Den Gamle Kro Hornslet Reviews 26

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Spiste middag med familie i aften - 2 x stegt laks 2 x steak bearnaice Fisk var ikke frisk ! Optøet og smagte MEGET af “fisk” - hvilket vi gjorde opmærksom på da vi blev spurgt til maden. Be... See more

Rated 5 out of 5 stars

Spotdeal ophold med to overnatninger, incl. morgenbuffet og middag begge dage. Værelset helt rent, og servicen i top. Dejlig morgenbuffet med frisk brød og alt hvad der behøves af pålæg, marmelad... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig aften på Hornslet Gamle Kro. Vi bestilte henholdsvis en steak og en rødspætte, og begge var friske, perfekt serverede og veltillavede og med lækkert tilbehør. Til dessert fik vi hjemmelavet is... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi var 10 til julefrokost på Hornslet kro d 19/12 2021. Har aldrig oplevet så kedeligt mad.røde sild med carrysalat med slatne løg-fiskefilet var gode men ingen pynt på fadet-der var hår i rullepølsef... See more

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

TRADITIONER OG DET MODERNE KØKKEN Den Gamle Kro fra 1866 har igennem generationer været et samlingspunkt for livets store fester og rummer i dag både café, restaurant og flere selskabslokaler. BORDBESTILLING: Ring på 86 99 40 07 MERE INFO: ...

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Jeg er lidt splittet med bedømmelsen…

Jeg er lidt splittet med bedømmelsen for personalet var søde og rare men det kan jo ikke nytte noget at udleje et værelse hvor man godt hvidste der var skimmelsvamp på toilettet som der blev sagt vi skrubber og skurer.
Man bør ikke leje det værelse ud🥵

August 5, 2025

God mad

Vi var 26 til 3 retters middag.Meget flot borddækning,
veltillavet mad, flot arrangeret.Meget venlig betjening.
Husets vin var ikke særlig spændende,men kunne drikkes.Kommer gerne igen.

April 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Uspiselig forret braiseret pork belly

Uspiselig forret braiseret pork belly, var bestemt fra dagen i forvejen.
Rosenholm gryde, har intet med en simreret at gøre. Tørt og sejt. Andebryst med blødt skind…har de overhovedet en kok ansat? Uspiseligt og vi kommer der aldrig mere.

December 8, 2024

Nu har jeg været her 2 gange

Nu har jeg været her 2 gange, og begge gange har maden været under al kritik.
14 maj er vi 4 personer til spisning.
Jeg får en rødspætte. 2 får ribeye og 1 en paprikagryde.
Jeg spørger ind til rødspætten og rejerne, og bliver lovet at de er helt friske. Ja, faktisk er beskeden, at fisken lige er kommet og netop er blevet flået. Jeg spørger om rejerne denne gang er friske fra lage. Alt skulle være helt friske, men det var ikke sandt.
Jeg fik serveret en fisk fra frost. Den var vandet, slap og uden smag. Rejerne var tørre og halv sure.
De andre fortalte, at deres kød var tørt.
2 stjerne er maks, og nu kommer jeg ikke igen.
Priserne er samtidigt meget høje.

May 14, 2024

Planke bøf

Planke bøf - ja planke kan man vel godt sige - hentede take away fritterne var hårde som sten - og bearnise sovsen - mindede mere om gele i alle tilfælde kunne skeen stå lodret op bøffen var tørstegt - problemet når man ikke gider lave mad den dag - så kommer straffen straks - trist må håbe de får samlet op på det

May 3, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har lige været bryllup og overnattede…

Har lige været bryllup og overnattede og alt var bare super. Frisk personale der serverede overdådig godt mad så stor tak for oplevelsen og atmosfæren ved jer. Kommer helt sikkert igen mvh sonja og Ingolf

August 26, 2023

Dejligt sted

Skøn overnatning, fantastisk lækkert mad og super betjening. Fine værelser, rent og pænt. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse, som vi helt sikkert kommer igen til🥰
Et dejligt sted som kun kan anbefales herfra.

May 26, 2023

Dejlig aften på Den Gamle Kro Hornslet

Dejlig aften på Hornslet Gamle Kro.
Vi bestilte henholdsvis en steak og en rødspætte, og begge var friske, perfekt serverede og veltillavede og med lækkert tilbehør. Til dessert fik vi hjemmelavet is, henholdsvis panna cotta koldskåls variation, begge dele igen rigtigt lækre. Vi vil også fremhæve betjeningen som sød og imødekommende. Så altså maksimale stjerner fra os.

April 29, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Værelserne var fine.

Værelserne var fine.
Mine børn og jeg boede der efter min kones død.
Min kone var bedste venner med ejerne.
Morgenmaden var fantastisk.
Aftensmaden ventede vi så længe på at vi ville spørge om de havde glemt os.
Da vi checkede ud forsøgt ejeren at snyde os for 2.000.- han havde lige lagt det på charge på creditkort. Havde jeg ikke opdaget det var jeg blevet 2.000.- fattigere. Venner som skulle gi en god pris.
Fuppere. Jeg kommer aldrig der igen.

March 26, 2023

Fisk ikke frisk hos Den Gamle Kro

Spiste middag med familie i aften -
2 x stegt laks
2 x steak bearnaice
Fisk var ikke frisk ! Optøet og smagte MEGET af “fisk”
- hvilket vi gjorde opmærksom på da vi blev spurgt til maden. Besked blev modtaget… og derefter ikke gjort noget ved sagen - well, hvorfor egentlig spørge om kundens mening ?
Bearnaise virkede hjemmelavet og god og steaks var også fine med tilhørende fyldt porte bello svamp og ristede jordskokker.

De pandekager vi bestilte til dessert var ikke ordentligt stegt og absolut ikke hjemmelavet.
Prisniveau er stukket af i forhold til kvalitet.

December 10, 2022

Mortensaften

Mortensaften
Havde inviteret gæster til mortensaften arrangement. Ventede 50 min. på hovedretten, og endnu engang 20 min. på desserten. Vi spurgte ind til hvor lang tid vi skulle vente, og svaret var lidt arrogant at de jo havde 200 gæster de skulle servicere. Da desserten kom var den frossen og ikke spiselig. vi valgte at lade den stå, og bad om en regning. En helt igennem dårlig oplevelse som vi bestemt ikke gentager

November 10, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Rystende dårlig søvn på denne kro.

Rystende dårlig søvn på denne kro i Hornslet. Vi lå med ansigterne lige op i udendørsbelysningen som godt nok slukkedes kl. 03.15. Og så ku’ der soves - spild af penge. Kør et andet sted hen og sove.

August 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Spotdeal ophold med to overnatninger

Dejlig morgenbuffet med frisk brød og alt hvad der behøves af pålæg, marmelade, juice mv.
Middagen kunne selv vælges om skulle foregå i restauranten eller caféen, og der var frit valg på hele menukortet.
Dejligt ophold og fantastisk mad til en meget fornuftig pris.
Kan absolut anbefales.

July 16, 2022

Spotdeal

Fantastisk kro. Værelset var rent, personalet virkelig serviceminded, og maden var PERFEKT 😋.
Tak for et dejligt ophold, og jeg må nok true med, at vi kommer igen😁

May 4, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look