Furesoebad Reviews 43

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi valgte at indløse vores gavekort fra Smartbox på Furesøbad restaurent. Vi blev taget godt imod og fik et bord med god udsigt. Tjenerne var meget søde og maden god 👌

Rated 2 out of 5 stars

Grillbuffetten synes flot, men var ikke af god kvalitet. Bløde pomfritter, kun to salater til mange mennesker, som ikke blev efterfyldt. Så hurtigt tomme skåle. Hårdt oksekød, kedelige pølser. Der man... See more

Rated 2 out of 5 stars

Stedet ligger upåklageligt, men maden var en stor skuffelse til dyre penge. Vi blev først informeret om, at der kun var grill buffet, da vi kom, selvom vi havde talt i telefon tidligere. Da vi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Frokost bestående af en tør fiskefilet, lidt trist pyntet. Derefter en meget lille kop cappuchino med et stykke uspiseligt citronkage til. Den var meget hård og tør - burde ikke serveres. Andre gæster... See more

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Nyd den uovertrufne udsigt og naturen med Furesøen i forhaven og Nørreskoven i baghaven på Restaurant Furesøbad.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Uprofessionel betjening

Uprofessionel betjening
Vi besøgte forleden restauranten med blandede indtryk.
Vi observerede at der rundt i restaurantens hylder var støvet og ikke gjort rent i månedsvis, selvom der har været rigelig tid her i corona nedlukningen, Grillen er placeret udenfor og under optænding blæste petroleumsfimsen ind i restauranten uden nogen af personalet greb ind. Det er ikke videre behageligt at spise sin dyre mad i petroleumsdunst.
Vi spurgte om mulighed for et selskab og hvordan vi evt. kunne betjenes, personalet var uvidende og sagde at der ikke var plads resten af sæsonen, en anden kom med en anden melding... Man skal betale for lokalet i en begrænset tid og maden oveni til 464,- foruden lokaleleje. Vi kunne ikke få et visitkort, men fik den besked at vi kunne finde det på hjemmesiden. Senere fandt vi disse kort og personalet vidste ingenting..
Vi bestilte 2 alm kaffe og Creme brulé tærte, servering var kvik - 3 min. kaffen var espresso og ikke som havde bestilt, - foreholdt dette sagde tjeneren at det var normalt...
Det udendørs areal er fint med flot udsigt over søen, men gulvarealet trænger gevaldigt til et hovedrengøring og bør nok friskes op.
Menuen er minimal: kun 3 grillretter og kun lidt mere til frokost, man kunne nok ønske sig et noget bredere Menukort. Personalet er høflig nok, men kender ikke til basale ting som priser for lokale og andre ting, vi skulle ringe til en leder. Det virker som personalet mest består af studenter og andre der ikke er udlærte tjenere, besøget frister ikke til gentagelse.
Vi kommer der ikke mere, men man bestemmer jo selv hvor man går hen.

June 26, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig skuffende

Virkelig skuffende!
Havde forudbestilt bord på bekostning af deres skaldyrsfad som jeg blev informeret om skulle starte d. 16 juni både via. e-mail og telefonisk henvendelse.
Der var ingen skaldyr før august måned!

Det er så fint at de undskylder men når man har noget at fejre og derudover skal betale fuld regning for deres andre menu under alt kritik fra deres side.

Grill buffeten var usmagelig og man var ikke i tvivl om at det havde stået længere tid.

Ringe mad og service!! I det mindste tag ansvar og behag jeres kunder.

June 17, 2021
Rated 3 out of 5 stars

God mad med lidt svipsere i tilbehøret

Rigtig god grillbuffé. Især kødet, laksen og pommefritter var super lækre, hjemmelavet og rigtig god kvalitet. Der var dog lidt slinger i salatbaren. Broccolisalaten var denne aften overkogt og dermed slatten og ikke god for andet end luft i tarmsystemet. Tomatsalaten var lidt en rodebunke og virkede en anelse træt. Rødvinssaucen var et industriprodukt, men ok spiselig. Hvis man har en allergiker med skal man huske at melde det på forhånd. Det tænkte vi ikke lige på og blev lidt udfordret eftersom alt blandes sammen på grillen. Det blev dog løst fint af køkkenet som var søde at stege et par gode kødstykker separat. Ros for det. Slutteligt regningen og jeg synes prisen for grillbuffé er yderst rimelig og fair, det eneste jeg har det lidt stramt med er de restauranter som tager 100 kr. for vand, når der samtidig bestilles vin (voksne) og sodavand til de unge... 3 store stjerner og anbefaling herfra!

August 20, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look