Gervi - Gent Reviews 8

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Kortrijksesteenweg 200, 9830 Sint-Martens-Latem, Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Wellness Center

Written by the company

De exclusieve topmerken in het volledige wellness gamma maken een bezoek aan onze showrooms in Maasmechelen, Hasselt en Leuven beslist de moeite waard. Deskundig advies, correcte opvolging en een uitstekende service zijn de pijlers waar de onberispeli...

Contact info

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Brian is een geboren verkoper

Brian is een geboren verkoper, maar vooral ook iemand met een groot hart. Hij is steeds bereid om te helpen en zoekt actief naar oplossingen of antwoorden, zelfs tijdens zijn verlofmomenten. Brian is altijd bereikbaar en door je persoonlijk bij naam aan te spreken, geeft hij elke interactie een warme en persoonlijke toets.

April 1, 2026

Reply from Gervi - Gent

Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij dat Brian zo’n positieve indruk heeft gemaakt en jouw ervaring persoonlijk en warm heeft kunnen maken. 🙏

Sauna barrel

Een sauna barrel in de tuin leek mij fantastisch! Ik kwam terecht bij Brian van Gervi Gent en kreeg de nodige technische uitleg. De sauna barrel werd geleverd met alle bijhorende accessoires en geuren. Mijn extra vragen werden steeds heel vriendelijk door Brian beantwoord, niets was teveel gevraagd. Na de plaatsing waren er nog kleine technische aanpassingen nodig. De technieker kwam deze uitvoeren, alles in garantie. Dit noem ik echte service!

November 22, 2024

Beste Colette,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met je sauna barrel en de service van Brian en ons team in Gervi Gent. We vinden het belangrijk om niet alleen een kwaliteitsproduct te leveren, maar ook om onze klanten bij elke stap te begeleiden – van technisch advies tot de laatste afwerking.

Geniet volop van jouw sauna en de ontspannende geuren! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer met plezier voor je klaar.

Met warme groeten,
Het Gervi Team

Klafs Sanarium

Zeer professionele behandeling van eerste contact tot service naverkoop. Verkoper Joeri De Mey kent zijn product door en door, plaatsingsdienst is zeer correct en professioneel, opvolging is perfect. Kortom :
wat een klant vandaag de dag hoopt te verwachten is hier de realiteit.

April 23, 2024

Reply from Gervi - Gent

Beste Dhr. Gowie, Hartelijk bedankt voor deze positieve review!

Rated 4 out of 5 stars

Ik was aangenaam verrast door de…

Ik was aangenaam verrast door de ontspannen vorm van onderhandelen. Brian is hulpvaardig en zeer goed op de hoogte van de technische kant vant zijn producten. Ik ontvang ook alle producten nodig om mijn eerste jaar te kunnen genieten van mijn spa jetsetter.

January 9, 2024

Reply from Gervi - Gent

Met heel veel plezier gedaan, Ronald. En hartelijk dank om jouw fijne ervaring met Gervi te willen delen. Verder wensen we je héél veel ontspannende en leuke momenten toe met die fantastische HotSpring, en jullie zijn natuurlijk altijd welkom bij ons in de winkel voor eventuele vragen en advies. Gr, Team Gervi

Rated 5 out of 5 stars

installatie proper . dienst na verkoop kan beter

We hebben een jacuzzi in Gent gekocht . Het product werd in oktober 2022 geïnstalleerd. super uitleg en zeer proper hebben ze gewerkt. Na december is de scimmer van de jacuzzi defect gegaan. De technieker vermeldde in januari 2023dat het onder garantie was. Na maanden assertief mailen krijg ik geen reactie op mijn E-mail. Het is jammer dat dienst na verkoop in Gent ons in de steek laat.

April 12, 2023

Snelle plaatsing + supervriendelijke service

2 snelle, propere medewerkers die heel professioneel de infraroodcabine plaatsen. Alles meegenomen van plastic en karton. Fijne uitleg over de werking van de cabine en Gervi Gent is altijd beschikbaar voor extra uitleg of info! Gelukkige klant zowel naar product als service toe!

March 16, 2023

Reply from Gervi - Gent

Bedankt voor de fijne review!

Aankoop Hot Spring

In juli vorig jaar hebben wij ons een jacuzzi van hot spring aangeschaft bij Gervi Gent, na deskundig advies van Isabelle DeVos. Levering en plaatsing zijn professioneel uitgevoerd. Omdat het onderhoud hiervan voor ons toch wat wennen was, hadden we toch nog enkele vraagjes hierover. Hiervoor konden we steeds terecht bij Isabelle die ons op een zeer vriendelijke,vlotte manier en met kennis van zaken telkens heeft geholpen. We zijn heel tevreden over onze aankoop en zeker ook over de na service die voor ons even belangrijk is.We genieten vooral van het therapeutisch effect van de jaccuzi.

February 4, 2023

Reply from Gervi - Gent

Dankjewel voor de fijne review!

Rated 5 out of 5 stars

De geinstalleerde sauna "Sera" …

De geinstalleerde sauna "Sera" beantwoord volledig aan onze verwachtingen.
De levering was niet simpel vanwege de CORONA problematieken , doch dankzij de fijne service en contacten met mevrouw De Vos Isabelle werd alles in de juiste banen geleid.
Zij is een persoon met gevoel voor haar klanten.
Ook de installatie werd goed uitgevoerd onder niet evidente omstandigheden.

Ik vindt dat Gervi , dankzij de kwaliteit van hun oplossingen en vooral vanwege de service een warme aanbevling waard is.

Met vriendelijke groeten,
Koenraad Raport

March 22, 2022

Reply from Gervi - Gent

Beste Koenraad, hartelijk bedankt voor deze positieve review! Dat appreciëren wij ten zeerste. Geniet voluit van je zalige wellness investering. Steeds van harte welkom in onze toonzaal. Met ontspannende groeten, het Gervi team.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look