GetBackOnTrack Reviews 15

1. Auto Repair Shop
  2. Engine Rebuilding Service
  3. Machine Repair Service

Written by the company

Restauration of air-cooled and water-cooled boxer engines (classic Porsche and VW). We are not your average garage or auto repair shop. We are engine builders at heart, and we know every nook and cranny of any version of the classic boxer engine. Our scope of business encompasses driveline work on the classic boxer engine, water-cooled and air-cooled. We cover all the classic Porsche models, flat 4 to 6, such as the 911, 912, 914, 924, 944, 928 as well as the Porsche 356, 356 Speedster and the Porsche Spyder. From Volkswagen we cover the classic models such as the Karmann Ghia, the T1, T2, and T3 as well as the beach buggy and the whole beetle family: 1200, 1302 and 1303.

4.5

3-star
2-star
1-star

Jeg kan varmt anbefale GBOT

Jeg kan varmt anbefale GBOT.
Jeg kom med et lidt atypisk projekt: en gammel T3'er, en adskilt drivlinje og et helt nyt, Mansi EFI motorstyringssystem. De tog opgaven på sig og servicerede motor og gearkasse samlede det hele professionelt og omhyggeligt og fik installeret EFI'en.
Kommunikation og tilgang var hele vejen igennem seriøs og løsningsorienteret. Min oplevelse er at GBOT er en yderst kompetent mekaniker når det gælder gamle vand- og luftkølede VW og Porscher.

January 24, 2026

Kære Buster

Tak for din anmeldelse og for at vi måtte arbejde med dit T3-projekt.

Det var en spændende opgave, og vi er glade for, at du har været tilfreds med både processen og resultatet.

Du er altid velkommen igen! 🚗

Rated 5 out of 5 stars

Fik totalrenoveret min “Wasserboxer” i…

Fik totalrenoveret min “Wasserboxer” i 2025, og den har kørt som drøm og rundet de første 5.000 km uden det mindste problem. GBOT er desuden søde og hjælpsomme, og kan varmt anbefales !

April 2, 2025

Kære Bo

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder os at høre, at din Wasserboxer kører som en drøm :-)
Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. God tur videre!

Rated 5 out of 5 stars

Super god service fra dygtige og…

Super god service fra dygtige og engagerede fagfolk. Fik ombyttet motoren i min luftkølede T3 fra 79, til en renoveret model. Jakob er altid klar til at hjælpe og svarer hurtigt 👌

January 1, 2025

Kære Kasper

Mange tak for de pæne ord.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig :-)

3 x Fantastisk og top karakter

Fantastisk service, Fantastisk arbejde, Fantastisk kundeservice. Top top top karakter herfra. Jeg var ny kunde hos Jacob. Og har kun godt og fortælle. Kom med et af de lidt større motorprojekter, hvor jeg var blevet holdt hen i knap 9 år ved anden motorspecialist. Tog kontakt til Jacob om han havde mod på et projekt i samlesæt. Og det havde han.. jeg havde sådan set droppet drømmen om at få den motor i som hele bilen var bygget op om. Og var begyndt med tanken om enten bare en pumpemotor eller sælge bilen, for selvom min bobbel med alle dens minder betyder meget for mig. Så var den her motor historie bare et sandt mareridt med et utal af skuffelser. Jacob og hans team forvandlede al skuffelse og mareridtet til drømmen og gjorde drømmen mulig. Og jeg er så glad og taknemmelig for deres arbejde..

September 17, 2025

Kære Kim

Mange tak for de pæne ord - det betyder meget for teamet.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig i mål med projektet, og det har været en fornøjelse at være med til at gøre din drøm til virkelighed. Tak for tilliden.

Rated 5 out of 5 stars

Passion, know how og dygtige folk!

Havde hørt meget godt om dem og fik så selv pludselig problemer med min T3 med boxermotor. Efter en god snak med Jakob blev motoren hurtig lavet og lidt andre små forbedringer udført samtidig. Verdensklasse service og fedt med et rigtig værksted hvor det er folk der har en passion og stor erfaring!
Man mærker med det samme at de ved hvad de snakker om.
Bilen har aldrig kørt så godt som da den kom retur fra Get back on track!
Kæmpe anbefaling!
Kommer snart igen 😊

September 11, 2025

Kære Sebastian

Tusind tak for de flotte ord!
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse , og at din T3 nu kører bedre end nogensinde. Vi brænder for det, vi laver, så det er dejligt at mærke, når det bliver værdsat.
Vi glæder os til at se dig og bilen igen.

Kæmpe anbefaling.

Havde min VW boble 1964 til motorservice, udskiftning af bremser og renovering af gearskifte.
Alt blev udført til 10/10 og jeg fik en bil retur der aldrig har kørt bedre.
Meget troværdige og venlige mennesker og så er det et super fedt værksted ud over det sædvanlige.
Kæmpe anbefaling!

August 28, 2025

Kære Mikael

Tusind tak for de pæne ord.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig med din flotte Boble og bidrage til en endnu større køreglæde.

Ferien der blev reddet😍

Ferien der blev reddet😍.
I uge 27 skulle en kort fødselsdagstur blive døden for min gearkasse. Jeg satte min elskede T3’er i gang ud af indkørslen og der lød en høj knasende lyd fra bagerste del af bilen😳. Nå ja. Det havde vistnok længe været en høj skurren fra et leje og lyden stoppede når jeg koblede ud så jeg jeg tænkte at så længe det larmer så holder det. Men kun til i dag😢.
Nu var gode råd dyre. Jeg ringede til Jakob (GBOT) og beklagede min nød. Jakob kunne godt forstå min klagesang men firmaet var på vej på ferie og kunne ikke hjælpe før efter ferien.
Der var laaang tid til uge 30-31.
Dagen efter ringede Jakob tilbage og fortalte at hvis jeg kom med bilen med det samme så ville de afmontere gearkassen og få den renoveret. Mit ønske var at få en 5 trins monteret men det var ikke muligt at finde en der var i ordentlig stand. Derfor blev det min egen 4 trins men det lange 4 gear så effekten var den samme som 5. Imens gearkassen fik nyt 3 gear og lejer monteret, fik resten opmærksomhed i form af ny slave cylinder og ny sacs kobling. Gearkassen blev færdig og monteret. Jakob skulle selv på ferie men ville komme tilbage og åbne butikken så jeg kunne hente min bil.
Dagen hvor bilen blev hentet blev en fantastisk oplevelse. Bilen kører nu som om den har fået et nyt liv. Den trækker super godt. ( karburatorerne justeret af GBOT 2024) og nu med en gearkasse der snurrede som ny. Resultatet er at bilen ikke lyder anstrengt længere og trækker nemt på den anden siden af 100km/t. Der opholder jeg mig ikke. Men det var som om T3’eren lige ville vise mig at den kunne på vej hjem.
Tak for hjælpen Team GBOT🤩❤️💪🏽

July 18, 2025

Professionelt Team fra øverste hylde

Jakob og hans team har igennem mange år, været mit foretrukne værksted, både ifbm. jævnlige service, store motor reparationer, finjusteringer, opgradering med mere på mine T2 Early Bays og min nyanskaffede Spiltbus.
På min Porsche 914 2,0, vil jeg bare give lidt ekstra ros til Jakob og hans team, for resultatet der kom ud af Jakobs rådgivning, der førte til køb samt montering af en komplet nybygget GBOT 2,1 motor. Nu har jeg bare en 914 der giver 100% køreglæde.

Toft

June 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Danmarks bedste til luft kølet motorer !!

Super god og især personlig service , helt ned til mindste detalje hvor man kan få forklaret alt man måtte have af nysgerrig spørgsmål.

De er super gode til og følge op og spørger indtil hvordan det står til.

Jeg har fået hovedrenoveret motoren og alt er gået som planlagt , det var værre end først forventet , men så er de super gode til og ligge en plan og fortælle hvad der skal ske! Meget meget god service ! Især Jakob (ejeren) og hans første mand Rasmus vil jeg give hver 2 stjerner og den sidste stjerne for firmaet , så i alt 5 stjerner !!!

Det er køreturen , oplevelsen , og investeringen værd !

April 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået skiftet motor i min T3 fra…

Jeg har fået skiftet motor i min T3 fra 1981 og jeg er kun blevet mødt med venlighed og professionalisme. Der har været fremragende kommunikation med Jacob og har følt mig i trygge hænder hele vejen. Ligeledes har der været helt enighed og åbenhed om prisen.

De kan deres håndværk og jeg kan kunne rose og anbefale GetBackOnTrack.

February 7, 2025

Service

Jeg fik lavet service på min T3 westfalia.
Rigtig god service fra de meget flinke mekanikere, og bilen snurre som en mis.
Dejligt at snakke med passionerede mennesker som kan deres kram!
Kan kun anbefales!

March 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God rådgivning. Super resultat.

Havde en vw 1600 motor liggende i dele fra et ikke afsluttet projekt, som GBOT fik til opgave at få liv i. Jeg havde et tæt dialog omkring hele processen, så der ikke kom overraskelser. Vi aftalte en basispris og jeg valgte så at få lavet lidt ekstra, som vil give mig en bedre motor i sidste ende. God rådgivning. Super resultat.

October 4, 2023
Rated 4 out of 5 stars

motor problemer

Havde købt en “renoveret” motor af en privat sælger og kunne overhovedet ikke få den til at køre ordenligt,
Kørte hele bilen til gbot og fik monteret nye kabu og tænding samt justeret så nu køre den godt igen 💪🏻
Alt i alt en god oplevelse der blev lavet det som var aftalt, pris…. Tjaa det koster at køre på værksted

August 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

meget dårlig turn-key

jeg har en kammerat der har købt en motor af Jacob og den skulle være 100% køreklar vi brugte så næsten en hel dag på at rette fejl som Jacob ikke mente der var hans problem
Skruer der var for lange og gik ind og ramte selve blæseren poler på generatoren der kortsluttede til stel pakninger til karburatorerne der var forkerte
Ventiler ikke justeret korrekt tænding ikke justeret korket samt der manglede varme plader under motoren og der manglede bolte i blæsehus og gevind i flere af hullerene (genbrugte dele ) ikke nye som lovet
jeg vil råde folk til at se sig rigtigt godt for !!!

July 27, 2022

Take a closer look