igen. Købte en skrik på live hvor der var mange spændende ting med. Trøjen blev hurtigt sendt og porto var meget billigere end andre steder. Desværre var... See more
Fru Lund er en fantastisk butik. Fra man kommer ind til man går følger man sig velkommen og modtaget med smil og humor. Betjeningen af en, er der ingen klager over. Og det mest fantastiske er, at hos... See more
Company replied
Har haft en virkelig god oplevelse med frulund.dk med mit seneste køb. Købte nogle jeans via hjemmesiden, men modtog nogle andre end forventet, da der sad to modstridende modelmærker på bukserne, men... See more
Information provided by various external sources
Vi er en lokal dametøjsbutik i Højbjerg ved Århus med tilknyttet webshop. Vi har en temmelig stor appetit på lækre mærker. Vi går langt for glade kunder, så de kommer igen og anbefaler os til andre.
Rosenvangs Alle 249, 8270, Højbjerg, Denmark
- webshop@frulund.com
- frulund.com
Hasn’t replied to negative reviews
Anbefaler :-)
Bestilte et par sandaler til en virkelig fin pris mandag aften og de var fremme onsdag. Vil klart handle her igen 👍🏼😊
Hyggelig og dejlig atmosfære
Hyggelig og dejlig atmosfære.
Altid go betjening. Service i top. 👍
Priser i alle klasser. 😊
Kan varmt anbefales.
Ta en tur til Fru Lund
En butik, hvor fint tøj kombineres med god service. Fik serveret en kop kaffe efter en vellykket time i prøverummet. Her vil jeg gerne handle igen.

Dårlig service
Et rigtig godt udvalg, men desværre har jeg ingen af de gange, jeg har handlet i butikken, følt mig særligt velkommen. Begge medarbejdere var ret uhøflige - den ene sad og kiggede ind i en skærm og de talte sammen uden at ænse mig. Da jeg spurgte ind til den kjole, jeg prøvede på, svarede den ene nærmest modvilligt og stadig uden øjenkontakt.
Dagen eftee opdagede jeg en syning der var gået. Da jeg ringede derind, blev jeg nærmest afvist over telefonen med den kommentar, at kjolen jo var købt på udsalg og at jeg dermed ikke kunne forvente et afslag.
Endte med at få repareret kjolen af en veninde, da jeg faktisk ikke havde lyst til at komme retur i butikken.
Det bliver desværre den sidste gang, jeg handler derinde
D.23.1.19
Tak for jeres svar.
Jeg kan ikke genkende, at I udviste nogen form for interesse i de ca.10 min. jeg var i butikken (jeg skulle nå at hente børn, og var der ikke i nærheden af 45 min som I skriver),
Der var heller ikke tale om travlhef grundet udsalg - jeg var den eneste i butikken, da jeg kom, og den kunde som kom lidt senere havde I heller ikke travlt med at hjælpe.
Da jeg ringede fik jeg at vide, at I ikke havde flere i samme størrelse, hvorfor jeg ikke kunne få en ny - derfor spurgte jeg til afslag eller alternativt reparation.
Men med den respons jeg fik, havde jeg faktisk ikke lyst til at vende tilbage.

Reply from Frulund
Rigtig god oplevelse via webshoppen
Rigtig god oplevelse via webshoppen. Bestilte en kjole på tilbud. Modtog den hurtigt og med en personlig hilsen vedlagt. Tak.
Dårlig service ved reklamation
Dårlig service ved reklamation, som I uden tvivl burde tage på jeres skuldre, øv!
Der har aldrig været tale om slitage, skoene var brugt under 6 mdr. De burde gerne holde en anelse længere:)

God kundeservice
FruLund har en super god kundeservice.
Jeg bestilte over nette på black friday, og de sko jeg lige have købt, var ikke på lager (grundet de forkerte sko lå i den kasse jeg havde købt) Men de ringede mig lynhurtigt op, og underrettede mig omkring problemet. De havde ikke trukket pengene, og jeg kunne derfor gå ind og bestille en anden farve på nettet igen. Dog ringede vi lidt frem og tilbage til hinanden (butikken og jeg) og vi fandt da den måde ud af det hele.
5 stjerner herfra :)
Mvh. simone

Fantatisk
Jeg har kun handlede i den fysiske butik..Der har jeg oplevet super service, dejlig stemning og god rådgivning.
Refunderer ikke det fulde beløb
Købte en skjorte, hvor frulund.com havde oplyst forkert kvalitet/materiale af varen på deres hjemmeside. Denne blev derfor sendt retur.
Måtte kontakte dem for at få beløbet refunderet.
Frulund.com påstod, at postdk havde været 1 uge om at levere pakken til dem (A-post) og de derfor først lige havde modtage den retur.
Derudover valgte frulund.com at beholde beløbet for forsendelsen. Beløbet skulle også have været refunderet til mig.
De følger ikke købeloven. Jeg handler der aldrig igen!