See what reviewers are saying
har köpt 2 nyckelgömmor i form av grodor och en liggande/klättrande groda,alla "rostiga". Allt motsvarade mina förväntningar,om inte lite bättre tillochmed. En nackdel var att det inte stod i ann... See more
Jag köpte en örttork som jag blev mycket nöjd med. Fin och robust. Snabb service och enkelt att beställa. Om jag ska nämna något negativt så var det att det inte följde med någon kedja men jag... See more
Snabb leverans..det är toppen,det jag inte alls gillar är att man måste gå ut på nätet för att beställa en returlapp som jag fick göra 2 ggr. eftersom skorna inte passade! Tycker att returen kan finna... See more
Company details
Contact info
Stenbrovägen 40, 25368, Helsingborg, Sweden
- info@gardenhome.se
- gardenhome.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Roligare i trädgården
Snabb leverans, exakt vad jag beställt dessutom en liten extra gåva. Mycket trevligt.
Den myggdödare vi köpt visade ingen effekt
Vi prövade myggjagaren under helgen men vi märkte inte någon större förändring vi fick själva jaga bort myggen inte positivt vi skickar nog tillbaka den.

Reply from Gardenhome
Snabb service och fina produkter!
Jag är verkligen jättenöjd, både med varorna jag köpte och den otroligt snabba servicen. Kommer säkerligen att handla fler gånger.
Bra varor och snabb leverans men dåligt förpackad vara.
Jag är mycket nöjd med pris, leverans och utbud. Förpackningen av varan, en spade, var däremot inte tillräckligt bra. För dåligt skydd och sliten/fuktskadad wellpapp gjorde att varan var exponerad vid transport.

Reply from Gardenhome
Jättebra teleservice, snabb leverans o bra kvalité!!
Jag är jättenöjd med mina 3 pionstöd som jag förraveckan beställde från Gardenhome.
Servicen var jättebra, leveransen snabb och produkterna jättefina.
Jag är mer än nöjd!!
//Helena
Det har hjälpt!!!!
Beställde RÅ-VÄCK och det har varit effektivt har problem med rådjur de äter av allt pelargoner potatisblast och rosenknoppar men med råväck så går de förbi. beställde på torsdag eftermiddag och fick leveransen på måndagen perfekt. Har rekommenderat detta till en granne som ringde idag och beställde
det trevlig peronal som svara och bra servic
hej jag jätte njöd med allt ting, med servicen och beställningen jag kommer handla där mer.
Perfekt sätt att handla på för mig nu.
Enkelt sätt att handla på. Klara och snabba besked och leverans. Roligt med en bonuspresent! Kan rekommenderas.
Proffsiga!
Fin hemsida med bra bilder, stort sortiment med brett utbud. Bra service och snabb leverans.
Mycket bra bemötande och service!
Jag tycker jag ficke ne mycket bra service genom att man beställde hem den vara som var slut och inom en vecka hade jag fått den. allt gick mycket smidigt. pålitligt och bra!
Tankar med rosendoft!
Morgonljus, solen som värmer och tanken på dagen som väntar med "själsarbete" i trädgården ger lyckorus som strömmar genom kroppen.
Ingenting är mer ljuvligt än att fantisera om hur rabatten ska fyllas me rosor, pioner, stormhatt, lavendel.............och då är förklädet från Gardenhome en del i denna underbara dag!!! Just för att helheten är så mycket mer för ögat och då är alla de små detaljerna viktiga.
Kram Anna-Carine
Blandad upplevelse
Tycker att frakten var onödigt dyr för en fleecejacka. (speciellt eftersom den levererades i en plastpåse. Jag tycker det borde framgå i produktbeskrivningen att den var så pass tunn som den var.
Leveransen gick smidigt. Men betalningen med kort var så pass seg att jag fick ta faktura.
Snabb och korrekt leverans
Jag fick mina frön efter 3 dagar, tillsammas med en gratis påse. Leveransen var fraktfri och snabb. Jag är mycket nöjd!!!
Fantastiska handskar!
Fox gloves är helt otroligt bra, de bästa handskar vi har testat, jag, mamma och min syster. Den här gången köpte vi för att ge bort till vänner.
Väldigt snabb leverans!
Kanonbra
Jättesnabb leverans. Allt bara plus. Kanske kan tycka att det är lite dyr leveranskostnad.
Snabba och med mycket snygga saker!
Köpte byxorna, var osäker på färgen så jag mailade - och fick svar på en gång, en söndag, det kallar jag service!
Byxorna är grymt snygga och praktiska. De håller vinden borta och känns som man vill jobba i. De sitter bra, stor i storleken, jag kunde ev. haft en mindre storlek.
Klart nöjd med allt!
Enkelt och bra!
Allt fungerade perfekt och blixtsnabb leverans. Bra kommunikation.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.