Gertmodelbouw Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Dankzij een mooie nieuwe site is het weer een plezier om mooie aanbiedingen te bekijken en natuurlijk te bestellen want gert zit met zijn prijzen altijd goed. En eerlijke informatie over de aan ge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Malgré la barrière de la langue qui , en fait , aujourd'hui n'est plus un vrai problème , avec les traducteurs en ligne , vendeur avec un bon relationnel , des explications claires sur le mode d'envoi... See more

Rated 5 out of 5 stars

ben nog steeds super tevreden met die uit productie genomen dus moeilijk verkrijgbaare trailer van italeri gert bij deze nog maals bedankt voor je hulp en inzet

Rated 5 out of 5 stars

Leuke online shop met een hele aardige verkoper. Goeie service en je bestelling komt altijd keurig ingepakt en op tijd aan. Ben er vaste klant.

Company details

1. Model Shop
  2. Collectibles Store

Written by the company

Welkom bij GertModelbouw! Mijn naam is Gert Bosch. Na 35 jaar als vrachtwagenchauffeur heb ik van mijn levenslange passie mijn werk gemaakt. Wat begon met het verkopen van mijn eigen verzameling, is per 1 januari 2026 uitgegroeid tot een volwaardige webshop. Mijn missie is simpel: "Het mag wel betaalbaar blijven." Ik vind dat modelbouw toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom bied ik een breed assortiment aan – van vrachtwagens en auto's tot motoren en vliegtuigen. Staat iets niet in de webshop? Zolang het bij de groothandel op voorraad is, kan ik het voor je leveren. Omdat ik de webshop vanuit huis run naast mijn dagelijkse werkzaamheden, kies ik voor een persoonlijke aanpak boven een 24-uurs fabrieksservice. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 à 2 dagen verzonden, met eerlijke communicatie als het iets langer duurt. Ik verwelkom je graag als klant en wens je veel bouwplezier!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

75 reviews in the last 12 months

Write a review

Snel en goed geleverd.

January 11, 2026

Reply from Gertmodelbouw

Hallo Arjan, bedankt voor de 5 sterren, ik doe altijd mijn best om het snel bij de post te brengen maar door mijn overige werkzaamheden lukt dat niet altijd.

Rated 4 out of 5 stars

January 12, 2026

Reply from Gertmodelbouw

Bedankt voor je mooie 4 - sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Het streven is altijd naar de volle 5 sterren, dus mocht je nog tips voor ons hebben hoe ik het de volgende keer nóg beter kan doen, dan hoor ik dat graag. Hopelijk tot de volgende keer.

Super service

Niet duur, alles snel en netjes geleverd. Super blij mee!

November 13, 2025

Reply from Gertmodelbouw

Hallo Femke, fijn dat je tevreden bent. Hopelijk tot ziens in de webshop.

Super snelle levering

Super snelle levering, top verf

December 19, 2025

Reply from Gertmodelbouw

Hallo Henk, dank voor de 5 sterren beoordeling. De levering kan ik beinvloeden, de kwaliteit van de verf niet. Maar dat zit bij Revell en Humbrol wel goed.

Prima communicatie

Prima communicatie, idem levering , mooie complete vouwdozen en heb er zelfs eentje die ik al had kunnen ruilen, dus al met al Top ;) Aanraderr

January 9, 2026

Reply from Gertmodelbouw

Hoi, dank voor je feedback, was fijn om zo zaken te doen.

Blije klant

Snelle reactie en ook super snelle verzending en dat net voor de jaarwisseling

December 30, 2025

Reply from Gertmodelbouw

Hallo Reina, dank voor de positieve review, ook in 2026 hoop ik snel te zijn ;-)

Perfect

Gewoon mooi artikelen voor de modelbouw hobby en erg snel geleverd.

December 2, 2025

Reply from Gertmodelbouw

Beste Evert, dank voor deze mooie review. En als er iets niet op voorraad is dan is een mailtje sturen zo gedaan en krijgt u snel antwoord over de levertijd en prijs

Rated 5 out of 5 stars

Leuke online shop met een hele aardige…

December 19, 2025

Reply from Gertmodelbouw

Hoi! Dat is fijn te lezen. Tevreden klanten, dat doet me deugd :-)

Rated 5 out of 5 stars

Vlotte levering en nog voor de…

Vlotte levering en nog voor de verzending extra artikelen bijbesteld. Ging met het zelfde pakket mee.

December 23, 2025

Reply from Gertmodelbouw

Hoi, dank voor de beoordeling. Zolang het pakket nog niet is afgegeven kan er nog wel wat bij. Al moet ik er een grotere doos voor pakken. Geen probleem.

prima service

January 5, 2026

Reply from Gertmodelbouw

Hallo Ton, fijn te horen. Hopelijk tot een volgende keer.

The Trustpilot Experience

Take a closer look