Har benyttet firmaet til fliserens/algebehandling gennem mange år efterhånden. Altid god, hurtig og venlig behandling af medarbejderen. Få gange har vi ikke følt behandlingen havde den ønskede effekt,... See more
See what reviewers are saying
I slutningen af 2023 overtog vi et ældre hus, hvis undertag var kraftigt medtaget. Vi har fået renset, understrøget og malet taget hos Fyns tag og facade. Hele vejen igennem processen har FTF... See more
Fik ordnet tag på en større ejendom. Det var en suplim oplevelse. Først fik vi foretaget en algebehandling, Super godt arbejde, det skal siges at der er flere beboere i ejendommen, og fyns tag, sørge... See more
Vi var så heldige og vinde en konkurrence, hvor vi vandt en imprægnering af vores fliser. hurtig udførsel af arbejdet og vi er rigtige glade for resultatet. I samme ombæring fik vi aftalt en tid hvor... See more
Information provided by various external sources
Fyns Tag & Facade leverer Algebehandling, Rens og Maling af dit Tag, Fliserens, nyt tag, Isolering, hulmursisolering og loftisolering. Få det bedste tilbud. ring 70 22 07 03
Denmark
- fynstag.dk
Virkelig god og professionel service
Hele vejen igennem processen har FTF været åbne og hjælpsomme, lige fra starten af vores tilbud hvor Michael åbent og ærligt anbefalede os at vi selv kunne skære undertaget ned og selv klare ventilation for at spare lidt penge.
Et par måneder efter vi havde fået understrøget kom der pludseligt vand ned i stuen. FTF stod der med samme og fiksede de utætheder der var opstået.
Virkeligt god service. Vi har nu - som Michael lovede - det flotteste tag på vores vej. :)
De har endtil renset og det er gået…
De har endtil renset og det er gået godt blivet fint og nu mangler vi de skal male det ...vi har ikke noget negativ at sige om dem vi er meget tilfredse..😃
Utroværdig og upålidelig
Mødte denne virksomhed på en messe hvor jeg gav udtryk for at vi ønskede at få malet vores tag. En super flink sælger var kort efter forbi hvor jeg fik et tilbud. Synes umiddelbart at tilbuddet lød dyrt, så valgte at få et tilbud fra anden side også. Det andet firma sagde at vores tag slet ikke kunne males og derimod anbefalede at vi skiftede det. Hvad skal man så tro? Vi fik derefter et 3 firma ud som bekræftede det andet firmas “dom” over taget og anbefalede at det skulle skiftes.
Det meddelte jeg så Fyns tag og facade da de fulgte op på deres tilbud.
Her var undskyldningen så at taget var vådt da det oprindelige tilbud blev givet, men at de da gerne ville komme tilbage og kigge igen. Der blev lavet en ny aftale hvor de så ikke dukkede op den aftale dag.

Algebehandling
Algebehandling
Godt arbejde , god besked dagen før de kom.
Meget flink og høflig mand, der udførte arbejdet, med at give andelens 8 boliger & carporte algebehandling.

Reply from Fyns Tag & Facade
Dygtig og grundig behandling af tag og…
Dygtig og grundig behandling af tag og fliser.
En virksomhed der overholder sine…
En virksomhed der overholder sine aftale og er godt til at ringe tilbage hvis der er noget
kan kun anbefalede dem
Johnny Jeno

Reply from Fyns Tag & Facade
Hurtig levering, godt arbejde og oprydning efter sig👌

Tagbehandling
Tagbehandling, veludført arbejde til den rigtige pris, har brugt dem gennem flere år.

Redigeret opslag efter samtale
Vandt et gavekort.
Dog kunne det ikke bruges på min tag type, vist det sig.
Så jeg bad dem udlodde det igen, hvis det var muligt.
Afklarings processen var lidt for lang.
Og den første kommunikation var lidt for svær. Man skal som kunde holdes bedre i hånden og afklares hurtigere.
Overholdt ikke en aftale.
Første del af kommunikationen kunne virke lidt kort for hoved. Hvilket forvirrede mig i den grad.

Reply from Fyns Tag & Facade
Jeg har fået renset og malet mit tag
Jeg har fået renset og malet mit tag. Det er blevet rigtig flot og jeg er meget tilfreds. Efter at det blev malet.
Altid en professionel og god service ved Fyns Tag & facade. De gør det virkelig godt og kan klart anbefales.

Rensning af tag m.m
For en del år tilbage fik jeg dybderenset mit tag og efterfølgende hvert år algebehandlet det af Fyns Tag & Facade. Det har i alle de år stået rent og flot. Nu er fugerne begyndt at falde ud af rygningerne. Jeg var slet ikke i tvivl hvilket firma, der skulle udføre arbejdet. Jeg kontaktede igen Fyns Tag & Facade. Fik tilbud på dybderensning, montering af gratbånd og maling.
Blev kontaktet af Michael før påbegyndt arbejde. Det har været en fornøjelse. Flinke og hensynsfulde håndværkere. Alt blev gjort rent efter endt arbejde. Alt træværk omkring hus blev vasket af og vinduerne blev professionelt pudset. Alt var i den skønneste orden. Jeg skal nu have malet taget, og jeg er 100% sikker på, at også dette bliver et smukt resultat,
Jeg giver 5 stjerner (gerne flere hvis muligt) og kan kun varmt anbefale Fyns Tag & Facade.
Bedste hilsner
Annette Jørgensen

Tagrens & mal + gratis dans
Jeg fik lavet komplet farveskift på 300m2 tag - det forløb fint, og efterfølgende klarede de, de småting der skulle rettes til.
De tager altid telefonen og deres teknikere (Ronni) giver gerne en dans foran kameraerne :)

Reply from Fyns Tag & Facade
Flot arbejde og super service
For 4 år siden fik vi renset og malet vores tag og har været så tilfredse med resultatet. Da vores tag for nydelig blev utæt var vi ikke i tvivlsom at det var Fyns Tag og Facade vi ville kontakte. Nu har de understrøget tager og laver tagrygningen. Flot arbejde og en super service - de bedste anbefalinger herfra.

Møder op uanmeldt
Efter aftale med firmaet gjorde jeg det helt klart at jeg skulle informeres INDEN de mødte op for at Desinficere fliserne. Alligevel dukkede de op uanmeldt. Jeg havde således ikke mulighed for at flytte krukker, parasol etc. samt feje området inden medarbejderen udførte arbejdet, da jeg ikke var hjemme. Enkelte krukker var flyttet. Parasol samt andre (tunge) krukker var ikke flyttet. Efterfølgende har jeg via mail opsagt aftalen. Jeg har nu 2 gange bedt om bekræftelse, men endnu intet hørt.
Er man mindre værd som præmiemodtager?
Er man mindre værd som præmiemodtager end som betalende kunde?
Den 21. feb. 2022 vandt jeg et gavekort til fliserensning på Fyns Tag & Facades fb-side. Inkl. besigtigelse af opgaven u/b. Gavekortet skulle bruges senest i maj. - Informationen kom via Messenger, og jeg blev bedt om indsende mine kontaktoplysninger, hvilket jeg gjorde samme dag.
Den 10. mar. 2022 skrev jeg kort tilbage: ”Noget nyt?”
Den 14. mar. 2022 ringede salgschefen, Michael, til mig og bad om oplysninger på det areal, jeg ønskede renset. Jeg målte op og skrev tilbage, inkl. foto af fliserne. På det tidspunkt var fliserne rene. Ukrudtet havde endnu ikke fået fat i fugerne.
Den 22. mar. 2022 skrev jeg: ”Hvornår kommer I?”
Den 31. mar. 2022 skrev jeg igen.
Den 01. apr. 2022 skrev Michael: ”Hej Peter. Vi har lavet ordren, så den er i sikker havn.”
Præcis to måneder efter, dvs. d. 01. juni 2022, skrev jeg igen: ”Så gik april og maj. Intet hørt – intet sket. Jeg forventer at der aftales en kompensation og ser frem til at høre fra jer a.s.a.p..”
Nu fulgte nogle dage med telefonisk kontakt, og der blev aftalt besigtigelse d. 16. juni 2022, hvilket skete. Her konstaterede Michael, at firmaet ikke kunne udføre opgaven p.g.a. ukrudtet mellem fliserne. ”Det er jo ikke en ukrudtsfjerning, du har vundet, det er en fliserensning.” - Jeg påpegede, at arbejdet kunne have været udført, mens der endnu ikke var ukrudt, og at jeg i øvrigt ikke kender til arbejdsgangen for sådan noget, fx hvor meget eller lidt ukrudt der tillades.”
Det var jeg ikke blevet oplyst el. spurgt om i løbet af de små fire måneder siden jeg vandt præmien.
”Jeg synes, det er en mærkelig attitude,” var Michaels kommentar. ”Du har vundet et gavekort og jeg kommer som aftalt i dag for at besigtige opgaven.” Altså uden yderligere bemærkniger = inden for den angivne værdi = uden kompensation, fx flere kvm..
Jeg undlod at ridse forløbet op, og han forlod adressen.
PS. Efterfølgende ringede han og tilbød at ”rense” de ca. 10 kvm. fliser med min skovl, hvilket jeg takkede nej til. Jeg ønsker ikke yderligere forbindelse til firmaet og kan kun anbefale andre (ikke mindst betalende) kunder at være særdeles omhyggelige med evt. valg af Fynsk Tag & Facade!
Er man mindre værd som præmiemodtager…
Er man mindre værd som præmiemodtager end som betalende kunde?
Den 10. mar. 2022 skrev jeg kort tilbage: ”Noget nyt?”
Den 22. mar. 2022 skrev jeg: ”Hvornår kommer I?”
Den 31. mar. 2022 skrev jeg igen.
Jeg undlod at ridse forløbet op, og han forlod adressen.
PS. Efterfølgende ringede han og tilbød at ”rense” de ca. 100 kvm. fliser med min skovl, hvilket jeg takkede nej til. Jeg ønsker ikke yderligere forbindelse til firmaet og kan kun anbefale andre (ikke mindst betalende) kunder at være særdeles omhyggelige med evt. valg af Fynsk Tag & Facade!
Til info, så ønsker firmaet slet ikke nye kunder
Jeg havde d. 21/6 en aftale med Michael fra Fyns Tag & Facade som skulle komme og se på rensning af fliser ved to ejendomme i Odense, men det var ærligt talt alt andet end en god oplevelse. En mere negativ mand end Michael skal man lede længe efter.
- Ca. 10 min før aftalte mødetidspunkt ringer Michael og siger, at han har været forbi hvor vi skulle mødes ved første ejendom. Han ringer for at beklage sig over parkeringsmulighederne og på forhånd “orientere” mig om at de bestemt ikke vil køre forgæves når selve fliserensningen skal foregå. Det havde jeg sandelig heller ikke tænkt mig at de skulle, og han kunne bare have spurgt først, for så havde han fået at vide at jeg nok skulle spærre en plads af/være behjælpelig med det.
- Da Michael så kommer, kigger vi på fliserne. Og her bruger Michael det meste af tiden på at kritisere mine fliser, da der er fald fra ejendommen og ned i enden af haven. Vandet vil altså løbe ned i enden af haven ved rensning og vandet vil ikke kunne komme væk. Dette var Michael fast besluttet på var et uløseligt problem og jeg kunne ikke få lov til at komme med nogen løsningsforslag, som jeg ellers havde, da jeg ville have etableret en løsning så vandet sagtens kunne løbe væk inden de ville komme og udføre arbejdet.
- Et andet såkaldt “uløseligt problem” var, at slangerne skulle fra vejen, gennem huset/opgangen og ud i haven til fliserne. Mit forslag til det var at adgangen til haven og fliserne kunne ske gennem en nabo, hvor slangerne ikke ville skulle igennem et hus/opgang. Dette kunne, i følge Michael, overhovedet ikke lade sig gøre, da afstanden ville blive for stor og slangerne ville derfor ikke kunne nå. Det sjove er bare, at afstanden ville være den samme.
- Når Michael ikke talte om, i følge ham, uløselige problemer, brugte Michael også meget tid på at tale om prisen. Det ville i følge ham blive meget dyrt. Dette til trods for at jeg på intet tidspunkt havde spurgt ind til prisen eller talt om et maks-beløb.
- Forklaringen på min oplevelse er nok, at Fyns Tag & Facade slet ikke er interesseret i nye kunder, for som Michael sagde flere gange, så er Fyns Tag & Facade “ikke sultne”. Jeg mødte dem ellers i deres stand på Det Fynske Dyrskue. Johnny, som stod i standen på Dyrskuet var, i modsætning til Michael, utrolig flink, men desværre havde Fyns Tag & Facade/Michael ikke informeret ham om at firmaet kun ønskede at udføre hurtige opgaver/små hyggeopgaver. Næste år skal de nok lige huske at skilte med, at de kun ønsker denne type af opgaver.
- Michael spurgte slet ikke til den anden ejendom, som jeg også havde bestilt tid til, han kørte bare - Den gad han nok ikke at se på.
Super fin
Super fin , Høflig ung mand , fliserne er blevet næsten som nye 💪og taget fik en tur for alger ,han kom overalt pæn oprydning klart 5 stjerner Mvh Birthe og Henning Feddersen
Ja de laver konkurrencer, Tak😍
Ja de laver konkurrencer. SKØNT...
Og man vinder faktisk noget, du kan jo prøve at få et tilbud uden dit gavekort, det er jo helt op til dig.
Man har selv valgt at være med i konkurrencen, om man vil bruge gavekortet eller ej, er op til een selv
Jeg fik også et tilbud og nu kender jeg tilfældigvis deres priser fra sidste år og liste priserne er stadig de samme som nu. "Har fået et tilbud igen"
Vi skal bare være glade for der stadig er firmaer der ikke hæver deres priser og man kan vinde gavekort.
Tak for Fyns Tag & Facade❤